Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık Blow off ve 156 için yuvarlak havalandırma

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

Merhaba arkadaşlar elimde sıfır blow off bulunmakta,çift pistonlu tipte fiyat 125TL
Ayrıca bir çift alfa romeo 156,GTV,spider için yuvarlak havalandırma ızgarası var,çiziksiz sorunsuz,sıfır gibi çifti 50TL.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

ihsanakdas

iyi satışlar. bu blowoff denen malzeme ne işe yarar ? bir çok kez duydum adını ama ne işe yaradığını anlamadım bir türlü.

tunerviper

quote:

iyi satışlar. bu blowoff denen malzeme ne işe yarar ? bir çok kez duydum adını ama ne işe yaradığını anlamadım bir türlü.

Gazdan ayağınızı çektiğinizde turbonun ürettiği basınç tekrar turbo pallerine geri çarpıp zamanla oluşabilecek zararları önlemek için turbo basıncını dışarı atan elektronik bir valf denebilir.
Turbo Twin Spark

shadycome

quote:

quote:

Gazdan ayağınızı çektiğinizde turbonun ürettiği basınç tekrar turbo pallerine geri çarpıp zamanla oluşabilecek zararları önlemek için turbo basıncını dışarı atan elektronik bir valf denebilir.

peki bu blowoff 156 2.0 için olur mu ?

tunerviper

sadece turbo araçlarda kullanılır. 156 2.0 atmosferik motordur.
Turbo Twin Spark

Anıl

Açıklama için teşekkürler Anıl. Blow off sıfırdır,montajı bile yapılmadı,arkadaşıma almıştık duruyor

1998 GTV V6 TB

Menza

marka ne?

ihsanakdas

açıklama için teşekkürler

Anıl

Ürünün markasını şuan hatırlamıyorum,İngiltere'den getirmiştik ama fotoğrafı aşağıda giriş çapı 25 mm...

Register or Login" border=0>

Edited by - Anıl on 28/02/2012  23:09:58

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Pek havalı bi parçaya benziyor:) hayırlı satışlar
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson