Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Plaka boyutu?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

Pazar günü izmire giderken beni polis durdurdu.(su an plaka takılı değil) ehliyet ruhsatı sordu, sonra da ya bende bunların 2003-2004 lerinde bakıyorum var mı dost işi bildiğin 1.6 larından falan dedim bi sordurayım sen bana numaranı ver dedim. Öyle bi arkadaş olduk:) sonra 2 çevirmeye denk geldim ama çeviren olmadı durdurmadılar:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Alper

Register or Login" border=0>
Bu benim plakam
Çift mühürlü buna bişey diyecek polisinde alnını karışlarım zaten :)

Alfadanadam

Bu plaka işini bu şekilde mühürlü olarak nasıl çözeriz Alper?

fevkalbeser12

O zaman bize yol göster:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Alper

Abi ben dün Volvom içinde bastırdım :)
Eğer istersen yarın bişiler ayarlarım abi sabah iş yerine geçtiğimde telefonlaşırız hallederiz :)
Dışarıda 180 - 200 TL istiyorlar bunlar için ben yarısına yaptırırım zaten sürekli yaptırdığım için sorun olmaz kargoylada göndertirim nereye istersen :)

fevkalbeser12

O zaman en kısa sürede irtibata geçicem seninle bu plaka ile alakalı. Ayrıca ilgi ve alakan için teşekkürler.
                         jeremy clarkson

Alper

Mühürler İstanbul mühür bu arada öyle çakma , patates mühür falanda değil arkadaşlar
Çakması çok fazla piyasada dikkat etmek gerek

Ertaco

Bende istiyorum. Toplu yaptırırsak indirim alırmıyız?  İlk alırken arabayı tamponda plakanın deliklerine gelen yeri perçinle deldiler. Bunu nasıl kapatacağız?  
Eski plakayı iade almıyorlar değilmi? Sorun çıkarsa onu da gösteririz diye söylüyorum. Zaten tüm Alfa cılar yapsa polislerinde gözü alışır herhalde

Alper

Zaten ben toplu istiyorum her zaman
5 adet olmadan istemem hiç beklerim
yoksa tek tek olduğu zaman indirim istenmez
Zaten normal şartlarda bunu benim dışımdaki kişilere 200 diyorlar 180 e falan düşüyorlar fiyat olarak

Ertaco

İndirim kısmı şaka idi. Liste yapılacaksa bende varım.

ATC

mühürde dikkatli olun...cemiyet kendi bastığı plaka dışında mühür vurmuypr..yani applere mühür yok..piyasada mühürlü diye olanlar noterlerde olan damgalar..yada 1 tl'nin içini çıkar damgayla bas üstüne...alayı öyle...polis araştırdımı sıkıntı çıkar...kaldıki bizim burda artık böyle oldu...polis durdurunca mühürlü diyosunn...iyi diyo bi araştıralım bakalım mühür cemiyettenmi diye...yani bi espirisi kalmıyo..

Alper

Mühürler bunlar öyle 1 lira ile olacak tarzda mühür değiller orjinal plakalardakilerle aynılar ve APP ler :)

asklepios

arkadaş ne plakaymış yahu...yapıştırın geçin işte,ne gerek var bunca taklaya...plaka olunca çirkin gözükmüyor merak etmeyin...

NOT:bunu gerekirse 100 kere yazarım;

sis farını gereksiz kullanmak,karşıdakine saygısızlıktır,adam yerine koymamaktır.
lütfen...

Alper

Alıntı Yap
arkadaş ne plakaymış yahu...yapıştırın geçin işte,ne gerek var bunca taklaya...plaka olunca çirkin gözükmüyor merak etmeyin...

O iş öyle değil işte benim için plaka önemli
Aracın görselliğini değiştiren bir etken bence
Sonuçta herkes üstüne birşey giydiğinde bile düzgün olsun ütülü olsun kendini göstersin ister bu da bunun gibi bir şey
Plaka özellikle ön 52 cm olan çok çirkin duruyor bence Alfalarda

asklepios

plakasız azcık daha güzel  alfalar ama çok da değil.

hatta soldan plakalı olması hoş bile gözüküyor bazen...farklı,sürüden ayrı...tam da bizim istediğimiz gibi

bir de ; APP plakalar hakikaten hoş gözüküyor...ama saçma sapan,acayip fontlar var ki, illegal olmasını geçtim,komik...karikatür gibi...

Alper

Arkadaşlar ben tekrardan bir kaç arkadaşım için plaka siparişi vericem eğer isteyen olursa onlarıda yaptırabilirim.
Normalde fiyatlar 180-200 arası fakat ben toplu sipariş verdiğim için fiyatta olukça indirim yaptırıyorum.
Çift mühürlü ve istanbul mühürü oluyorlar
Plakalarda istediğiniz baskı örneğini yaptırabilirim
Ben Beşiktaş baskıyı beğendiğim için sürekli onu bastırıyoruz arkadaşlarla ve bugüne kadar hiç sorun yaşamadık trafikte falan...
Eğer isteyen varsa liste yapabiliriz arkadaşlar