Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhabalar - CLV 88 - Giulietta QV

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

Register or Login" border=0>
Şu fotoda bir anlıkta Porsche Cayenna 'i anımsattı bana :)
Yeni bir Mini Cayenna gibi göründü gözüme :)
Q7 nin miniği Q5 gibi birşey çıkarılmışta sanki Porsche tarafından.
Yalnız araç nokta olmuş Gui için referans denebilecek bir otomobil şuan.
Aslında senin aracını alıp tanıtmaları gerekli Okan abi test programlarında falan...

emin

Okan abi geçmiş olsun, bugün iş yerindeydim dönüp arayamadım kusura bakma. Fatihle iletişime geçtiniz sanırım. Bence Özgün bu aracı yürütür eskisi gibi hatta eskisinden de iyi. ama hazır bu kadar girmişken, downpipe da mı yaptırsan =) Kendimi düşünüyorsam namerdim
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

bado

Yok yok fotoya baktım fatih baya inceledim 4c cantiydi. :)
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

depeche101

@bado doğrudur Zincirlikuyu'daydı araç gecen hafta 19 lar takılıydı.170hp MA sahiplerinden bir şikayet duymadım simdiye kadar ama sen yine de bir kontrol et. Ayrıca 4C piyasaya çıkmadan jantları nasıl çıkmış yahu fotoşoptur o hehe

@emin şu problem hallolsun hele bi bakarız ,  hallolmazsa zaten bakıcaz bir çaresine

@alpermusa senle bi test edelim biz boşver programı falan

Alper

quote:

@bado doğrudur Zincirlikuyu'daydı araç gecen hafta 19 lar takılıydı.170hp MA sahiplerinden bir şikayet duymadım simdiye kadar ama sen yine de bir kontrol et. Ayrıca 4C piyasaya çıkmadan jantları nasıl çıkmış yahu fotoşoptur o hehe

@emin şu problem hallolsun hele bi bakarız ,  hallolmazsa zaten bakıcaz bir çaresine

@alpermusa senle bi test edelim biz boşver programı falan

Valla Okan abi şimdi senin nasıl kullandığını bilmiyorun görmediğim içinde yorumda bulunmak istemem :) ama beraber test etme imkanımız olur inşallah senin kullanımınlada benim kullanımımlada...
Ama benim kullanığım bir QV'ye binersen eğer aracına tekrar aşık olacağının garantisini veririm sana
O test günü Serkan abinin söylediği çok doğru birşey vardı;
o an yanımızda kim olursa olsun başka bir araba almaya gelseydi de QV yi alır giderdi o turdan sonra
Benim nasıl otomobil kulladığım ise ;
Ancak referans olarak (agucba) Serkan abiyi gösterebilirim o canlı şahidim :)
Benim çok arkadaşım otomobillerini modifiye eder ama limitlerini hiç bilmezler.
Düz yolda basar giderler sadece onda bile sonunu göremezler
O zaman bana da saçma geliyor , bazı insanlar kullandıkları otomobilleri modifiye ediyorlar ama standart halinin bile gerçek değerlerini göremiyorlar ki bunun üzerini ne yapacaklarsa
Bizde kendi aramızda bu arkadaşların otomobillerini test ederiz araç sahibi yanıma oturur 10-15 dakika ısındıktan sonra limitlerini zorlarız ama surat ifadelerini görmen lazım abi :)
ben niye böyle gidemiyorum , bu araba benim ama bende niye böyle gitmiyor bu melet diye söylenmeye başlarlar :)
Bizde takılırız aramızda onlara :)

Edited by - alpermusa on 04/05/2012  22:26:38

evrenalpar

Okan'a abi araca diyecek birşey yok zaten, kısaca "maaşallah" diyeyim.

Güncelleme konusuna gelince, sorun heralde başka bir yazılımla mutlaka hallolacaktır ama senin istediğin sanıyorum orijinalliği bozmadan, novitec chip box ile artış sağlamaktı. Anladığım kadarıyla direk yazılıma falan girmek istemiyosun. Olan box'ına olmuş, umarım eski hale gelir.

Diğer taraftan, delikli diskler de şık olmuş. Ekstra performans veriyorlar mı normalde çok bilmiyorum ama en fazla uzun süreli performanslı kullanımda "şişme"yi önlersin en azından, güle güle kullan..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

sp4rc0

19'lar çok yakışmış, delikli Brembo da güzelliği arttırmış. güle güle kullanın..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

obasar

benzettim mi emin değilim ama sanki dün akşam saat 17:40 civarı, köprü çıkışında anadolu yakasında gördüm diye hatırlıyorum.

ben vespa ile en sağda işten eve dönüyordum..
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

Alfadanadam

Geçmiş olsun hemşerim, gereksiz yere keyfini kaçırmışlar. Telafi etmek için çaba gösteriyorlarsa en azından başlangıç olarak iyi.
Umarım en kısa zamanda eski yaramaz haline döner :)

depeche101

@evren @sp4rc0 çok teşekkürler
@Alfadanadam sağol hemşerim ama olay beklediğimiz gibi olmadı  ,

Bugün yine Fiat Türkiye'den arandım , konuyla ilgili gerekli araştırmaları yapıp bana geri döndüklerini söylüyorlar. Alfa Romeo ile görüşüldüğünü , bu yapılan güncellemenin arabanın güvenlik ayarları ile ilgili olduğunu ve bir önceki yazılımı geri yüklemenin mümkün olmadığını söylediler.

Aracı eski haline çevirmek benim için çok zor değl , Alfa profesyönellerinin iki tıklamasıyla araba eskisinden daha iyi hale gelir , benim kızdığım bunun gizli kapaklı bir şekilde ve ABS güncellemesi adı altında yapılması.

Edited by - depeche101 on 21/05/2012  13:25:48

Lbe

41 kere maşallah çok güzel olmuş aracınız.Benim aracımda gaz pedalı geç tepki veriyordu yazılım güncellemesi ile düzeldi.Hiç dinamik modda denemedim aracı acaba bendede sıkıntı olmuşmudur acaba..

depeche101

@Lbe valla sıkıntı olsaydı anında hissederdiniz sanırım çünkü ben yazılım güncellemesinden sonra eski D ile yeni D arasındaki farkı çok bariz algıladım. İkisi arasında uçurum var diyebilirim.

depeche101

Son olarak geçen hafta tanışmak ve görüş almak amacıyla Mengerler Ataşehir şubesine uğradım . Servis Müdürü Ömür Bey ile tanışma fırsatım oldu. Siteden agucba Serkan Bey'de bana eşlik etti sağolsun. Araç examinere bağlandı , birkaç önemsiz görülen hata mesajı silindi , Fiat ile telefon bağlantıları yapıldı teknik destek amacıyla. Son olarak araçta herhangi bir problem olmadığı anlaşıldı ve belirli bir km yaptıktan sonra aracın toparlanacağı söylendi.

İlk başta pek inanmadım buna ama hafta sonu biraz uzun yol yaptıktan  ve güncellemeden sonra toplada 1200 km civarı yol yaptıktan sonra araç enteresan bir şekilde kendine gelmeye başladı.N ve D arasındaki fark artık belli olmaya başladı.Sıkıntı sona erdi yola devam yani.

Mengerler Ataşehir' den Ömür Bey ve Serkan'a  (agucba) tekrar çok teşekkürler yardımları için.

Fatihob

Banda öyle deseler bende inanmazdım ama işe yaraması garip:) Neyse sorun düzeliyorsa yavaş yavaş ne güzel gözün aydın Okan abi:)
..

agucba

Tekrar geçmiş olsun Okan Bey. Giuletta QV'nin keyfi ve dolayısı ile sizin keyfiniz yerine geldi ise, sorun yok demektir.

Herhangi bir şey yapmamış olsam da eşlik etmek güzeldi.

///////////////

emin

vay sevindim geçmiş olsun tekrardan, sorunsuz yola devam =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Alfadanadam

Hadi gözün aydın hemşerim. Kısacası QV sana alışmak için biraz zaman istiyor anlaşılan :)

ArinFırat

way anam way :) hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız You are not allowed to view links. Register or Login köşeye nazar boncuğu iliştirirseniz iyi edersiniz :)bu arada hayran olduğum ve alacağım jant işte bu.. 5*98 17 inch değilmi?

quote:

Register or Login" border=0>

Edited by - depeche101 on 05/01/2012  15:27:40

depeche101

@cirrepceco teşekkürler , nazar boncuğum var ilk günden beri  , resimdeki Giulietta jantları 5X110 18 inch , ama verdiğiniz ölçüde replikalar var  ,

@Fatih @Emin @agucba @Alfadanadam tekrar teşekkürler .

alfistahakan

8C gibi maşallah..Kazasız belasız...
Hakan
Forever Alfa

oguzedirne

maşallah süper bir makina
tutkun esiri olmuşuz

AnilUnal

aracın rengi bordo olarak geçen renk mi yoksa 8c comp. kırmızı mı hangisi olduğunu tam söyleyebilicek var mı ?
dizel motor candır

agucba

Alfa'da 5DT kodu ile "Metalik Alfa Kırmızısı" olarak geçiyor olsa da bordo rengine yakındır.

///////////////

ku2

kırmızı metalik - rosso metalizzato
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

sp4rc0

ilandaki aracı sizin canavara benzettim, fotoları izinsiz kullanmış olabilirler mi?

You are not allowed to view links. Register or Login
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)