Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 2.0 TS Cinque

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

antihero

maşallah
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Cinque

quote:

Bu arada camlarınız çok koyu sanki...
Rahatsız etmiyormu özellikle gece sürüşlerinde..?

Evet camlar en koyu filmden bütün araçlarımda böyle kullandım benim için sorun yaratmıyor...

Cinque

quote:

Maşallah, takıldıkları gün canlı canlı görmüştüm iyi olmuştu, tekrardan hayırlı olsun
Farlara karartma fena olmaz sanki

Sağol Tuğrul eksik olma, ilk gören sensin kardeşim :) farları mercek düşünüyorum o yüzden biraz bekliycem...

Cinque

Beyler çok teşekkür ederim eksik olmayın, daha iyileri sizin olsun inşallah...

Onur ÖZTÜRK

Yeni Yasaya göre Mercekli dahi olsa xenon far kullanan araçlarda otomatik yükseklik ayarı yoksa eğer, muayeneden geçemeyecekmiş.

Nereye elimi atsam kurudu bu aralar. Tam mercekli xenonlar var diye sevinirken, şimdi buna takıldık
                                                                                                                           Stile Italiano

Cinque

quote:

Yeni Yasaya göre Mercekli dahi olsa xenon far kullanan araçlarda otomatik yükseklik ayarı yoksa eğer, muayeneden geçemeyecekmiş.

Nereye elimi atsam kurudu bu aralar. Tam mercekli xenonlar var diye sevinirken, şimdi buna takıldık

Bi-xenon yaparız bizde :)

tugrul

Bende mercek var ama xenonları söküp normal ampule döndüm, muayeneye gireceğim yakın zamanda, bakalım ne olacak..
Normal ampul ve mercek sıkıntı yaratmamalı normal şartlarda diye düşünüyorum ama belli olmaz bizim işler..
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Keox

bende mercek taktırmayı düşünüyordum ama problem çıkıcaksa muayeneden önce çıkarttırıp bittiğinde tekrar geri taktırmak yanlısıyım :D

dnr1

Güncel hali gerçekten şık ve donanım listesi yüksek olmuş..pedal set ayak dayama vites kolu gibi olması gerekenlerden..bagaj çıtasınıda ekleyelim..hatta arka tampon reflektörlerine içerden led takarsanız son hali sizi dahada tatmin edicektir..peki size uzmanlık alanınızdan soru sormak istiyorum.kapılarımda ön jbl gto 220 arka alpin 300 w,mevcut..cam dibinede 600 w oval pıoner alsam amfi olarak bu 6 kolonu vede küçük bir sub koysam amfi olarak en ucuz ve fiyat performans olarak şu marka şu model hangisini önerirsin..teyibim pıoner...
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

miracozdag

Benim araçta xenon var ama merceksiz. Ben de mercekli yaptırmayı düşünüyordum, madem yasa değişiyor, çıkartıp orjinal ampullerini takarız.

Cinque

quote:

Güncel hali gerçekten şık ve donanım listesi yüksek olmuş..pedal set ayak dayama vites kolu gibi olması gerekenlerden..bagaj çıtasınıda ekleyelim..hatta arka tampon reflektörlerine içerden led takarsanız son hali sizi dahada tatmin edicektir..peki size uzmanlık alanınızdan soru sormak istiyorum.kapılarımda ön jbl gto 220 arka alpin 300 w,mevcut..cam dibinede 600 w oval pıoner alsam amfi olarak bu 6 kolonu vede küçük bir sub koysam amfi olarak en ucuz ve fiyat performans olarak şu marka şu model hangisini önerirsin..teyibim pıoner...

Eğer amfi koyacaksanız cam dibine kolon koymanıza gerek yok, dört adet hoparlörle istediğiniz sesi elde edersiniz,ön kapılara iki adet sonsuz tiz koymanız sorunu halledecektir. eğer profesyonel bir iş istiyorsanız bunun iki yolu var;

1- 5 Kanal bir amfi alıp, kapı hoparlörlerinizi ve sub ı tek bir amfi üzerinden yönlendirebilirsiniz, maliyet anlamında daha uygun olanı budur.

2- Bir adet 4 Kanal, bir adette sub amfisi alıp her birini ayrı ayrı besleyebilirsiniz, bu tarz bir sistem kurarken çift amfi besleyeceğinizden dolayı bir adet te kapasitör koymanız gerekecek.Çünkü aracınızın mevcut tesisatı iki amfi yi aynı anda desteklemeye yetmez.

Amfi alırken dikkat etmeniz gerekenler markasını bilmediğiniz amfiye girmeyin, ikinci el amfi den de mümküm olduğunca uzak durun geçmişini çok bilmiyorsanız.Markasız amfiler servis konusunda sıkıntılı olabiliyor ve kullanım ömürleri markalılar ile yarı yarıya fark ediyor.2 ya da 3 kanal amfi ye de girmeyin, bir şey yapılacak ise hakkıyla yapılmalı ve yapıldıktan sonra sizi mutlu etmeli, umarım yardımcı olur.

Keox

quote:

quote:

Eğer amfi koyacaksanız cam dibine kolon koymanıza gerek yok, dört adet hoparlörle istediğiniz sesi elde edersiniz,ön kapılara iki adet sonsuz tiz koymanız sorunu halledecektir. eğer profesyonel bir iş istiyorsanız bunun iki yolu var;

1- 5 Kanal bir amfi alıp, kapı hoparlörlerinizi ve sub ı tek bir amfi üzerinden yönlendirebilirsiniz, maliyet anlamında daha uygun olanı budur.

2- Bir adet 4 Kanal, bir adette sub amfisi alıp her birini ayrı ayrı besleyebilirsiniz, bu tarz bir sistem kurarken çift amfi besleyeceğinizden dolayı bir adet te kapasitör koymanız gerekecek.Çünkü aracınızın mevcut tesisatı iki amfi yi aynı anda desteklemeye yetmez.

Amfi alırken dikkat etmeniz gerekenler markasını bilmediğiniz amfiye girmeyin, ikinci el amfi den de mümküm olduğunca uzak durun geçmişini çok bilmiyorsanız.Markasız amfiler servis konusunda sıkıntılı olabiliyor ve kullanım ömürleri markalılar ile yarı yarıya fark ediyor.2 ya da 3 kanal amfi ye de girmeyin, bir şey yapılacak ise hakkıyla yapılmalı ve yapıldıktan sonra sizi mutlu etmeli, umarım yardımcı olur.

merhaba bende bir şey sormak istiyorum bu konu hakkında bende birtane bass var DSL 27cm Kendinden amfisi var diğer kolanlar ise alfanın orjinal kolonları ve kenwood bir teyp var baslı bir müzik açtığımda sertbir basta teyp kapanıyor gerekli enerjiyi sağlıyamıyor.

sizce hangi amfiyi alsam sıkıntı yaşatmaz?

tşk şimdiden

Cinque

quote:

quote:

quote:

merhaba bende bir şey sormak istiyorum bu konu hakkında bende birtane bass var DSL 27cm Kendinden amfisi var diğer kolanlar ise alfanın orjinal kolonları ve kenwood bir teyp var baslı bir müzik açtığımda sertbir basta teyp kapanıyor gerekli enerjiyi sağlıyamıyor.

tşk şimdiden

Bas' ın kendinden amfisi varsa 4 kanal bir amfi işinizi görecektir.Ancak burada enerjiye dikkat etmek gerekir, akünün 72 Amper olması lazım, en sağlıklısı bir adet kapasitör gerekli olur, almaya karar verdiğiniz gün bana yazın fiyat ve marka konusunda yardımcı olurum...

Keox

quote:

quote:

quote:

quote:

tşk şimdiden

Bas' ın kendinden amfisi varsa 4 kanal bir amfi işinizi görecektir.Ancak burada enerjiye dikkat etmek gerekir, akünün 72 Amper olması lazım, en sağlıklısı bir adet kapasitör gerekli olur, almaya karar verdiğiniz gün bana yazın fiyat ve marka konusunda yardımcı olurum...

tamam teşekkür ederim alıcağım zaman sizinle irtibata geçerim ozaman

dnr1

Degerli tavsiyenize Çok teşekkürler..bu yönde haraket edicem..
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

Cinque

Adamım serviste kalbi komple yenileniyor biraz daha sürecek işi, ben de resimlerine bakıp özlem gideriyorum :)

Register or Login" border=0>

alfistahakan

Alfanızı çok güzel bir görünüme kavuşturmuşssunuz.Ellerinize sağlık..
Hakan
Forever Alfa

Fatih_AurA

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Multimedya uygulaması cok başarılı olmus

tugrul

Bugün kendisini ziyaret ettim, serviste motor inmiş bekliyordu. Bu hafta işi bitmez sanırım...
Çok emek verdin, inşallah ağız tadı ile keyifli keyifli binersin, daha önce konuştuğumuz gibi, evladiyelik oldu bu:)
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

erdem1904

Harcanan emeğe ve kısa sürede onca emek ve para harcanmasına rağmen piyasa fiyatından satılığa çıkmasına anlam  veremiyordum. Elimde ki aracı satınca bakacağım listemdeki araçlardan birtanesiydi.
Şimdi taşlar yerine oturdu... Artık sıfır motordan sonrada güzel bir deri döşemeyle ömürlük olur...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

alfistahakan

Motor neden indi?Merak ettim....Revizyonmu var yoksa arızamıydı?Çabucak halolur inş.Ah eski günler.
Hakan
Forever Alfa

Cinque

Herkese teşekkür ederim Allah bütün araçlarımızı beterinden saklasın kaza bela vermesin;

@erdem1904 kardeşim satılığa çıkardığımda motor da tık yoktu satılığa çıkarınca ayrılmak istemedi heralde :)

@tuğrul seni özlemişti zaten kardeşim yanına gittiğin iyi olmuş