Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo GT

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Tekrardan çok geçmiş olsun. Cana gelmemiş ya gerisi hikaye diyorum.

ku2

İyi olmana sevindim.

Araç gitmiş..ne yapalım.. Pert yapıp..kaskodan parayı alırsın inşallah..
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

naxos

Gecmiş olsun:(
Kırmızı guzeldır ama cabuk nazara gelir buna inanırım gecmişte en cok abuk sabuk şeyler kırmızı aracım varken başıma gelmişti
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

fevkalbeser12

Çok geçmiş olsun ya Allah korumuş.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

obasar

Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

ku2

Oha diyorum... ;)

Harika olmus.. Gene dikkat cekecek merak etme :)))
Nazar degmesin.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Gouki

Menza

Süper olmuş.
Eline sağlık.Allah kaza bela vermesin.Nazar boncuğu tak heryerine ;D

fevkalbeser12

Vay anam vay ne olmuş buna böyle ya maşallah maşallah:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

dragut

olağanüstü! bence de daha çok dikkat çekici olmuş. bu arada onur bey bu kaplamaları nerede yaptırıyorsunuz? bulunduğunuz yerden başka şubeleri de var mı?
"Alfa sevgisi"

Sportivo

hakkatten dön de bir daha bak diyor
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Alfadanadam

Aman da aman, hocam sen ne diye kırmızı kırmızı geziyomuşsun ki zaten. Ama bu en az kırmızı kadar dikkat çekecek :)

erman

obasar

Herkese cok tesekkurler. Mavi bencede daha dikkat cekici oldu ama sedefli oldugu ici  cok yakisti. Kaplamalari maslak oto sanayide carbon dizayn a yaptiriyorum. Son derece duzgun ve temiz isciligi vardir. Yaptirmak isteyen olursa yardimci olurum. Baska yerde subesi malesef yok. Kaplamada da malzeme kadar iscilik te cok onemli

Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

ibrahim_020805

çok güzel olmuş güle güle kullanın
1998 Marea hlx 2.0 v5
1999 Alfa 156 2.0 Excutive
2001 Volvo S 40 1.9 T4
2007 Alfa 147 1.6
2005 Alfa 156 1.6 Distincive
1999 Mercedes C 200  CDI
1997 Opel Omega CD 2.5 V6
1999 Honda Accord 2.0 Ex (Amerikan)
2013 Chevrolet Aveo 1.3 D
2006 Mercedes A150 Avantgarde

emin

Çok fena olmuş hacı, benimde aklımdan geçen bu ya da bunun bir koyusu ama şimdi ruhsat muayene ek1 bi de kaplama masrafı uğraşmayayım diyorum.

inanılmaz olmuş ama yaa. Şöyle sedefli ama güneşte azıcık parlayan bi lacivert olsa fena olur.
Seneye muayenesi gelince bakarım artık.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Onur ÖZTÜRK

Mükemmel renk. Kırmızıdan çok daha güzel göründü gözüme. İlk defa bir Alfa'ya kırmızıdan farklı bir rengi yakıştırdım diyebilirim :)  Nazar değmesin güle güle kullanın....
                                                                                                                           Stile Italiano

may-alfa

Mavi de çok güzel olmuş. GT her renkte kendini gösteriyor, Maşallah..
Mehmet Arif

miracozdag

benim 147 q2 renginden olmuş bu. :) çok başarılı olmuş güle güle kullanın.

cem_dogan

alfayı deyiştirmiş gibi olmuşsundur :)hayırlı olsun güle güle kullan
alfa sevgisi

dragut

ben imkanım olursa ilerde mat beyaz kaplama yaptırmayı düşünüyorum. ama sizin sedefli mavi de aklımı çelmedi değil! ama 147'lerde bu kadar dikkat çekeceğini sanmıyorum. 
"Alfa sevgisi"

ihsany

Geçen taksimde siyah GT önümden geçti, yanımdaki çocuklar vay arabaya bak manyak bişey vs..
konuşa konuşa gittiler :)

GT ile gözler üzerinde dostum :)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

ismail

Mavi gerçekten çok daha güzel olmuş, güle güle kullanın. Benim bir sorum olacak.
Tahmin ediyorum, önceki kaplamayı söküp yeniden kaplama yapıldı. Bu tip kaplamaların çıkartılmak istendiğinde alttan boyaya zarar verip vermeyeceği yada söküldüğünde nasıl bir manzara olacağı daha önce forumda tartışılmıştı. Fakat kimse o tarihlerde kaplamasını söktürmediği için cevapta gelmemişti. Siz kaplama söküldüğünde gördünüzmü. Herhangi olumsuz bir durum oluyormu. Çünkü herkesin kafasında kaplama yaptırdıktan sonra söktürürsem, araca zarar verirmi sorusu var sanırım.

Fatihob

Hıı hıı bu hiiiç dikkat çekmez ;D Yolda görsem kırmızıdan daha fazla bakarım buna ama yinede bence kırmızısı daha güzel.Kırmızı siyah kombinasyonunu çok seviyordum.2 sene önce 206 ile bizde Malkara-Keşan arası gece köpeğe çarpmıştık.Geçmiş olsun;)
..

murat

Çok çok güzel olmuş ama benim de favorim kırmızı
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)