Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Davlumbaz Keçesi Nerde Bulurum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Robbie

Arkadaşlar kışı atlattık hayırlısıyla tabi kar yagmur çamur arabamın arka sağ ve sol davlumbaz keçelerini yiprattı iyice değişme zamanı geldi, birmot ile görüştüm yine herzamanki gibi yükseklerden uçan bir fiyat söylediler. Daha önce değiştiren varmı tavsiyesi olan servis neresidir ?
147 1.6 TS Distinctive 2006

FB10ur

daha önce değiştirmedim fakat bostancı sanayide alfa parçası satan bir yer var oraya bir bak hatta internet sitesi alfar yedek parça yazarsan net'e çıkıyor direk fiyatlar biraz daha makul gibi

Robbie

sordum yok dediler

147BLACK

Ben de arka amortisörler ve davlumbazları değiştirmek istiyorum. Yedek parçacıya ben de baksam fena olmaz. Google'dan bir aratma yapalım bakalım, Alfa yedek parça diye.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Dentist

Zamanında ben de 147 im için aramış,ama hiçbir yerde bulamamıştım Birmot dışında.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

FB10ur

biraz araştırmayla bulanabilir diye düşünüyorum birmot'un kucğına düşmektense aramayı tercih ederim:):)

FB10ur

birde şuraya bakın isterseniz çıkma parçalarda var bulunma ihtimali yüksek....

Robbie

birmotta fiyat 170 tl arkadaslar 1 adeti.

Robbie

quote:

birde şuraya bakın isterseniz çıkma parçalarda var bulunma ihtimali yüksek....

şurası neresi hocam göremedim :)

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login paylaşmamışım kusura bakma dostum

nikinik

eskişehirde kirazcıoğlu da yedek parçaya iyi fiyat veriyor. heryere de kargo yapıyorlar bir sormakta fayda var onlara da. ellerinde yoksa bile temin edebilirler. You are not allowed to view links. Register or Login

Robbie

valla sordum soruşturdum hiç kimsede yok :(

FB10ur

valla dostum benimde aklıma gelen ilk yerler buralar oldu keşke yardımcı olabilseydik:(

Robbie

saolun arkadaslar..

Birmot bitanesi için 170tl dedi, benim arka sağda yipranma var nedense ısrarla birmota gitmek istemiyorum.. lastigi sokup bi bakacam tamirad tadilat yapilma durumu varsa bi sekilde halledicez artık..

ismet

bende de sıkıntı var. hem amortisörler hem de davlumbazın değişmesi gerek ama toplamda 800 tl filan tutuyor değişim. o parayı versem kesin canım yanar acaba davlumbazın açılan kısmını bir şekilde içerden çamurluğa vidalayabilir miyiz?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

sp4rc0

şu satıcıda olabilir; ön davlumbaz uygun fiyata var ancak arka davlumbaz ilanları arasında yok. isterseniz telefon ile danışın:
You are not allowed to view links. Register or Login

diğer ilanları da incelemeye değer, fiyatlar gayet uygun..

Edited by - sp4rc0 on 18/06/2012  22:39:58
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

mahoretti

quote:

bende de sıkıntı var. hem amortisörler hem de davlumbazın değişmesi gerek ama toplamda 800 tl filan tutuyor değişim. o parayı versem kesin canım yanar acaba davlumbazın açılan kısmını bir şekilde içerden çamurluğa vidalayabilir miyiz?

vidalama değilde, silikon ile bir arkadaşım bu işlemi yaptı. gayet başarılı... ben de ilk fırsatta yapıcam..

ismet

vidalama işi biraz sakat. vida tampondan dışarı fırlayabilir dedi benim usta. ustaya orayı tutkallamasını söyledim ama suydu şuydu buydu derken yine açılır çözüm olmaz dedi.. ama silikon olabilir, ben de denesem iyi olacak. tam olarak nasıl yaptı detay verir misiniz?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Curseth

silikonla yapan arkadaş randıman alabildi mi acaba sağlıklı sonuç verdiyse bende yapmayı düşünüyorum artık iyice lastiğe sürtmeye başladı ses yapıyor

mahoretti

ben silikonla yaptım. sonuç mükemmel... sıcak silikon ve soğuk silikon ortak kullandım. Parmaklara dikkat tabi sıcak silikonda. bazı yerleri elle düzeltmeiz gerekebilir, parmaklar yanabilir... Yaklaşık 6 ay olmuş yapalı, problem yok...

Alper

Davlumbazı söküp iç kısmına pütürlü malzeme  olan bitüself ile kaplama yapın bu sayede her delikler kapanır hemde ses izolasyonu yapmış olursunuz :)