Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sabah sabah!!!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

Merhaba arkadaşlar,
        Bu sabah havanında güzel olduğunu görerek hadi dedim Alfamla gideyim işe bugün diyerek sevinçli ve zevk alarak çıktım yola Çorludan İstanbul'a kadarda çok rahat ve zevkli şekilde yerine göre hızlı yerine göre sıkıcı bir yolculuktan sonra Cevizlibağ'a geldim ve dedim simit alayım şuradan da işe gidince çayla birlikte güzel gider düşüncesiyle taksilerin dizildiği sıranın yanına 2. sıraya arabamı park ettim ve tam iniyorum arabadan bir küt sesiyle şimşekler çaktı beynimde ben ne oldu arkadan mı , yandan mı çarptı anlamaya çalışırken baktım hiçbir yerde bir çarpılma gibi birşey yok sonradan bir baktım benim sağımdaki taksinin sol arka kapısı kapandı bende hemen atladım taksinin önüne bir üniversite öğrencisi bayan taksinin kapısını sonuna kadar açıp öyle binmiş arabaya ve benim otomobilime kapıyla vurmuş , bende ne yapıyorsunuz hanımefendi dikkatli olsanıza biraz dedim ve kızın tepkisi ne olsa beğenirsin
        Sanki mercedes'in BMW'n varda bağrınıyorsun demez mi
        İşte o an çıldırdım ve kapısını açtım taksinin
        İnin hanımefendi polis çağırıyorum dedim
        Arabanı oraya parketmeseydin dedi , sanki ferrarine vurduk diyor hala
        Size mi soracağım nereye ne şekilde park edeceğimi , polisi arıyorum , siz inin taksiden diyorum hala söyleniyor artık bende de kayış koptu
        Aradım polisi telefon çalıyor o arada hala söyleniyor ama bayan,
        En sonunda bende başladım bağırmaya senin neyin var ulan , taksi köşelerinde toplu taşımalarla yolculuk ediyorsun gelmişsin benim otomobilime yok mercedes mi bmw mi ferrari mi diye kulp takıyorsun ama kendine bakmıyorsun ulaşamadığına mındar diyorsun işte bu kadar insansın karşındaki insanı da kendin gibi görüyorsun , kusura bakmayın istemeden oldu farkedemedim özür dilerim diyeceğine yok mercedes mi yok bmw mi diye laf söylüyorsun kendine bakmıyorsun 3 kuruşluk insan bile değilsin benim için zaten olsan şuan seninle bunu tartışıyor olmazdık diye bağrınıyorum
        Poliste telefonda bana sesleniyor efendim efendim diye ama işte tam o sırada taksi hareket etti ve gitti bende polise tamam memur bey sorun yok dedim ama allahtan arabada bir sorun vuruk muruk yok.
Ama yemin ediyorum bayan olmasaydı bu olay böyle sonuçlanmazdı eğer bir erkek bana o şekilde cevaplar verseydi karakolluk olurduk o kişiyle hoş biraz daha dursaydı o bayanla da karakolluk olacaktık da neyse artık...
        Kimsenin kimseye saygısı kalmamış bu şehirde , altımızda hangi marka modelin olması önemli değil sonuçta bir emek var alınan şeyin üzerinde ve bunun içinde gözümüz gibi baktığımız otomobillerimiz başkalarının gözünde birer hiçte olsa benim gözümden sakındığım ruhunun olduğunu düşündüğüm bir canlı gibi gördüğüm şeye bir başkasının bir hiçmiş , önemsizmiş gibi bakması , onu basite indirgeyip sadece bir cisim olarak görmesini sindiremiyorum.
        Kimin olursa olsun insanların sahip olduklarına lütfen biraz saygı!!!

murat

Geçmiş olsun , sabah sabah ömür törpüsü bir olay..da kızlar genelde 156 ları filan acayip pahalı bi araba , ferrari gibi bişey zannedebiliyor, bu salak ayda yaşamış şimdiye kadar sanırım
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

madmax

Geçmiş olsun...Murat Abi tespitine %100 katılıyorum.
Cansın TURGUNER
34 VE 8902 156 Selespeed
10 ACT 66 156 Selespeed
Diğer araçlarım çok da önemli değil;)

emin

ben yanlışlıkla böyle bir hareketi klio sümbüle bile yapsam içim yanar mahçup olurum. Allah kimsenin başına böylesini musallat etmesin. Gamzesiz günler dilerim.

Edited by - Emin Kurtoğlu on 19/03/2012  12:20:23
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Dentist

İstanbul'da,özellikle de köprü trafiğinde nelerle karşılaşıyoruz her gün,yazsak roman olur.Sakin olmakta fayda var her zaman.Yoksa sonradan çok pişman olacağımız durmlara düşebiliriz.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Keox

çok geçmiş olsun ama ne yazıkki böyle şeyler her yerde oluyorbenimde başımdan geçti benzer bir olay bağlarda benzin istasyonuna girdim bişiyler almak için en sağda kaldırım kenatında durdum önümdede eski bir minibüs vardı arabamdan inmeden önce aklıma geldi bu geri geri gelse vurur :)
neyse kız arkadaşımda araçta bekliyordu içeri gittim geldim bi baktım ki kız arkadaşım adama bağırıyor (benden çok seviyor alfamı nerdeyse)
iyice yaklaştım ne oluyor diye sonra bi baktım geri geri gelirken planın üstündeki plastiği kırmış o an şimşekler çaktı beynime adamın yakasına yapıştığım gibi adamıda alfamın üzerine yapışması bir oldu sonra etraftakiler geldi ayırdılar falan adamın daha sonra söylediği kelime beni iyice çıldırttı.
- Ne varya bizede günde kaç kişi vuruyor biz bişiy diyormuyuz arabada araba sanki gibi kelimeler yapmaya başladı.
oysaki adamın tavrı ne olmuş ya öldün mü ne olcak tavrı olmasaydı saldırmazdım herhalde ya neyse olan oldu artık :D

Alper

Ya zaten kusura bakmayın , farketmedim ben özür dilerim gibi birşeyler söylese tamam kazadır bilmeden yapmıştır falan derim kızmamda kazara insanlar ölüyor insanlık halidir ama üslubu ters bir kere hepimiz insanız yanlışlıkla neler yapmıyoruz ki ama her şeyin bir hoş görülecek tarafı vardırda.
Ben zamanında ufacık bir çocukken komşumuzun arabasının tavanına çıkmıştım mesela ama sokak köpeği kovalamıştı ve adam bunu görüp benim yanıma geldiğinde bana hiçbir şey dememişti ama ben o çocuk halimle bile 50 kere özür dilemiştim ağlaya ağlaya...
Bunu küçücük çocuklar bile düşünebilirken üniversiteye giden bir bayan nasıl düşünemez işte olay öğretmekle olmuyor masterda yapsa doktora da yapsa eğitim ayrı bir şey , ben buna inanıyorum. Eğitim dediğimiz şey ailede doğar doğmaz başlar ve böylelikle devam eder , çok eğitimsiz insanımız var , sadece okumayı kendilerini bu şekilde geliştirebileceklerini düşünen insanlarımız yüzünden zaten ne olursa oluyor.

Keox

quote:

Ya zaten kusura bakmayın , farketmedim ben özür dilerim gibi birşeyler söylese tamam kazadır bilmeden yapmıştır falan derim kızmamda kazara insanlar ölüyor insanlık halidir ama üslubu ters bir kere hepimiz insanız yanlışlıkla neler yapmıyoruz ki ama her şeyin bir hoş görülecek tarafı vardırda.
Ben zamanında ufacık bir çocukken komşumuzun arabasının tavanına çıkmıştım mesela ama sokak köpeği kovalamıştı ve adam bunu görüp benim yanıma geldiğinde bana hiçbir şey dememişti ama ben o çocuk halimle bile 50 kere özür dilemiştim ağlaya ağlaya...
Bunu küçücük çocuklar bile düşünebilirken üniversiteye giden bir bayan nasıl düşünemez işte olay öğretmekle olmuyor masterda yapsa doktora da yapsa eğitim ayrı bir şey , ben buna inanıyorum. Eğitim dediğimiz şey ailede doğar doğmaz başlar ve böylelikle devam eder , çok eğitimsiz insanımız var , sadece okumayı kendilerini bu şekilde geliştirebileceklerini düşünen insanlarımız yüzünden zaten ne olursa oluyor.

haklısın hocam ama bazı insanlar hatalarının üstünü karşı tarafa saldırarak kapatmaya çalışıyorlar senin olayda aynen öyle olmuş hatasını biliyor özür dilemek zor geliyor incileri dökülücek sanıyorlar işte ülkemizde bu tipler çok kadın erkek ayırmamak lazım.

Balkirs

ayrıca para izafi bir kavram herkezin arabası kendine ferrari . veya kimi adamın ferrarisine çarp umru olmaz ama diğer birinin şahinine çarparsan adamın dünyasını yıkarsın ne mantıksız bir cümle kurmuş Hanım kızımız. Ayrıca Alfa romeo sahiplerinin alfasıyla ilgili kurduğu duygusal bağı anlamasını beklemekde saflık olur sanırım sanırım böyle bir hanımdan

Keox

yok o hanım kızımız hiç alfası olan birini tanımamış demekki tanısa alfa sahiplerinin arabalarını ne kadar çok sevdiğini ve bağlandığını anlar o zamanda böyle şeyler söyleyemez bence:D

master

Ah bunu bana söylese, öyle güzel bozardım ki onu.

Geçmiş olsun, kafaya takmaya gerek yok. Eşek hoşaftan ne anlar deyip geçmek lazım.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

drago

o hatunun yolu yol değil :) bilirim o tipleri, bmw varken iyi dadanırlardı :) bmw-mercedes örneğini vermesi de ondan, markacı, yamanmaya çalışan tipler, yani kaale alınacak cinsten insanlar değil.

ama ben olsam orada o polisi çağırırdım, hakaret ettiğini söyleyip davacı olurdum, geçmiş olsun

tolgahan_

telefonunu alsaydın keşke. sonradan hesaplaşırdın :) geçmiş olsun :)