Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

35 LDT 41 156 2.0 Executive İzmir Selçuk

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emin

quote:

quote:

Hoşgeldin Kemal, vallahi forumun üye alımı sorununu halledip yeni arkdaşların aramıza katılmasına çok seviniyorum.

Al benden de o kadar Emin'cim :)

Sayenizde abi, emeği geçenlerin eline sağlık.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

cihan

hoşgeldiniz, keyifli sürüşler...

İbrahim Koç

hoşgeldiniz

fevkalbeser12

Nihayet fotoğraflarıda ekleyebildim.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

oguzedirne

aramıza hoş geldiniz
tutkun esiri olmuşuz

ATA

Maşallah  maşallah, yakından daha da güzel, deriler falan yıpranmamış nadir 156 mk1'lerdendir herhalde =)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

emrahbaser

hoşgeldin, Alfan hayırlı olsun güle güle kullan inşallah

Anıl

Yakından da gördük,güzel ve temiz bir 156! Kemal tekrar aramıza hoşgeldin.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Sağolun beyler fikirlerinize açığım ufak tefek oynamalar için:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

antihero

o zaman jantlardan başlayalım
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

fevkalbeser12

Aslında çok güzel bi nokta ama lastikleri yeni değiştirdim hani bu lastiklere jat taksam logan gibi olur:)
                         jeremy clarkson

evrenalpar

Değişiklik olarak, öncelikle armalar da değişirse, görünümü çok değiştirecektir..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

depeche101

Hoşgeldiniz , kazasız belasız keyifli sürüşler

fevkalbeser12

Beyler inceden 1 hafta önce arabanın sağ ön kapısını vurdum biraz göçük oldu içeri doğru boyatıp boyatmama arasında kararsız kaldım satarken sorun çıkmasın diye ama daha fazla tahammül edemedim arabanın o şekilde olmasına arka tamponda ufak tefek kalkmalar vardı birde sol arkada daha önceden boyanmış bi yer vardı o tarafta boyanın cilası kalkmıştı o tarafıda boyatıyorum boyatmadan önce bi fotoğraflarını ekliyim dedim. Yarın sabah bırakıcam arabayı başka fikiri olan olursa hemen cayabilirim:)
Register or Login" border=0>
                         jeremy clarkson

emin

abi bana kalırsa işinin ehli birisini boyat, cilasını da at parıl parıl parlasın derim. Ufak tefek olanlar için autoking'e de başvurabilirsin kaskon mini onarım sunuyorsa, izmirde falan vardır belki autoking.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

fevkalbeser12

Burdaki boyacı arkadaşım güzel boya yapıyor. Birde benim aracı kaskoya almıyorlar yaşlı biraz kasko için:) bazen yaşlılara uzun vadeli kredi vermiyorlar ya ölürler diye aynı hesap sanırım:)
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Bu da dükkana gelen ingiliz alfisti:)Adamı görünce babamı görmüş gibi sevindim:) İngilizler epey seviyorlar alfayı sanırım top gearın etkisi büyük bu konuda

Edited by - fevkalbeser12 on 01/06/2012  23:35:49
                         jeremy clarkson

murat1oglu

Hosgeldiniz hayirli olsun