Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 AD 9078 ARTIK YOK . . .

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

master

Mucize hakikaten. Çok geçmiş olsun Volkan. En azından başına kötü bir şey gelmeden ortaya çıkmış durum , önlemini aldığın zaman bir şeyin kalmaz.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

scanti

3 kırık omurga ile 9 gün, akıl alacak gibi değil , allah beterinden saklasın tekrar tekrar geçmişler olsun.

n/a

allah korumuş ya resmen verilmiş sadakan warmış..

Tufan

Eh şu ana kadar Allah korumuş. Bundan sonra pek bir talepte bulunmasan iyi olacak Volkancım.
Şimdi hadi beline kuvvet diyeceğim ama yakışık almayacak

n/a

yok yok alir tufan abi....hakkaten kuvvetliymiş....dün gece korsemi taktim..çok rahat ediyorum...3 ay takicam....hatta bu korse o kadar rahat ki gece uyurken çikartmiştm sabah kalktiğimda sirtim yine ağriyodu...bi koşu hemen korsemi takmak istedim =)...

geçmiş olsn dilekleriniz için herkese teşekkür ederim

Tufan

Volkan, bu arada kaskodan parayı aldınız mı, bir de mahkeme süreci ne durumda?

n/a

kaskodan henüz bir şey almadik..mahkemeyle ilgili de birşey bilmiyorum..gelişme oldukça aktaricam zaten tufan abi

n/a

aroc-tr kapandıktan sonra uzun bir süre herkezden uzak kaldım. Ancak muhteşem bir ortamın oluşturulduğu ve paylaşımların candan yaşandığına inandığım bu siteyi ziyaret ettiğim ilk gün nedense gözüm bu mesaja takıldı ve gerçektende çok üzüldüm öncelikle volkan kardeşime ve kız arkadaşına geçmiş olsun dileklerimi sunmak isterim. Hepimizin hayatında birtakım unutamadığımız mihenk taşları bulunuyor benimde hayatımda unutamadığım ve unutamayacağım bir hadisemde sevgili tolganında bildiği uzun zaman heyecanla beklediğimiz o tire gezisine bile katılamadığım 1,5 yaşındaki oğlumun havale geçirmek üzereyken onu alfamla (belkide bana öyle geldi) saniyeler içerisinde uçar gibi hastaneye yetiştirmemdi. Bazen arbamı çok değiştirmek istediğim zamanlar bile olmuştur ancak o yaşadıklarım ve oğlumun sağlığına kavuşarak 3 yaşında olması beni ona biraz daha bağlıyor belki biraz saçma yada fazla duygusallık ama sanki oğlumun kurtulmasında o alfanında payı varmış gibi düşünüyorum. Birde sadece paylaşmak için söylüyorum bir gün televizyonda discovry kanalı izlediğimde volvoları test ediyorlardı ve şöyle bir soru vardı. Sizce volvo çarpışma testlerini kaç km hızla yapıyordur? Tabii ben hemen o dağılan parçalanan 8 olan araçları görünce içimden 90, 100, 120 falan diye geçirdim. Cevap 60 mış. Tekrar büyük geçmiş olsun kazanın boyutu ne olursa olsun inşallah hiç bir maraka araç sahibinin başına gelmez.

n/a

taylan aramıza hoşgeldin.

burcintun

Arkadaşlar sizlerle tekrar birlikte olmaktan mutluluk duydum. Sonunda Alfa Romeo aşkı ile yaşayan insanlara yakışan bir site ve foruma kavuştuk. Emeği geçen ve geçecek olan bütün yetkililere sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bu konuda bunları yazmamın sebebi Volkan kardeşimin ve kız arkadaşı İrem' in ve arkada oturan arkadaşının talihsiz kazası sebebiyle çok fazla kişinin burda olması.Herkes kendince düzeyli insanlara yakışır olarak yorumlarda bulunmuş. Çoğunu üşenmeden okudum. Volkan da bu üzücü olayın şokunda kalmış bize olayı çok güzel anlatmış. Anlattıkları bizlere ve kendine ders olsun. Emniyet kuralları konusunda yerden göğe kadar haklısın. Ama diğer konularda bir yorumda bulunamayacağım çünkü kaza anındaki koşulları tam olarak bilmiyorum. Senin bilmediğin atladığın ayrıntılarda olabilir. Benim şuan tek yapacağım. Sana ve kız arkadaşına çok geçmiş olsun demek olacak. Acil şifalar diliyorum. Allah korumuş. Daha kötüsü olabilirdi. Haline şükret derim. Kendine iyi bak.

n/a

ilgilenen herkese teşekkür ederim...güncel

murat

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN!!! ÇOK CİDDİ BİR KAZA ATLATILMIŞ
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

tughan

Çok büyük geçmiş olsun...Allah korumuş..
Tuğhan.
156 Selespeed

n/a

herkese selamlar ve geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler...

9 ekim itibariyle kiz arkadaşim irem 20 günlük hastahanede kalişin ardindan eve çikmiş bulunuyor...2-13 kasim arasindaki autoshow a katilamicak sanirim ancak ben katilabilirm belki bilmiyorum...aralik ayinda iyileşmiş olup ayağa kalkabilecek ve yürüyecek...

kaskoyla ilgili durumu henüz bilmiyorum..pek de ilgilenmiyorum...

2-3 sene araba alinmamasi durumu söz konusu..alinsa da alabileceğimiz araba 156 vardi ama artik annem 156 almam diyor.e 159 luzumsuz pahali..dolayisiyla alfadan kopma durumu gündemde =(

murat

quote:

herkese selamlar ve geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler...

9 ekim itibariyle kiz arkadaşim irem 20 günlük hastahanede kalişin ardindan eve çikmiş bulunuyor...2-13 kasim arasindaki autoshow a katilamicak sanirim ancak ben katilabilirm belki bilmiyorum...aralik ayinda iyileşmiş olup ayağa kalkabilecek ve yürüyecek...

kaskoyla ilgili durumu henüz bilmiyorum..pek de ilgilenmiyorum...

2-3 sene araba alinmamasi durumu söz konusu..alinsa da alabileceğimiz araba 156 vardi ama artik annem 156 almam diyor.e 159 luzumsuz pahali..dolayisiyla alfadan kopma durumu gündemde =(

O kötü bi durum ama HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK...
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

tekrar geçmiş olsun volkan.159 olmassada 147 uygun olur.

Levent Kobaza

Tekrar çok geçmiş olsun hastaneden çıktığınıza çok sevindim.
Alfa konusunda karamsar olmayın anneler çocuklarının üzülmesine dayanamazlar((:
Bi çaresine bakarlar((:

Jakomo

Kız arkadaşının hastaneden çıkmış olmasına inan sevindim, senin sağlık durumda anladığım kadarıyla yavaş yavaş iiye gitmekte, tekrar tekrar büyük geçmiş oldun...
Alfa konusuna gelince: Levent arkadaşımızın'da dediği gibi anneler koruma iç güdüsü youn olduğundan dolayı öyle hareket ederler....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

n/a

bugün kaza olali tam 2 ay oldu...konuyla ilgili güncel gelişmeler mevcut olduğu için yazayim dedim

20 gün önce kiz arkadaşimin sağ elindeki alçi tamamen açildi...ve elinin dış kısmı avuç içinin tersine tekabül eden yerde orta parmak ve yüzük parmaği arasindan 2 tane kocaman 8-10 cmlik platin tel çikarildi....şimdi elinde çok sanki elindeki bir kabuğu soymuş gibi bir iz var...

bileği kirildiği için takilan sol bileği sabitleyen "exterior fixateur" denilen alet (ortopedist varsa aramizda diye yazdim =)  )  çikarildi...bilek rahatça oynayabiliyor...bilekteki kiriktada hiç bir sorun yok...aletin kemiğe bağlandiği yerdeki yara izleri de kapaniyor gün geçtikçe...

geriye sadece bacağindaki sabitleyici kaldi...ancak değneklerle artik iki ayağini da basarak yürüyebilecek konuma geldi...gidişhati çok iyi ve çok hizli gelişiyor...en son kontrolünde önümüzde 4 ay var denilmişti ancak son kontrolde beklenenden hizli bir gelişme olduğu için 1 ay sonra bacağindaki aletin çikarilabileceği söylendi...

benim belim ise iyileşmeye başladi...2 aydir korse takiyorum..1 ay kaldi...biraz terletiyor ancak baya faydali =)...25 şınav çekebiliyorum ve herhangi bir ağrım olmuyor...8kg'lik dumbellarla da çaliştim , ancak az da olsa hissedilen bir ağri oluştu...gerçekten de biraz daha süresi var gibi görünüyor =) ....

konuyla ilgili tüm gelişmeler olumlu;

herkesin hayatinda olumlu gelişmeler olmasi dileklerimle herkese mutlu ve sağlikli günler dilerim...

trafik kurallarina uyalim uymayanlari uyaralim...+ kemerleri de bi zahmet takiverin =)

Edited by - wolkanku on 20/11/2006  20:04:22

burcintun

Volkan kardeşim bu gelişmelerin pozitif olması beni sevindirdi. Tekrar gelmiş geçmiş olsun. Belini fazla zorlamasan iyi edersin. Kız arkadaşına da geçmiş olsun dileklerimi iletirsin. Hoşçakal.

Tufan

çok sevindim volkan, ireme de tekrar geçmiş olsun diyeyim bu vesile ile. sen de kendini zorlama gerçekten, 1 ayda değil 3 ayda iyileşsin, iyileştikten sonra bir önemi yok. önünüzde uzun bir yaşam var, Allah izin verirse tabi. bazı şeyler için en güzel ilaç zaman.
sevgiler.

n/a

teşekkürler

t_e_m

gelişmeler çok güzel, geçmiş olsun, en kötü olayınız bu olsun...

n/a

Tekrar geçmiş olsun, inşallah ileride gülümseyerek hatırladığınız bir anı olarak kalacak sadece :)

master

Çok geçmiş olsun tekrardan. İyi haberler almak çok sevindirici :) İnşallah kısa sürede tamamen iyileşirsiniz.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS