Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir 27 Kasım (Foto.)+18 Nisan(Foto.)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolrath

ocak'ta kı nobetlerım bellı olsun.bı bulusma baslıgı acalım ocak ıcın ;)

Sportivo

ocak ayı içindeki bir organizasyona ben de katılmak isterim, özellikle okullarda dönem tatili olan 20-30 ocak arası tercihimdir :)hanımı memlekete yolluyacağım. 2 yıldır uzak kaldım alfisti buluşmalarına.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

kaos81

bu hafta pazar buluşma olacakmı arkadaşlar ?

Anıl

Kış kupasına gideyim mi derken,sanırım yarışı kaçırmışım draglara denk geldim,subaru,ferrari,porsche ve bir E30 birde E36 turbo dışında sıkıcıydı. Millet yarıda kaçmaya başladı zaten,birazda saçmalık vardı,ferrari ile 205 1.9 GTI ve seat cupra'yı kaldırdılar, böyle saçma sapan bir sınıflandırma vardı millette sıkıldı zaten
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

n/a

Merabalar izmirli arkadaşlar abilerim bi yardımcı olup tavsiyede bulunursanız bende aranıza katılmak istiyorum. araç öneri ve tavsiyeleriniz bekliyorum. 146 yada 146 alıcam kısmetse. varmıdır tanıdık satılık araç?

You are not allowed to view links. Register or Login

Anıl

Metin ustaya zaten gitmişsiniz ama bir araç alacak olursanız,mutlaka onlara gösterin derim. Malesef şuan bildiğim bir 145 veya 146 yok ama alırsanız 1.6TS alın derim.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Burak1985

İzmir ve çevremizdeki illerdeki değerli alfa sahipleri... Nisan ayı içerisinde bir buluşma tertip etsek sayıca fazla olsak hoş bir organizayson yapsak... Ne dersiniz? bayadır topluca gorusemedik... ben anıl ata ve candoğan ile ara ara gorusuyorum fakat diğer arkadaşlarla denk gelemiyoruz. candoğan askere gitmeden buluşma ayarlayabilsek oda gelse bi uğurlamada yapmış oluruz

sp4rc0

çok büyük ihtimalle ben gelirim..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

ferhat3535

yeri ve zamanı paylaşın herkes ona göre planına bakar.uygun olanlar katılır diye düşünüyorum.ben mesela 23 nisan çocuğun gösterisi var .o gün hariç bana ok .......

fevkalbeser12

Malum turizmciyim sezon başladı gece buluşması olursa her türlü gelirim:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson