Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

quote:

quote:

Fatih'in QV testi sırasında kamerayı sabit tutmakta zorlandığım için kısa bir kayıt oldu.
Sonuç: Memnun değiliz:)
Not:Ufak bir küfür içerir:)

You are not allowed to view links. Register or Login

Videoyu izledim hayretler içerisindeyim benim saat 12 gibi kullandığım QV den eser yok diyebilirim.
Benden sonra birşeyler olmuş bence o arabaya , tabii kaç kişi kullandı öyle düşünmek gerek birde.
Ben çok memnundum hatta yanımda oturan Yıldız Hanım hayran , arkada oturan agucba (Serkan Abi)de gayet memnun indik arabadan.
Hatta ben limitinin sonunu bile gördüm ki viraj içinde oldukça ideal çizgisinden çıkmayan, çıksa bile ufak kontralarla hemen çizgisine dönen, önce bir kafadan kendini bırakıp sonrasında arkasını salan, elektronik kontrol sistemlerinin kolay kolay devreye girip insanın tam en zevk almaya başlayacağı noktada keyfini kaçırmayan bir QV vardı karşımda açık ve net bir biçimde.

Alper gelmeden önce QV ile kendim test turuna çıkmıştım. Fatih'in bahsettiği şekilde bir sorun yoktu. Daha sonra Alper ile de 2 kez test turuna çıktık. Her ikisinde de hiç bir sorun yaşamadık, hatta 2. turumuz, yanımızda kim olmuş olsa test sonunda hemen bir QV siparişi verebilecek kadar iyi bir turdu. Saatin erken ve yolun uygun olması sebebi ile QV'den nerede ise % 99,9'lük bir performans elde ettik. O gün daha iyisini belki Alonso yapabildirdi ancak.

///////////////

Alper

quote:

quote:

quote:

Fatih'in QV testi sırasında kamerayı sabit tutmakta zorlandığım için kısa bir kayıt oldu.
Sonuç: Memnun değiliz:)
Not:Ufak bir küfür içerir:)

Videoyu izledim hayretler içerisindeyim benim saat 12 gibi kullandığım QV den eser yok diyebilirim.
Benden sonra birşeyler olmuş bence o arabaya , tabii kaç kişi kullandı öyle düşünmek gerek birde.
Ben çok memnundum hatta yanımda oturan Yıldız Hanım hayran , arkada oturan agucba (Serkan Abi)de gayet memnun indik arabadan.
Hatta ben limitinin sonunu bile gördüm ki viraj içinde oldukça ideal çizgisinden çıkmayan, çıksa bile ufak kontralarla hemen çizgisine dönen, önce bir kafadan kendini bırakıp sonrasında arkasını salan, elektronik kontrol sistemlerinin kolay kolay devreye girip insanın tam en zevk almaya başlayacağı noktada keyfini kaçırmayan bir QV vardı karşımda açık ve net bir biçimde.

Alper gelmeden önce QV ile kendim test turuna çıkmıştım. Fatih'in bahsettiği şekilde bir sorun yoktu. Daha sonra Alper ile de 2 kez test turuna çıktık. Her ikisinde de hiç bir sorun yaşamadık, hatta 2. turumuz, yanımızda kim olmuş olsa test sonunda hemen bir QV siparişi verebilecek kadar iyi bir turdu. Saatin erken ve yolun uygun olması sebebi ile QV'den nerede ise % 99,9'lük bir performans elde ettik. O gün daha iyisini belki Alonso yapabildirdi ancak.

Utandırdın abi valla beni
Ama o anı unutamam her halde uzunca bir süre.
Çok güzel dakikalar yaşattı QV.
Keşke Emin ve Fatihte görebilselerdi aracın marifetlerini videoya çekmememiz tek yanlışımız.
O değilde hele Eminin QV bahtsızlığı , bu 2 oldu test edemedi adam akıllı geçen seferde QV yoktu teste gittiğinde.

agucba

Çok güzel bir video.

///////////////

agucba

1:58 ile 2:14, 2:26 ile 2:40, 2:44 ile 2:49 arasında çıkan sesler ve 3:00 ile 3:22 arasındaki görüntü benim hoşuma gitti.

///////////////

asklepios

ku2

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Keox

:)

komanowa

Ford Mustang  ve Dodge Charger  kovalama sahnesi ,  Bullitt  ( 1968 ) filminden ;

Filmde süperdir bu arada...
2004  156 2.0 s.s. 2012 - ....
1998  145 1.4 t.s. 2010 - 2012

Fatihob

Deneme çekimi 6 Mayıs için..Kamerayı hafif ileri alıp birazda sağa yatırdımmı okeydir heralde?

..

tugrul

quote:

Deneme çekimi 6 Mayıs için..Kamerayı hafif ileri alıp birazda sağa yatırdımmı okeydir heralde?

Şöyle olsa iyi olur

2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Fatihob

Turğrul abi MiToların arka camında öyle bi açı varki bu şekilde sabitlemek imkansız..Ama video yön çeviri programlar var önceden kullanmıştım,aklıma gelen bir bağlama stili var o şekilde bağlayıp videoyu 90derece çevircem o zaman güzel olcak işallah:) Yarın dener foruma koyarım.
..

ku2

Kafalık ile koltuk arasına sıkıştır..ben öyle yapmıştım.. çok memnun kaldım Fatih.

Bu arada pistin haritasını bul bir incele ben öyle yaptım.. Hatta yarış öncesi konuşalım senle..Birkaç nokta var.. Onları paylaşırım seninle.

Bu arada bunu izle.. Pistin son hali bu..
Bu şekilde çıkacaksın.. ilk "S" viraj ilk çıktığında bir şey değil.. ancak düzlük sonu viraj olduğu için turun sonunda geçeceğin yerdir.. Dİkkatli gir. Düzlüğün sonuna doğru köprü var... köprüde frene bas..ve vites küçült. 3. vites ile girersin.. ancak dikkatli ol. Kırmızı-beyaz curb'lerin kenarından yalayarak geçmen lazım.. Çok seri bir şekilde. Viraj içinde fren yapma..  Freni daha önce yap ve gir..viraj cıkışında direksiyonu gitmek istediğin yöne doğrult ve gazı kökle..

Bu da Batu Özçile..Benim yarışta 52 sn lik rekor derece yapan çocuk.. Lastikleri slick.. Ona göre :)))

--

Fatihob

Dayanamadım gece bidaha kamera denemesine çıktım ama bu sferde karanlıktan ne çektiği belli olmadı:)

Selim abi piste girmeden yine senle oturur bi konusuruz son taktikleri alırım:)BA type-r,MCS Yekta,Clio RS Tropy diğer WRX,AR2000 senin koydugun bu video hepsini izledim az çok ezberledim pisti ama çıkıp ilk 5 turdan sonra anca alısırım piste..Zaten 6 Mayıs'takilerin bir çogu 2 hatta 3. kez pistteler..Bakalım hedefim 58 sn..Fazlasını istemiyorum
..

ku2

1 dk'nın altına inersen..Gerçekten iyi rakam olur.. Ben 1.10 falan yaptım.. istediğim gibi hızlanamıyordum..Biliyorsun malum debimetre sorunundan dolayı.. Bana çok koymuştu. O kadar gittim. Katıldım. Para verdim.. Keyif aldım..ama..daha iyisi olabilirdi :))
Pazar günü konuşuruz tabiiki de..

Bu arada ilk 5 turunu pisti tanımak için kullan.. O kırmızı-beyaz kısımları yalayarak dön.. Oraları limitler..!! Fazla zorlarsan pistin dışına çıkarsın.. Dikkat et.
Kaskın yoksa..kaskımı ben yanıma alıcam.. Takarsın. Ama Emin'in motor kaskı da senin işini görür..
--

emin

Kanka arka cam çok uzak kalmış bence sağ koltuk kafasına monte et sanki bant gibi bişey vardı sende. Gündüz çekim daha iyi olacaktır ama biz videodan senin devirlenmeni surat ifadeni, apexin limitlerini görelim araya koltuk arkalarını alma , hatta bi ara ön camın sağın güneşliğin oraya takmıştık hiç de fena olmamıştı.

Kask için selim abinin dediği gibi seçeneklerin açık, diğer alternatif içinde istediğinde telefon aç tarif edeyim.

Register or Login" border=0>

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ku2

340 km/h en Ferrari 430 Scuderia NovitecRosso
--

Fatihob

İki deneme daha

2. videoda kotugu çok yatırmışım..Açı ayarı yapmak Gopro ile bayaa zor anca Pc'ye atınca anlayabiliyorsun..Yarın koltugu kaldırıp denicem işallah yolu görür hale gelir kamera yoksa ilk videodaki gibi bağlamak zorunda kalıcam..Sunroof olaydı ordan aşşağı sarkıtırdım:)
..

Alper

Fatih kamerayı yan yerleştirip sonradan döndürmüşsün sanırım dimi.
Sağ kapının oraya yada cama yapıştırsan hem senin yüzünü hemde yolu görecek şekilde zaten geniş açılı olması gerekli elindeki cihaz bunu denedin mi hiç
yani ekranın sağında sen olacaksın solunda da komple yolu görecek şekilde ayarlanamaz mı ?

Fatihob

Evet ilk videoda öyle kamerayı yan koyup sonra başka proglamda düzeltim.Ama görüntü kalitesi düztü ve görüntü ince uzun oldu:)

Sol kapı camından video

Eğer sağ kapı camına koyarsam nasıl bir görüntü yakalanır az çok tahinedebilirsin bu videodan..Yani sağ camdan beni görmek imkansız:)
..

Alper

Kaç derecelik açıyla çekiyor ki senin cihaz yaa :)
Ben daha geniş açılı diye  düşünmüştüm hep

Fatihob

Benimkisi 170derece açıyla çekiyor..Açı aslında iyi ama yetmiyor.Zaten kapılardan çekerek olmaz A stunu yolun görünmesine engel oluyor..Yarın son bir kac deneme daha yapıcam.
..

ku2

Ön cama neden koymuyorsun..Sendemi çıkayım diyorsun videoda..?? Bağla ön cama.. yol da görünür hem.

--

Alper

Yada sağ yolcu koltuğunun kafalıkla koltuk arasına koy yolu görsün dikiz aynasınıda kendini gösterecek şekilde ayarla zaten pistte aynayı kullanmayacaksın :)
bu sayede yüzün görünür en azından mimiklerini görürüz :D
kullanırken aldığın hazza ortak oluruz :D

emin

Sağdaki güneşliğe monte ediceksin kanka tem denemelerinden birinde yaptığımız gibi, videoyu paylaşmayalım.

son videolardan bitanesinde çok tıkırtı var koltuğun kafasına monte etmişsin galiba koltuğu kaldırıp hatta öne doğru biraz yatık pozisyonda da deneyebilirsin.

Edited by - Emin Kurtoğlu on 30/04/2012  00:15:23
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ku2

quote:

Yada sağ yolcu koltuğunun kafalıkla koltuk arasına koy yolu görsün dikiz aynasınıda kendini gösterecek şekilde ayarla zaten pistte aynayı kullanmayacaksın :)
bu sayede yüzün görünür en azından mimiklerini görürüz :D
kullanırken aldığın hazza ortak oluruz :D

Ben de aynı şeyi önermiştim Alper. Ben öyle yaptım.. Hiçbir aparat kullanmadan, doğrudan kamerayı koltuk ile kafalık arasına sıkştırdım..
--