Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

11 şubatta nişan yüzüklerini takıyorum:)FOTO

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emin

quote:

iyi çocuktun yazık olucak...

Murat abi gün gelir benim de başım yanarsa şahidim ol =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Sportivo

tebrik eder mutluluklar dilerim
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Anıl

Tebrikler ve bir ömür boyu mutluluklar! Arkadaşlar deneyimleri ve görüşleri paylaşmış, bende de deneyimin her türlüsü var,ilerki zamanlarda yardım ederim,eklemeler yaparım artık...Ama yukarıdaki bir görüşe gerçekten katılıyorum,bekarlık sultanlık,özgürlük en güzel duygu
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

ATA

Allah tamamına erdirsin Kemal =) Tebrik ederim ikinizide...
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

tunerviper

Tebrikler Kemal , mutluluklar dilerm
Turbo Twin Spark

fevkalbeser12

Beyler çok sağolun güzel dilekleriniz için artık bu konudaki gelişmelere burdan devam ederim böyle bi günü sizinle paylaşmak istedim. Çok teşekkürler yeniden:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

obasar

quote:

size en büyük tiyo yu vereyim, dinlersen düğün bitip eşinle kendi evine girince rahat edersin.
"sevdiğim kızla evleniyorum" modundan çık.
yani senin bu şekilde gördüğün olay aslında şudur: "farklı iki aile çocuklarını evlendiriyor ve onlara bir yuva hazırlıyorlar".
senin maksadın sevdiğin kızla evlenmek olduğuna göre bırak o ana kadar aileler çocuklarını evlendirme işleri ile uğraşarak zevkini alsın.
hem aileler hem gençler aynı işten aynı anda zevk alamazlarmı dersen çok zor çünki her kafadan bir ses çıkıcak ama sadece bir düğün ve bir ev hakkınız var. dolayısıyla birileri feragat edicek hakkından.
yok bende hakkımı isterim dersen ben evleniyom kardeşim size noluyo falan ayaklarına yatarsan evliliğin boyunca silinmeyecek  izlere sebeb olacak tartışmalara girebilirsin.
Allah tamamına erdirsin, huzurlu ve mutlu bir yuva dilerim

kesinlikle katılıyorum.
ilave sadece o gece ancak sesini kesip bir köşede 2-3 saat oturursun :)
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

dragut

ben geçen sene nişanlanmıştım; ama mutlu olamadım, ayrıldım. o zaman alfa'm da yoktu. şimdi ise hem bekarım hem de alfa'm var! daha ne isteyeyim:)
"Alfa sevgisi"

Anıl

Daha önceleri Alfa aşağıda,ben yukarıda bakıp bakıp duruyordum,ki ben her hafta bir yeri kurcalar-söker,en kötü ihtimal cilalar,yıkardım aracı....o zamanlarda ise Alfam pislikten görünmüyordu,2 saat aracımı temizlesem göze batıyordu daha önce söylendiği gibi arabana, benden daha çok ilgi gösteriyorsun vs deniliyordu! Şimdi bekarım:) Bayanları hepimiz biliriz,ufak tefek,saçma sapan şeyleri kafaya takıp huzur bozarlar,şimdi çok huzurluyum,kafamı yormuyorum,her istediğimiz yapıyorum,istersem 5 saatte olsa Alfam'la uğraşıyorum,kısaca özgürüm ve mutluyum!!!!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Erhanz33

Tebrikler.. 2 yıl önce bnde aynı şekilde nişanlanmaya Mersinden Samsuna Gitmiştim.. ee tabii birbirini hiç görmeyen 2 ailee sonuçtaa. Amaa inan banaa hersey Tatlıı Oluyorrr.. Amaa herşeyyy.. İçttiğinn Tuzzluu Kahvee bilee.. Sen yinedee tadınıı çıkarmayaa bak bencee... Mutluluklaar.

fevkalbeser12

Bugün büyük gün beyler hadi bakalım bana şans dileyin:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

murat

Şimdiden hayırlı olsun , Allah yardımcın olsun :)
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Alfadanadam

Nişan günü sitede geyik yaptığını görmesin müstakbel yenge :)

fevkalbeser12

Bitti gitti kazasız belasız:)
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Birde fotoğraf ekledim galiba en başa eklendi fotoğraf:)
                         jeremy clarkson

emin

Allah mesut etsin, tamamına erdirsin Kemal abi.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

A.S.GÜMÜŞ

quote:

Alfaya kuma getirecen demek :)) 2 sini birden iyi idare etmen lazım,göstereceğin ilgi eşit olsun yoksa" araban benden daha kıymetli" diye söylenip dururlar ;) tecrübe konuşuyor

Al benden de o kadar

07 DH 800

fevkalbeser12

quote:

quote:

Alfaya kuma getirecen demek :)) 2 sini birden iyi idare etmen lazım,göstereceğin ilgi eşit olsun yoksa" araban benden daha kıymetli" diye söylenip dururlar ;) tecrübe konuşuyor

Al benden de o kadar

Peki Alfanın bu duruma içlendiği oluyor mu?
                         jeremy clarkson

adnan.geyik

Allah tamamına erdirsin. Yüzünüzdeki mutluluk eksilmesin. Tebrikler...
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

ArinFırat

quote:

quote:

quote:

Al benden de o kadar

Peki Alfanın bu duruma içlendiği oluyor mu?

yok kendisi gayet mütevazidir.halden anlar,çıkardığı sorunlar hanımın çıkardığı kadar baş ağırtmaz :))

ATA

Allah tamamına erdirsin =))
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

agucba

Hayırlısı olsun. Bundan sonra biraz daha sıkı bir yaşam tarzı olacak.

///////////////

enginkablan

Hayırlı olsun. Yazılanları okuyunca evli birisi olarak benim bile gözüm korktu
Eski araç: Giulietta 1.4 TB
120HP Distinctive