Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara buluşma

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

reelnumber

Arkadaşlar merhabalar. Bu siteye yeni üye oldum. Diğer sitede (site ismini büyük ihtimalle biliyorsunuz. bu arada sitenin ismini yazmamda bir sakınca olabilir diye yazmadım) 10 Haziranda yaptığımız gibi bir buluşma organizasyonu yapmaya çalışıyoruz. Buradan da katılacak arkadaşları bekliyoruz. Ne kadar çok katılım olursa çok daha iyi olur.

Buluşma tarihini netleşince burada belirteceğim. Ama seçenekler arasında 10 yada 11 Kasım veya bir sonraki hafta 17 yada 18 Kasım görünüyor.

Gouki

reelnumber

Size mutluluklar derken ne söylemeye çalıştığınızı anlamadım. Ne demek istediğinizi daha açık bir şekilde anlatabilir misiniz?(!)

Gouki

Ben de en sondaki ünlem işaretinizi anlayamadım., "misiniz" kelimesine başka bir anlam mı yüklemek istediniz ? Yeni üye olmuşsunuz aramıza hoşgeldiniz. Kendinizi tanıtmadan buluşma haberini de vermişsiniz. Ben katılamıyorum malesef, beddua mı etseydim :)

reelnumber

Açık yazacağım.

Aslında haklısınız kendimi tanıtmadım kusura bakmayın lütfen. Fakat "itici" bir şekilde size mutluluklar yazacağınıza beni uyarabilir. Kendimi tanıtmamı söyleyebilirdiniz. Anlatabilir misiniz derken hem rica ediyor hem de anlatma yeteneğiniz var mı diye merak ettiğimi belirtiyor o ünlem işareti.

Sevgi ile kalınız...

reelnumber

You are not allowed to view links. Register or Login
Açık yazacağım.

Aslında haklısınız kendimi tanıtmadım kusura bakmayın lütfen. Fakat "itici" bir şekilde size mutluluklar yazacağınıza beni uyarabilir. Kendimi tanıtmamı söyleyebilirdiniz. Anlatabilir misiniz derken hem rica ediyor hem de anlatma yeteneğiniz var mı diye merak ettiğimi belirtiyor o ünlem işareti.

Sevgi ile kalınız...

Bu arada "üyelerimiz ve alfaları" yani kendimi tanıtmama yarayan link sanırım çalışmıyor, açamadım ya da ben beceremedim.

Gouki

Kusura bakılması gereken bir durum yok tabi ki. Zaten herhangi bir platformdaki toplantı, buluşma ile ilgisi olabilecek kişiler oralara üye olacaklarından haberlerinin olacağını düşünüyorum. Forum problemini çözdüğünüze sevindim.

reelnumber

Elbette haklısınz bu konu ile ilgilenen kişilerin mutlaka haberi olacaktır. Zaten kaç kişiyiz ki?

emin

******** ile daha önce ankarada buluşma olmuştu keyif de almışlardı arkadaşlar baya da kalabalık olmuştu. Özgünüm sakin =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ku2

Özgün atarı kim yapıyor acaba...?
Kendimize bakmak lazım biraz.
Ne gerek var öyle cevap yazmaya..

******** bile yazılmıyor sitede.. Yasaklı kelime.. Hemen üzeri çiziliyor. xxxxx yapılıyor üzeri.

Ben de daha önce ******** de yapacağımız bir buluşma için Alfistiturkey'de mesaj attım. Gelmek isteyen arkadaşlar gelsin diye...
Serkan mesajımı bana sormadan sildi. Bana da özelden mesaj yazdı anlayacağımı düşünerek. Benim kafama yatmadı yazdıkları. Cevap yazdım. O cevap yazdı.. vs..
Ben tatmin olmadım. Neden mi..?
Gayet açık. Ortada iki tane Alfa forumu var.. Şunun şurasında kaç kişiyiz. Ve neden 2 grup birlikte organize olamıyoruz..??
Alt tarafı bir marka etrafında toplanmış, aklı başında insanlarız. Ben 30 arabanın katıldığı AlfistiTurkey ve ******** organizasyonunda çok keyif aldım.. Bir sürü arkadaş geldi.. Bir sürü yeni kişi ile tanıştım. Şimdi tekrar toplanalım diyoruz hep birlikte... Ne özgün Ne Serkan..Kısaca yönetim sıcak bakmıyor bu olaya.

Üzüntü verici bir durum.
Yazık.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Gouki

Yönetimin sıcak bakmadığı bir durum yok ki ortada. Zaten ilgisi olan kişiler oraya da üyeler haberleri illa ki olur. Bir köprüye gerek yok.

fevkalbeser12

Bu yönetim iyice bizim hükümete benzemeye başladı, sansürler falan:(
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ku2

Yönetimin sıcak bakmadığı bir durum yok ki ortada. Zaten ilgisi olan kişiler oraya da üyeler haberleri illa ki olur. Bir köprüye gerek yok.

Sitenin ismini gene silmişsin Özgün..!!

İnsanlar zaten köprü oluyor..Doğru. Ama burada paylaşamıyor etkinliği..İlla herkese özelden mi atması gerek mesajları..?
Köprü kurmanız beklenmiyor..
Mesajları siliyorsunuz.. Silmeyin diyorum bende.
--

Gouki

Olayı ne kadar büyütüyorsunuz Kemal bey hükümet falan siyaset mi yapalım şimdi :)

fevkalbeser12

Olayı ne kadar büyütüyorsunuz Kemal bey hükümet falan siyaset mi yapalım şimdi :)
Ama sansür ve mesajların silinmesi güzel şeyler değil insanlara kısıtlama getirilmemeli.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Gouki

Abi gözünü seveyim. Bizim sitemizde sorunlar varken diğer forumun kuruluşunda burdaki yöneticiler destek oldular (Cemal abinin FACEBOOK başlıklı konuda yazdığı son mesajda da söylediği gibi). Bak daha yeni başka alakasız bir forumda atıp tutuldu hakkımızda, oranın yöneticileri olaya el koydu. Orada başlığı "alfistiturkey hakkında" olan konuda biz sitemizin artık düzeldliğini ve üyelerin şifrelerini güncellemelerinin gerektiğini söyledik ama bu siteye küsüp oraya giden bazıları bize saldırdı. Biz bunu haketmedik.

erdem1904

Kemal bey bu mesajınızı esefle kınıyorum :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

murat

******** meselesini burda tartışmayalım ya, gözünüzü seveyim, isteyen istediği yere üye oluyor. Bu siteyle ve o zamanki veya şimdiki yöneticileriyle sorun yaşayan adamların hepsi de orda. donanımhaber gibi yerlerde bu site hakkında kötüleme karalama yapılıyor. Yapan da Tuncay Nergis isim de vereyim. Yapmayın etmeyin.  Burdan nasıl gittiğini , kimlerin ona nasıl saldırdığını , millet ona saldırırken bile  haksız olmasına rağmen yönetimin onu linçten korumaya çalıştığını hatırlayanlar vardır elbet. Ha orada hem çok iyi hem de Alfayı çok seven arkadaşlarımız da vardır. Onları tenzih ederim. Ama o olayın çıkış noktası hiç hoş değildi. Bizim sitenin down olduğu, teknik açıdan çöktüğü zamanlarda fırsat iyi değerlendirilmeye çalışıldı. Hatta burda orası hakkında en galiz lafları edip oraya üye olanlar bile var şu an, yolları açık olsun. Keşke silmeseydik zamanında o başlığı, ama o hakaretler nedeniyle silinmişti. Yine iyimser bakılarak ;)

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ku2

******** meselesini burda tartışmayalım ya, gözünüzü seveyim, isteyen istediği yere üye oluyor. Bu siteyle ve o zamanki veya şimdiki yöneticileriyle sorun yaşayan adamların hepsi de orda. donanımhaber gibi yerlerde bu site hakkında kötüleme karalama yapılıyor. Yapan da Tuncay Nergis isim de vereyim. Yapmayın etmeyin.  Burdan nasıl gittiğini , kimlerin ona nasıl saldırdığını , millet ona saldırırken bile  haksız olmasına rağmen yönetimin onu linçten korumaya çalıştığını hatırlayanlar vardır elbet. Ha orada hem çok iyi hem de Alfayı çok seven arkadaşlarımız da vardır. Onları tenzih ederim. Ama o olayın çıkış noktası hiç hoş değildi. Bizim sitenin down olduğu, teknik açıdan çöktüğü zamanlarda fırsat iyi değerlendirilmeye çalışıldı. Hatta burda orası hakkında en galiz lafları edip oraya üye olanlar bile var şu an, yolları açık olsun. Keşke silmeseydik zamanında o başlığı, ama o hakaretler nedeniyle silinmişti. Yine iyimser bakılarak ;)

Murat diğer siteye de üyeyim..Buluşmalara gittim.
İnan TN için onlarda çok sıcak bakmıyorlar. Adam neyse o. Orada da fanatik yazılar yazabiliyor. Bana da birkaç kez saldırdı. Özel mesaj ile hallettik durumu. Şu an iyi durum.
Bilgin olsun.
--

fevkalbeser12

Kemal bey bu mesajınızı esefle kınıyorum :D
Bu iyiydi kabul etmem gerek:)
                         jeremy clarkson

ku2

Ankara'da diğer site buluşma yaparsa, buradan gelmek isteyenlere nasıl duyurucaz..?
--

erdem1904

Katılım ihtimali olan arkadaşlar zaten diğer siteyede üye.. Ankara'da aktif üyelerimiz de belli hemen hemen herkesin telefonları diğerlerinde mevcut. Bir şekilde organize olunabilir.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alper

Katılım ihtimali olan arkadaşlar zaten diğer siteyede üye.. Ankara'da aktif üyelerimiz de belli hemen hemen herkesin telefonları diğerlerinde mevcut. Bir şekilde organize olunabilir.

Ne yani buradan hiç bir şey duyuramayacakmıyız şimdi biz.
Daha geçenlerde Riva buluşmasında Eminin organize ettiği gezide ben tüm sitelere ve FB gruplarına yazdım ve oralardan da katılım oldu ve kimse gık demedi.
Bu iş böyle olmaz.

ku2

Erdem onu demiyorum.
İki tarafada üye olan zaten haberdar oluyor. Ben katılımın artması, iki grup arasında dostluklar kurulabilmesi açısından başka üyelere nasıl duyurucaz diye soruyorum? Ortak payda Alfa zaten.. Markanın çatısı altında insanlar tanışsa, kaynaşsa fena mı..?

Bu arada..
Yazdıkmı siliyorsunuz. Engelliyorsunuz benim rızam olmadan..
Olmaz ki..?
Çözüm öneriniz varmı..?
--

erdem1904

Abi silmiyoruz bknz örnek ******** .. sistem siliyor :)

Buluşma konusuna gelince hatırlarsan önceki buluşmaya bende katılmıştım. Ortak payda Alfa olunca bence zaten problem yok.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2