Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Basında Alfa Romeo ve Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Haberleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Burak1985

arkası hariç fena değil... arkası ise çok çok kötü olmuş. bu arada 159 daha heybetli duruyor sanki bundan. biraz daha basık ve şişkin çamurluklardan kaynaklanıyor herhalde

obasar

gerçekten çok kötü bir tasarım olarak görünüyor...
önü VW Yeni Golf ile fluence ' a benzetiyorum ben.
arkası ise eski seat toledolara benziyo

Edited by - obasar on 11/01/2012  13:18:26
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Sportivo

GTV hala lüksler arasında :)

You are not allowed to view links. Register or Login
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

naxos

Motorları bide koltukları beğendim.
Koltuklar cok pofidik pofidik duruyor yat uyu
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Lbe

Dartın vites topuzu bana tanıdık geldi

Edited by - Lbe on 15/01/2012  15:53:40

agucba

Maserati Quattroporte, boyut olarak büyüyecek ancak yine de sportif kalacak

Register or Login" border=0>
Temsili Resim

AlVolante.it'nin bu hafta Maserati Quattroporte ile ilgili haberinde, boyutlarının değişeceğini ancak tipik Maserati sportifliğinin devam edeceğini belirtiliyor. Genel anlamda Maserati markasının top modeli olan Quattroporte'nin boyu 5 cm uzayarak 5,15 m'ye çıkacak. Bu değişim ile birlikte otomobili kendisi kullanmayı yeğleyen müşterilerin yanında kendisine şofürlü kullanımı uygun bulan müşterilere de hitap edilmeye çalışılacak.

Alvonlante'nin vediği bilgiye göre yeni jenerasyon Quattroporte'de Chrysler'in LX paltformunun oldukça elden geçirilimiş ve geliştirilmiş paltformu kullanılacak, direksiyon sistemi ve süspansiyon sistemi ise tamamen yenilenecek. Motor olarak yine Ferrari köklerine dayanan tamaen yeni bir V8 karşımıza çıkacak. Bu motor ayrıca ZF'in sekiz ileri otomatik vitesi ve tanıdık Start&Stop System'i ile kombine edilecek.
Daha ileri bir tarihte ABD Pazarı'nda çokca talep edilen dört çekerli bir vesiyon da sunulacak.

Quattroporte, Eylül 2012'deki Paris Otomobil Fuarı'nda lansmanını kutlayacak ve 2013'ün başlangıcı ile satıcılardaki yerini alacak. Alvolante'ye göre Avrupa satış fiyatı 130.000 Euro'dan başlayacak.

///////////////

agucba

Autonews.com: Dart?ın Fiat versiyonunun 2013 model olarak Avrupa?ya gelme olasılığı.

Fiat, 2012 yılında Çinli kooperasyon partneri Guangzhou Automobile Co. Ile beraber Dodge Dart münhasır bir modelini Çin pazarı için geliştirecek. Bu Fiat sedanı aynı zamanda Doğu ve Kuzey Avrupa?da da satışa sunulabilir.
Fiat, sedan formunda olan Dart?ın Güney Avrupa pazarına da sunulabilmesi için Fiat Bravo?nun halefi olması açından bir hatchback versiyonu üzerinde de düşünmekte. Hatchback versiyonu, sedan için düşünülen Avrupa pazarına olası gelme tarihinde, yani 2013 yılı ortasında ortaya çıkabilir. Bu tarih aynı zamanda güncel Fiat Bravo?nun üretiminin biteceği tarihe de denk gelmekte.

Lancia Thema ve Fiat Freemont?taki uygulamanın aksine, Dodge Dart?ın Fiat versiyonu ön, arka ve iç tasarım konularında Amerikalı kardeşinden çok farklı olacak. Sergio Marchionne böylelikle yeni versiyonun Fiat markasına çok daha yakın olacağını belirtmekte.

Fiat ayrıca en geç 2014 yılına kadar Nissan Qashqai tarzı bir modeli de bu sınıfa rakip olarak sunmayı planlamakta. Bu modelin üretim yeri olarak İtalya?daki Cassino düşünülmekte.

Temsili resim

Kaynak: You are not allowed to view links. Register or Login

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Alfa Romeo, 2011 yılında iyi bir satış grafiği yakaladı.

- Alfa Romeo 2011 yılında satışlarını %18 arttırdı.
- Avrupa?da 2011 yılında 130.000 adetten fazla Alfa Romeo satılmış oldu.

Alfa Romeo, 2011 yılında Avrupa çağında pozitif rakamlara imza atabildi. 2011 yılındaki satış rakamı 130.500 adet olarak gerçekleşerek bir önceki yıl olan olan 2010?a göre %18,7 oranında artmıştır. Buna göre Avrupa Pazar payı da %0,2?lik bir artış ile toplamda %1?e denk gelmiş oldu. Sadece Aralık ayında ulaşılan 8.100 adetlik satış rakamı ile %0,8?lik bir pazar payı yakalanmış oldu.

Alfa Romeo Avrupa?da nerede ise tüm pazarlarda satış rakamlarını iyileştirebildi. İtalya?nın yanında (gerçekleşen %12?lik satış artışı, pazar payının %0,7?lik artışı ile %3,3?e yükselmesi) özellikle Avrupa?nın büyük pazarlarında da başarılı sonuçlara ulaşıldı. Almanya?da %21,6, Fransa?da %24,5, Büyük Britanya?da %30,9 ve İspanya?da da %37,1?lik bir artış gerçekleşti. Böylelikle Alfa Romeo Avupa?daki otomobil pazarında en dinamik büyüme rakamlarını geliştiren markalardan biri olarak karşımıza çıkmakta.

Bu büyük gelişmenin sebeplerine makul fiyatlar ve cazip finansal destekleri de eklemekte yarar var.

En cazip finansal koşullarla Alfa Romeo dünyasına adım atabilmek için Alfa Romeo ?enjoy flat? tarifesi ile 78 BG?lik MiTo 1,4 8V örnek gösterilebilir. Dört yıllık bir süreyi kapsayan ve aracın kendisinin, garanti koşulları ve periyodik bakımların dahil olduğu leasing planında, 2011 MiTo?ya aylık 95 Euro?luk ödemeler ile sahip olunabiliyordu (bu rakamlar ve koşullar Almanya için geçerli olup, Türkiye?de herhangi bir geçerliliği yoktur). MiTo?nun hem kendisinin hem de finansal cazibesinin yanında EuroNCAP sonuçlarına göre kompakt sınıfın en güvenli otomobili olan, VDC, Klima, Start&Stop Sistemi, altı hava yastığı ve LED Gündüz farı gibi donanımlar ile Aralık 2011?de yeni sahiplerine 4.000 Euro?luk bir paket avantajı sunan Giulietta 1,4 TB 16V (120 BG), 15.900 Euro?luk fiyatı ile Giulietta dünyasına girişi sağlamakta (bu rakamlar ve koşullar Almanya için geçerli olup, Türkiye?de herhangi bir geçerliliği yoktur). Her iki cazip koşulun yakaladığı başarı ile Alfa Romeo Almanya, bu kampanyayı Mart 2012 yılına kadar uzatmaya karar verdi.

Kaynak: You are not allowed to view links. Register or Login

///////////////

naxos

Millet ne kampanyalar yapıyor satmak için
bizimkiler yerinde sayıyor var olan aksesuarları bile getirmiyorlar kar marjı düşük diye
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

agucba

Alfa Romeo'nun önemle üstünde durduğu konulardan biri de bugüne kadar pek önemsenmemiş olan aksesuar ile ilgili olacak. Bunun için anladığım kadar ile show roomlarda ayrı bir bölüm olacak.

///////////////

agucba

Fiat Idea takipçisinin adı "500L" olacak.

AutomotiveNews, Fiat Idea'dan sonra gelecek olan modelin, resmi olarak Fiat 500 ailesinin dördüncü üyesi olması sebebi ile "500L" (L=large) adını alacağını bildirdi. Fiat 500L'nin Avrupa'da 5 ve 7 kişilik modellerinin satışı düşünülürken, ABD'de de sadece 5 kişilik model sunulacak. Diğer 500'lerde olduğu gibi bu model de Fiat markası kullanılacak ve Dodge'un ikizi olarak lanse edilmeyecek.

Ancak yine de farklı kaynaklarda modelin adının L0 (İtalyancada Ellezero) olacağı da belirtilmekte.

Her ne kadar daha küçük 500'lük kardeşlerine benzese de 500L, 4,15 metrelik uzunluğu ile Fiat'ın daha büyük "small" platformunu kullanmakta ki bu platform aynı zamanda 2013 yılında çıkacak olan yeni Punto'nun da temelini oluşturacak.

Motor seçenekleri olarak tanıdık iki silindirli 85 BG'lik, dört silindir ve 1,4 litrelik motorun 77 ve 105 BG'lik versiyonları ve 1,3 litrelik 75 ile 95 BG'lik motorlar kullanılacak.

Yeni Fiat, 2012 yazı ile beraber Fiat'ın Sırbistan'daki, Belgrad'a 140 km mesafedeki yeni fabrikası Kragujevac'ta yıllık 100.000 adetlik bir rakamda üretilecek. Resmi tanıtı, Mart ayında yapılacak olan Cenevre Fuarı'nda gerçekleşecek.

Fiat, yakın zamanda geliştirdiği ve piyasaya yenilenmiş hali ile gelen modeli Fiat Panda'nın 4x4 modelinin gelişimlerinde de sona gelmiş durumda.

Daha önceki model yıllarında olduğu gibi, güncel modelde de dört çekerli bir Panda, olmazsa olmazlardan biri olacak. Çünkü Avrupa'da, özellikle dağlık bölgelerde yaşayanlar için makul seviyelerde bir arazi aracına sahip olabilmek için Panda 4x4 ilk seçeneklerden biri olarak göze batmakta. Bunun gelecekte de devam etmesi amaçlanmakta.

Özellikle VW'nin CrossUp modelinin aksine Panda 4x4, gerçek bir dört çeker sistemine sahip olup ve arazi şartları için elverişli olan bir yüksekliğe sahip.

Tanıtımın 2012 Paris Fuarı'nda yapılması ve 13.000 Euro'luk bir giriş fiyatı beklenmekte.

Görsel anlamda çepeçevre plastik parçalar ve farklı ön ile arka tamponlar dikkat çekecek.

///////////////

naxos

yaw bu tip arabalarıda araba diye alanlar varya hakket anlıyamıyorum

Ne bilim yaa bisiklet alırım bunlardan almam şahsım adıma
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

komanowa

Panda için konuşursak , fiorino'ya çok benziyor ...Eski 4x4 panda arazide baya başarılıydı yabancı testlerde, ülkemizde haliyle hiç sevilmedi.

2004  156 2.0 s.s. 2012 - ....
1998  145 1.4 t.s. 2010 - 2012

ArinFırat

quote:

Panda için konuşursak , fiorino'ya çok benziyor ...Eski 4x4 panda arazide baya başarılıydı yabancı testlerde, ülkemizde haliyle hiç sevilmedi.

Kasa çok çirkin yaaa valla beğenmedim,4x4 değil istersen 8x8 olsun hoşuma gitmedi

gurbuz1972

Hepimizin hoşuna gidecek bir haber:
You are not allowed to view links. Register or Login

bado

ben bu haberle ilgili başlık açtım ama. sanırım gözükmüyor.
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

naxos

Üvey Evlat Alfa

Tofaş'a Alfa satmak Bir kac gömlek fazla geliyor.onlar gitsin tenekeleri satsınlar anca onu yaparlar
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Anıl

Bu arada sıfır araç alırken iyi inceleyin,bundan 3-4ay önce başıma geldi,ailemize skoda superb aldık,biz kaporayı verdik ertesi gün 1500TL indirim yaptı skoda merkez,tabi bana haber veren yok,internetten farkediyorum,bayiyi aradım biz aracın parasını önceden verdik,kendimize aldık bu merkezin aracı değil vs vs yan çiziyor,iyi dedim başka alternatif markalarda var bende onlara bakarım artık deyince,bize süre tanıyın dediler,sonuçta Ankara'yı arayıp durumu söylemişler biz mağdur olduk,indirim yaptınız,müşteri satışı iptal ediyor,biz 1500 verirsek kar edemeyiz vs sonra bunlar yarı yarıya indirimi paylaştı 1500'ü kopardık araç 2011 model fırsat aracıydı,toplamda 5000TL indirimli aldık.Tabi showroom'da ışıklardan kusurları pek göremiyorsunuz,bu adamlara artık bir tabir bulamıyorum,showroomdaki 4 superb'i yazın getirmişler ve araçları yıkamada tam yıkamadan köpüklü ve ıslak şekilde yaz güneşinde bırakmışlar,ben başta bu lekeleri gördüm su lekesi dedim geçtim,ilk kez aracı yıkıyorum,bakıyorum lekeler çıkmıyor ama aracın heryeri leke ve 40-50 tane,bende sinirler alt üst oldu tabi,buna sıkılmışken orta havalandırmanın bir kolu oynuyor baktım,yuvasından kırılmış,sağ havalandırma tam oturmamış,torpido ışığ dışarı vuruyor. Lekeleri 3 gün uğraştılar,tabi başında duruyorum birşey olmasın diye,zar zor çıkardılar ama 3 tane küçük leke hala silikte olsa duruyor,orta havalandırmayı,ben mağdur olmayayım diye başka sıfır araçtan söktüler,tabi benim kırık nereye takıldı tahmin ediyorsunuz herhalde,bu arada bana da orjinal krom bagaj çıtası hediye ettiler bu olay nedeniyle...Skoda da 3 gün uyku uyuyamadım sıkıntıdan,şimdi de almasına vesile olduğum için arkadaşın giulietta için sıkılıyorum,aynı benim skoda da olduğu gibi bizim krom eşik bence bir yere parça oldu ve jantıda başka bu janttan isteyen müşteri ile değiştirdiler.İşin özü sıfır araç alırken çok dikkat etmek lazım,teslim almadan iyi incelemek gerekli.

Edited by - Anıl on 03/02/2012  01:31:49
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

Bunca senedir bu camianın içindeyim ama inanın hala anlayamıyorum Tofaş'ın tutumunu. Yani, Alfaların da olduğu bir showroomda Grande Punto almak istersiniz de sizinle ilgilenmezler sırf ucuz araba diye hadi anlarım bir nebze. Ama Alfa Romeo gibi ciddi pahalı bir aracı satıyorsunuz ve ilgisizliğe bak. Şaka gibi...

agucba

Alfa Romeo'dan Levent Bey ile görüştüğümüzde bu tip durumların gelecekte olmayacağını (istisnalar tabi ki her zaman mümkün) ve herkesin buna göre eğitildiğini belirtti. Ayrıca olmaması için de ağır yaptırımlar uygulanacakmış. Açıkcası bu kez umutluyum.

///////////////

asklepios

kimse kusura bakmasın,kızmasın da ama 0 km alfa romeo kesinlikle almam.

bizim gibi bu markaya özel hisleri olan adamlar bile böyle düşünüyorsa,çok bile satıyor TR'de.

Sportivo

Ben alırım ama kimseye al diye tavsiye etmem, etmiyorum da zaten. Bilen bilir, bilerek gider alır, zaten Alfa Romeo'yu alacak adamın tavsiye üstüne almaması lazım. İstisnalar olabilir tabii ki
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Anıl

O zaman Alfa Romeo sadece bu sitedeki kişiler tarafından alınır,biz birilerine tavsiye edecez ki Alfa Romeo'nun imajı düzelsin,millet görsün,kötü araç olmadığını vs...Ama bundan sonra kimseye gidelim Alfaya da bakalım demem," bak derim Alfa Romeo var ama satışta sorun çıkarsa,araç eksik gelirse ben karışmam,mesela yeni Giu. bindim çok güzel araç performans,sessizlik,dizayn süper ama başına birşey gelirse tavsiye ettim diye beni bulma,işini kendin hallet" diyecem. Servisleri arkadaşlar zaten burda halini paylaşıyor,satışı da görüyoruz peki ne kaldı bu marka da imaj olarak!
Bu arada bu olay ufak birşey değil,arada tanıdık birileri olmasa bu olaydan onlarda zarar görmeyecek olmasa bu araç direkt değişime bile gidebilir,çünkü faturadaki araç ile gelen araç farklı,eksik ve kusurlu. Her firmada olan şeyler bunlar doğru daha önce başka firmada olan durumu yazdım ama adamlar daha elinde ne araç var bilmiyorlar,sisteme yanlış giriyorlar,ne sattıklarını bilmiyorlar ve sattıkları araç sayısı az,yani diğer bir marka 1000 tanede 10 tane hata yapsa,bu Alfa'da 10'da 1 olmamalı hem de kendine BMW ve Audi gibi markaları rakip görmekteyse!En basiti zaten ezik,kendi parçaları eksik ve yanlış,ya bu araç buraya gelene kadar 2 il,2 bayi ve merkezden geçmiş insan şua aracı incelemez mi en basiti bu aracın paspasları,ilk yardım seti yok demez mi,ya da madem Alfa Romeo konusunda uzmansın,şu kapıyı açınca abi bunda krom eşik niye yok diye düşünmez mi,elinden onlarca alfa geçiyor bilmesi lazım!Ya da faturayı okumaz mı ya bu jant yanlış demez mi,sanırım demezlar,çünkü tofaşın yapacağı iş bu kadar olur,bu kadar hata bir arada olur mu diye ancak biz deriz burada...
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

agucba

Fiat-Chrysler, global Yedek Parça ve Aksesuar tedarikçisi olarak Mopar'ı seçti.

Fiat ve Chrysler arasındaki ortaklık her geçen daha ileri boyutlara taşınırken bu ortaklık sonucunda bundan sonra Yedek Parça ve Aksesuar?lar artık bir tedarikçi tarafından karşılanacak. Bu karar neticesinde Fiat Group markası olan ?Magneti Marelli? yerine ?Mopar??da karar kılındı. Böylelikle hem maliyetlerde kısıntıya gidilmiş olacak, hem de hangi markanın hangi pazarda hangi otomobil markasını tedariği konusundaki olası karşılıkların önüne geçilmiş olacak.
Mopar böylece Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional (Ağır Vasıta), Jeep, Lancia, SRT ve RAM markaları için sorumlu olacak. Bunun yanında bu yılın ortası itibarı ile ?Yedek Parçe ve Aksesuar? paket tasrımlarında da değişiklik olacak. SRT, Abarth Tuning paketleri ile Alfa Romeo motor parçaları bu tasarım değişikliğine tabi olmayacak.
Parça ve aksesuarlardaki değişiklik haricinde Service Diagnose-System?lerinde de değişikliğe gidilecek ve her iki gruba ortak hitap edecek bir sistem olacak. Burada da yine mevcut Chyrsler sisteminin Fiat  tarafından kullanılmaya başlanması yoluna gidelecek. Mopar CEO?su Pietro Gorlier?in verdiği bilgiye göre Chrysler tarafından kullanılan "Wi-tech Diagnostic"?da karar kılınmasının nedeni, bu sistemin geliştirilmesinin ileri aşamada olmasındandır. Fiat Freemont, Lancia Thema ve Lancia Voyager gibi modeller bu sistemi kullanıyorlarken, Wi-tech Diagnose sistemini kullanacak İtalya üretimli ilk model yeni Fiat Panda olacak.

Mopar'ı kısaca tanıtmak gerekirse;

1920'lerin sonuna doğru Chrysler grubuna ait dört marka var idi. Bunlar Chrysler (Top Modeller olan Imperial'ler dahil), Plymouth, DeSoto ve 1928 itibarı ile Dodge (Imperial, 1955 itibarı ile tek başına marka oldu). Maliyetleri kısıtlamak için çeşitli modellerin bazı parça ve paltformları, özellikle motor anlamında ortak kullanımı planlanmıştı. Bu sebeple 1929 yılında merkez bir tedarikçi olarak kardeş kuruluşların da faydalanabilmesi için Chrysler Motor Parts Corporation kuruldı. Bu isim daha sonra resmi olarak ?MoPar? olarak değiştirildi.

Mopar, 1950'lerde NASCAR yarışları araçlarının gelişimi ve Chryler modifiye parçalarına da el attı. Muscle Car furyasının başlaması ile etki alanını genişletti.

///////////////

agucba

? Fiat tarafından yayınlanan Fiat 500L?ye ait ilk resmi fotoğraflar

? Dünya Tanıtımı: Cenevre Otomobil Fuarı

Fiat 500 üretim gamına eklenen çok amaçlı kullanıma uygun yeni model.

Avrupa?da satışına 2012?nin üçüncü çeyreğinde başlanacak, üç farklı motor olacak.

Fiat, 6 Mart?t başlayacak olan Cenevre Otomobil Fuarı?nda resmi tanıtımını yapacağı Fiat 500L modelinin ilk resmi fotoğraflarını yayınladı. Model tanımlamasındaki ?L? harfini İngilizcedeki ?large??tan alan Fiat 500L, çok başarılı olan Fiat 500 üretim serisinin dördüncü üyesi olacak. Abarth 500 ve Cabrio 500?den sonra gelen 500L modeli, bir çok farklı müşteri ihtiyacını karşılamaya yönelik olan marka stratejisinin bir ürünü.

?L" harfi ile uzayan Fiat 500 böylelikle müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir hal almış oldu. Bir MPV?nin iç mekanı, küçük bir SUV?nin hissettirdiği duygular ve küçük sınıf bir otomobilin açık çevre görüşüne sahip olan 500L, böylece bir kaç segmetin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir modelidr. Bir çok farklı karakterdeki aracın özelliklerini kombine ederek üzerinde barındıran 500L, böylelikle B ve C segmenti araçlarının yerine kendine özgü bir alternatif yaratmış oldu.

Fiat 500L, Fiat markasının yaratıcı tabiatına bir örnek teşkil etmekte. Ortaya çıkan sonuç fonksiyonellik ve heyecanı arasında sağlanan bir bağlantıdır. Beş kişilik oturma kapasitesine sahip olan model 4,14 metre uzunluğunda, 1,78 metre genişliğinde ve 1,66 metre yüksekliğinde Alfa 147?den 4 cm kısa, 5 cm geniş, 24 cm yüksek. 500L aynı zamanda 1950?lerde tanıtılan orijinal tasarımlı Fiat 600 Multipla ile ilk tanıtımı yapılan (?Cab Forward? konseptinin geliştirilmiş hali) kompakt sınıfı geniş kullanım alanlı aracının da mantıklsal halefi olmuş oluyor.

Sırbıstan?daki Kragujevac Fabrikası?nda üretilen Fiat 500L, böylece İtalyan stilinden vazgeçmeyip geniş bir fonksiyonellik arayan ve modern motor seçenekleri tercih eden müşteriler için ilk seçeneklerden biri olacaktır. Kullanıma hazır olan her iki benzinli motor (TwinAir ve 1,4) ile Turbodizel (1,3 MultiJet II), ekonomiklik konusunda çıtayı belirleyen rolleri üstlenmesinin yanında Fiat Grubu?nun teknolojik anlamdaki ilericiliğine de örnek teşkil etmekte. Fiat 500L?nin satışa başlanma tarihi olarak 2012?nin üçüncü çeyreği planlanmakta.

Lancia?nın bir Flavia Coupé üzerinde çalıştığı dair tahminler?

Fiat-Grubu/Lancia, geçtiğimiz 2011 yılının Ekim ayında İnternet-Domain adresi "You are not allowed to view links. Register or Login "?yı, ileri tarihli üretim planlarında Lancia Flavia isimli bir modelden bahsedilmese de kendi adına tescil ettirdi.

Bilinen konu, Lancia?nın Chrysler ile beraber 2013 yılı için tanıtılması planlanan Audi A4 tarzı bir D segmenti sedan model üzerinde çalışmalar yürüttüğüdür.
Bu durumda, Lancia?nın bu tarihten önce bir fuarda bir konsept Coupé?yi sergileyeceği ve bu modelin Lancia ile Chrysler?in ortak geliştirdiği orta sınıf sedan modeli için bir ön izlenim yaratacağı fikri akıllara gelmekte.

Lancia?nın nasıl bir Coupé?yi hayal ettiğini, Lancia?nın kendi resmi internet sitesinde ?Lancia Centro Stile? başlığı altında gösterilen resimden (yukarıdaki resim) tahmin etmek mümkün olmakta.

Aslında Lancia, 2011 yılında bir Flavia Cabrio?yu herkese göstermiş oldu. Ancak bu model, halen üretilen Chrysler 200?ün Lancia olarak uyarlanmış halidir. Bu yılın yaz aylarında satış bayilerinde yerini alacaktır.

///////////////

Alfadanadam

Fiat 500 ne kadar güzelse, 500L de o kadar çirkin. Eski nesil Panda'ya benzeyen arka cam öldürüyor beni ayrıca...