Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

FACE BOOK

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kibitzer

Benim de garipsediğim Jakomo ile aynı. Uzun süredir Facebook'da organizasyonlar, anlık görüş alışverişleri gibi amaçlar ile kullandığımız bir sayfa vardı. Birden neden "onlar ile alakamız yoktur" durumuna geçildi?
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

emin

Sosyal Medya açılımı =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

agucba

Ben mi anlatamıyorum, anlaşılmıyor mu?

Facebook'taki diğer Alfisti Turkey'e olumsuz tek bir kelime yazdım mı? Yazdı isem gösterir misiniz? Benim demeye çalıştığım, sitemizin devamı olarak oluşturulan facebook sayfası sitemizin ana sayfasında linki olandır. Daha açık nasıl yazayım. "Ali top at" derecesinde de yazamam ki.

Öte yandan forumda sıkıntı var, okuyunca içim sıkılıyor, daralıyorum deniyor. Sıkıntılarınız varsa yazın arkadaşlar da siz de rahatlayın, biz de rahatlayalım. Sıkıntılara kökten bir çözüm bulalım.

///////////////

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login

Facebook'taki diğer Alfisti Turkey'e olumsuz tek bir kelime yazdım mı? Yazdı isem gösterir misiniz? Benim demeye çalıştığım, sitemizin devamı olarak oluşturulan facebook sayfası sitemizin ana sayfasında linki olandır. Daha açık nasıl yazayım. "Ali top at" derecesinde de yazamam ki.

Öte yandan forumda sıkıntı var, okuyunca içim sıkılıyor, daralıyorum deniyor. Sıkıntılarınız varsa yazın arkadaşlar da siz de rahatlayın, biz de rahatlayalım. Sıkıntılara kökten bir çözüm bulalım.

Jakomo'nun dediklerine harfi harfine katılıyorum.

1. Ben mi anlatamıyorum, anlaşılmıyor mu?
Peki neden ayrıca öyle bir facebook sayfası açma ihtiyacı duyuldu..? Varolandan neden devam edilmedi...?
Ya bu site bozukken..sürekli oradan yazdık, çizdik, paylaştık. Yapmayın artık.

2. Biz buyuz..Diğer grup başka. Bizden değil gibi bir durum yaratmaya çalışıyorsunuz. Olmuyor böyle. Sıkıntıyı sen yaratıyorsun kanımca.

3. Ayrıca hiç bir zaman yönetime karşı, siteye karşı birşey yazılmadı orada. Dediğim gibi orası, bu site bozukken faydalandığımız bir ortamdı. Şimdi neden kutuplaşma yapmaya çalışıyorsun Serkan? Bizim resmi yerimiz, sitemizin devamı sayfa ortasında sağda..diğeri bizden değil. Üstüne basa basa bunu sokuyorsun milletin gözüne. Neden..?

Ben bunlara cevap istiyorum arkadaş. Öyle yok "Daha açık nasıl yazayım. "Ali top at" derecesinde de yazamam ki." demekle olmuyor bu. Allaha şükür kafamız çalışıyor. Ortada bir sıkıntı var. Burada yazılanları başkaları okuduğu zamanda aynı hisse kapılıyor. Sadece biz değil..? Sen zannediyorsun ki benim bir alıp veremediğim var. Hayır efendim...Kimse ile bir sorunum yok. Olamaz. Olmamalı.

Ne Alfaymış be...!

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

murat

Ya Serkan kutuplaşma yapmakla suçlandı ya burda, ben daha hiç bişey diyemiyorum nutkum tutuldu
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ku2

Ya Serkan kutuplaşma yapmakla suçlandı ya burda, ben daha hiç bişey diyemiyorum nutkum tutuldu
Suçlamıyorum.
Soruyorum ve cevap istiyorum. Neden ısrarla orası bizim sitemizin devamı değildir deniyor..?

Sen bunu suçlama olarak görüyorsan, yanlışın var.

--

murat

Şimdi neden kutuplaşma yapmaya çalışıyorsun Serkan?

yazdığın bu değil mi Selim? Bunun anlamı ne, italyanca yazmıyor orda
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

ku2

Şimdi neden kutuplaşma yapmaya çalışıyorsun Serkan?

yazdığın bu değil mi Selim? Bunun anlamı ne, italyanca yazmıyor orda

Murat uslübuna lütfen dikkat et.

--

ku2

Tekrar söylüyorum kimse ile alıp veremediğim bir durum yok.
Ne senle Murat ne Serkan ile..

Yapmayın..
Yeri geldi Serkan'ın düğününe gelemedim..ama Jakomo'ya para yolladım. Hediye organizasyonuna ortak olayım diye..

Abicim..burası ortak paydada buluştuğumuz bir yer.
Sosyalleşme alanı.

Kimin kimle ne alıp veremediği varsa..Lütfen halletsin.
Ben okumaktanda, yazmaktanda usandım artık.
--

murat

Neyin üslubu Selim, ne diyosun? Adama kutuplaşma yapmaya çalışıyorsun deyip sonradan ben serkan kutuplaşma yapıyor demedim diyorsun. Ha yanlış bir ifade kullandım demek bu kadar zor mu?
+ Cemalle ben veya Cüneytle ben neleri paylaşmışız ama şu an ne forumda ne de dışarıda  görüşemiyoruz, ne ilgisi var Serkanın düğün olayıyla.. Tabi ki düşünceli davranıp katılım yapmızsın bu arkadaşlık adına çok çok güzel , ama bunla olayın ilgisi yok

Ben seninle ilgili kendi sıkıntımı söyleyim mi? İstikrarsızsın üslup konusunda. Şu son yazdığın kafada olsan hep var ya, benim için 10 numara forum adamısın. Ama olmuyor, Selim. Hep bu kafada değilsin. Bazen fütursuzca girişler yapıyorsun ki hatırlarsan ben sana kızıp yönetimdeki görevimi bıraktım.

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

Jakomo

Gruplaşma ile ilgili:

Selimin kast ettiği Serkanın eski ve yeni FB üzerindeki ''alfistiturkey'' hesaplar arasındaki ayırım !! Serkan = Yönetim derki o 2 senedn fazla yürümekte olan ve şu an tam 191 üyesi olan ve bu 191 üyenin çoğu'da aynı anda buranın üyesi olan grubu tanımıyoruz, lav ediyoruz, aslı olan budur diyerek var olan ile hem sitenin hemde yeni ''sayfa'' nin arasında guruplaşma sağlanmakta (bu arada sizin açtığını bir gurup değil, sadece bir sayfa, insanların yazıp çizip eklemeler yapamadığı, sadece yetkisi olanlar tarafından düzenlenebilecek bir sayfa, Grup değil !! ). Birçok insan resim paylaşımlarını oradan gerçekleştiriyor, oradan giriş daha kolaylarına geldiği için oradan yazıyor, şimdi bu insanlara ''Alfa ile ilgili yazacaksan siteye yaz, sitenin dışında yazamazsın '' diyemezsin...

Erdem bey:bahsettiğiniz grup'da, yani You are not allowed to view links. Register or Login 'da ne zmn burdaki insanlar (sadece yönetim değil) hakkında atılıp tutuldu, hangi hoş görülmeye hareketler orada yapılmakta, kim eleştirilmekte ?

Yahu nasıl böyle düşünülmekte zira bahsettiğim 191 kişinin arasından sadece 1kaç isim vereceğim ki bunların buranın yönetimi ile sıkı bağları var, hatta yönetimdeler !!!

- Barlas CİLLOV
- BÜLENT CENGİZ (burada Admin)
- İlhan KAKIRMAN
- Ata Can AYTAÇ (burda moderatör)
- Bahadır BAYRAK
- Tolga ORALTAY (BAZILARI BİLMİYORDUR VEYA UNUTMUŞTUR BELKİ BU SİTENİN KURUCUSU)
- Hüsamettin ÖZGÜN POLAT (burada moderatör)

Erdem bey eğer dediğiniz gibi grupda satılıp tutuluyorsa, ileri geri konuşuluyorsa bu insanlar bunu hiç mi görmeyecekler hiç mi fark edip müdahale etmeyecekler ????  Sanırım bu isimler sizin o iddianızı çürütmek için yeter de artar bile !!!
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

ku2

Neyin üslubu Selim, ne diyosun? Adama kutuplaşma yapmaya çalışıyorsun deyip sonradan ben serkan kutuplaşma yapıyor demedim diyorsun. Ha yanlış bir ifade kullandım demek bu kadar zor mu?
+ Cemalle ben veya Cüneytle ben neleri paylaşmışız ama şu an ne forumda ne de dışarıda  görüşemiyoruz, ne ilgisi var Serkanın düğün olayıyla.. Tabi ki düşünceli davranıp katılım yapmızsın bu arkadaşlık adına çok çok güzel , ama bunla olayın ilgisi yok

Ben seninle ilgili kendi sıkıntımı söyleyim mi? İstikrarsızsın üslup konusunda. Şu son yazdığın kafada olsan hep var ya, benim için 10 numara forum adamısın. Ama olmuyor, Selim. Hep bu kafada değilsin. Bazen fütursuzca girişler yapıyorsun ki hatırlarsan ben sana kızıp yönetimdeki görevimi bıraktım.

Abicim..sen de kalkıp İtalyanca demedik diyorsun.
Ben istikrarsız değilim üslup konusunda. Yeri geliyor kızıyorum ve bu yüzden de yazı tarzım değişebiliyor. Tabiiki hiçbirşey karşılıklı konuşmanın yerini tutamaz. Burada yazarken ifadeleri belirtmek zor. Lafımın arkasında duruyorum. Kutuplaşma yapıyor Serkan. Kalkıp o FBook grubu buraya ait değil demek budur. Sen beyazsın..biz siyahız demek. Senin anlaman kıt arkadaş.

Yönetimdeki görevini bıraktığın zamanda hatırla gene anlaşamadık seninle ortak paydada. Neden..?
Çünkü yazılanları yorumlaman kıt. Anlatmaya çalışıyorum sana benim bir alıp veremediğim yok diye.. İnatla suçlama diyorsun. Suçlama öyle olmaz. Ben kalkıp herşey Serkan'ın yüzünden oluyor desem..bu suçlama olur.

Ama diyorumki, şu an üzerine basa basa neden alfistiturkey FBook grubu budur deniyor. Diğeri başkadır.
Soruyorum.

Al işte.. Jakomo'da aynı şeyi soruyor..

--

Sportivo

Ya arkadaşlar benim bir ricam var, sitenin yeni yüzü ile birlikte ölü toprağını atmaya başladığı ve yeni üye sayısı ve katılımı açısından şaha kalktığı bir dönemde yeni üyeler bu yazıları okuyunca eminim nasıl bir forum burası diyenler oluyordur.

Ricam şu ki kendiniz ayrı bir kilitli topic açıp konu dahil olmak istediğiniz kişileri o topice erişim yetkisi tanımlayıp başka üyelerin o topice giremeyeceği şekilde orada yazmanız. Ortada dönen bu tartışmaların forumun kendisine en ufak katkısı yok, zararı büyük.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Jakomo

Zamanında site çalışmıyorken sağ olsun Emin Kurtoğlu zamanı da müsait olduğundan dolayı üşenmeden tüm buluşma resimleri toparladı ve linkleri orada paylaştı !! 2 sene önceki pikniğin reklamını orada yaptık o duyurunun üzerinde oraya gelenler oldu mu, oldu !! Servislerde gerçekleşecek olan toplantılar gerek Foursquare (yanlış yazmış olabilirim) gerekse Facebook'daki yer bildirim sayesinde gerçekleşiyormu, Evet !! Yahu elinizde mis gibi bir imkan var ve siz onu, oraya emek verenleri ve oradaki üyeleri 1 kalemde yok etmeye çalışıyorsunuz bu neyin mantığı Allah aşkına ??

Diğer site (ismi sansürlendiği için yazamıyorum) konusunda hepimiz arkanızda değilmiydik isimleri konusunda ?? Peki şimdi ismi sansürlenen o siteyenin üyeleri de sansürlenmiyorsa, o zmn neden hala her 2 tarafta üyeler, hatta aktif üyeler var ?? Sen sana bağlı seninle paralel, seninle eş zamanlı hareket eden bir topluluğu lav etmek istemeden önce sana rakip olan seni taklit etmeye çalışan ve onu her fırsatta sansürleyip yok saydığın bir topluluğun elemanını neden kendi içinde barındırıyorsun ???

Anlamıyorum... Tahmini olarak bahsettiğim 3 grubun max 500 aktif üyesi vardır, ulan 1 avuç insanız ama tek yediğimiz halt birbirimize laf sokmak, ters gitmek, egemenlik kurmaya çalışmak, moda deyimimiz ile atar atmak !!!  Yok o mimli, yok benim usta böyle, yok o servis ii yok bu galerici malum, yok benim arabam yok onun arabası kaka, yok o Cemalin gittiği servis o orada komisyon alıyor (ki külliyen yalan söyleyenin Allah belasını versin, aldıysamda oğlumu görmek nasip olmasın), yok o Selimin eski arabası.... Nooluyoruz beah ???
Kutuplaşma: Var, site var olduğundan beri vardı ve hep olacak !!! Bunu kimse inkar edemez etmemeli !!!

Şimdi bir de küskünler çıktı !! Evet siteye küsenler var, yok değil... Gidenler de var (Cüneyt, Babi, KK), kalıp aktif olmyanlarda (ben,Tuğrul), gidip aktif kalmak isteyenlerde (Selim)... Kan kaybediyoruz ve kan kaybetmeye devam ediyoruz ve buna mal mal seyirci kalıp hooop nooluyo neden, neler yanlış gidiyor demek yerine bazıları ''Ali Kıran Başkesen (Serkan sadece seni kast etmiyorum)'' misali piyasaya çıkıyor, bazıları çocuklar gibi '' ben gördüm, o benim topumu aldı, şu misketlerimi bıdı bıdı bıdı'' yapıyor...

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

murat

Selim "kıt"  lafını sana aynen iade ederim. Sen bu olayların geçmişi ile ilgili ne yaşadın ne biliyosun da benim anlamadığımı iddia ediyorsun ou da anlamış değilim. Başta kutupçu dedin, sonra soru soruyorum öyle demiyorum dedin, sonra yine evet evet kutupçu dedin. Ve bana kıt diyosun

Peki Cemal'e ve sana bir soru : Burda diğer tarafı bırakın buraya gelin diye bir çağrı mı oldu? Sanırım hayır,  yeni FB platformu kuruldu filan dedi. 
Sadece yönetim eminin yine dalga geçtiği ama doğru söylediği sosyal medya açılımı yaptı ve burada da biraz daha aktif olmaya kalktı. Ve o önceki site ile irtibat kurmaya çalıştı. Yönetimini bilmiyolardı. Bulmaya çalıştılar ki Fatih ve Emin konuyu biliyor sanırım onlara da soruldu. Ancak orda bir kontak hatası oldu sanırım ki burayı yöneten kişilerle arada bir elektrik oldu. Ve bu sayede yeni bir sayfa açmaya karar verdiler. Özgün yanlışsa düzelt lütfen. Olay bu, benim bildiğim kadarıyla
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

Jakomo

Murat biz burada yazışırken SERCAN bu sitede herkes tarafından sevildiğini ve sayıldığnı bildiğinden dolayı onun üslubu ile kapayn çenenizi dediği için ERDEM ile birbirine girdi ve ortam yine GERİLDİ KONU KİLİTLENDİ !!!! YETER BEAH !!!! NEDEN O YAZIŞMALAR SİLİNDİ ????

ERDEM BEY SEN KİMSİN, KİMDEN YETKİ ALARAK SERCANIN O ÜSLUBUNU ELEŞTİRİYORSUN ??? ABİLERİNE SAYGISIZLIK DEME YETKİSİNİ SANA KİM VERDİ ?? 40 YAŞINDAYIM VE KESİNLİKLE 1 GRAM BOZULMADIM, HATTA AZ OLSA HAKLI GÖRDÜM !!! SEN BENİM VE BENİM GİBİ YAŞÇA BÜYÜKLERİN AVUKATLIĞI YETKİSİNİ ALDIĞINI BİLMİYORDUM, BEN EN AZINDAN VERMEDİM ASLA DA VERMEM !!! SİZ Mİ SERCAN MI DİYE SORSALAR 1000000 KERE SERCAN DERİM (BİLGİ, KİŞİLİK, KARAKTER VE İNSAN OLARAK): BİLGİSİ İLE, SİTEYE VERDİKLERİ İLE KİŞİLİĞİ İLE VARLIĞI İLE..  ZAMANINDA SİZİN YÜZÜNÜZDEN KAMUTAY KAYNAK GİTTİ, BEN SİZİNLE KAÇ KERE KARŞI KARŞIA GELDİM ŞİMDİ DE SERCAN !!

MURAT NE KONTAK HATASI ALLAH AŞKINA ?? YAZDIKLARIMI OKUYORMUSUN ?? PEKİ ANLIYORMUSUN ??? BENİM SAVUNDUĞUN BİR GRUP, HERKES YAZABİLİYOR, ÇİZEBİLİYOR, YILLARIN EMEĞİ VAR ORADA 191 ÜYE VAR... SİZİNKİSİ (ÖYLE DİYORUM ZİRA SEN HER NE KADAR ÜYE OLARAK GÖZÜKSENDE YÖNETİMDESİN YÖNETİME YAKINDA DEĞİL VE BU HERKES TARAFINDA BİLİNMEKTE) BİR SAYFA, KATKIDA BUUNAMIYORSUN, KELMEKE YAPAMIYORSUN, PARDON AMA MAL MAL BAKIYORSUN VE SİZİN EGEMELİĞİNİZ ALTINDA !!!

İNSANLARA ÖZGÜRLÜK TANIMIYORSUNUZ !!! RAKİP STE ADINI YAZIYON SANSÜRLENİYOR, KAPAYIN ÇENENİZİ DİYON KENDİNİ BİLMEZ BİRİ GELİP ATAR YAPIYOR, O GRUP BİZİM DEĞİL DİYORSUNUZ !!! BEYLER SİLKELENİN !!! KENDİNİZE GELİN !!! NEYİ PAYAŞAMIYORSUNUZ ?? NE ALFA ROMEO AŞKIYMIŞ BEAH !!! ULAN ZMN GELDİ BİRBİRİMİZİN KIÇLARININ DİBİNDEN AYRILMIYORDUK BİRBİRİMİZE FAYDAMIZ OLSUN DİYE ŞİMDİ BÖYLE Mİ OLDUK !!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

ku2

Selim "kıt"  lafını sana aynen iade ederim. Sen bu olayların geçmişi ile ilgili ne yaşadın ne biliyosun da benim anlamadığımı iddia ediyorsun ou da anlamış değilim. Başta kutupçu dedin, sonra soru soruyorum öyle demiyorum dedin, sonra yine evet evet kutupçu dedin. Ve bana kıt diyosun

Al işte gene geçmiş.. Bana ne geçmişinizden. Beni şu an ilgilendiriyor.
Abicim..Anlatamıyorum. Yapılan iş kutuplaşma yaratmak. Ben böyle olmasın istiyorum. Nedenini soruyorum.
Ayrıca başta kutupçu dedin, sonra soru soruyorum değil mevzu. Ben suçlama getirmiyorum. Senin dediğin Serkan kutuplaşma ile suçlandı. Ben de dedimki suçlamıyorum soruyorum. Öyle demiyorum yazmadım. Kutuplaşma yapılmaya çalışılıyor..Neden diyorum.
Al işte anlaman kıt arkadaş.
Ben ne yapayım.

Benim geçmişteki olaylarla ilgim yok, bilgim yok. Bana ne.
Benim seninle de bir alıp veremediğim olmadı. Yok gerçekten. Kalkıp bana diyorsunki bir de sana kızdım yönetimden istifa ettim. Et abi..Ne yapayım. ne diyim..?
Sen lafları istediğin gibi anlayıp, ota boka kızıp gitdiysen ben ne yapayım.
Benim dediklerimle mi gittin..sanki?
Başka şeylerde vardı.

Sen beni suçluyorsun şu an..ama farkında değilsin.
Ben gerçekten yapıcı olmaya çalışıyorum.. İnanki.
Gerek yok bu kadar asabi olmaya. Lütfen artık.
Bırakalım bunları.. Lütfen.
Çok sıkıldım.

--

murat

Eyvallah Selim, peki dediğin gibi olsun.

Cemal zaten kusmuş yukarıda ben bişey eklemiyorum. Herşey ortada... Ben ,  önce yaşadığımız birçok şeylerin ve ortak sevdiğim kişilerin hatrına kendisine yanıt vermiyorum tabi böyle bir ortamda. Ayıptır
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

Jakomo

Murat yazabilirsin, sıkıntı yok...sabırlıyımdır biliyorsun, herhangi bir terbiyesizliğim de olmadı olmazda korkma.... ya da özelden yaz, merak ettim diyeceklerini... ya da ara, aylardan beri aramadığın telim yoksa eğer sana özelden gönderirim !!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

ku2

Eyvallah Selim, peki dediğin gibi olsun.

Teşekkür ederim.
--

ATA

Tartışmaların içine girmek istemediğimden basitçe yazıp izleyici olmaya devam edicem ancak konu gerçekten çok gereksiz uzadı ve yazılanlar çok sertleşmeye başladı. Kırgınlık yaşatacak konular değil bunlar. Bunun gibi kaç kez tartışma gördüm ve hep sonunda sevdiğimiz insanlar forumdan uzaklaştı. Lütfen bu seferde bu duruma izin vermeyelim.

Malesef bu tartışmaların bu foruma hiç bir faydası yok. Burasının bir marka forumu ve dolayısı ile bu markanın fanatiği, körükörüne bağlı olanı, eleştireni, sevmeyeni, başka marka kullananı, başka forumlara ilgisi/yakınlığı olan herkese açık olduğunu ve her türlü fikire açık olmamız gerektiğini, tartışmların kavga boyutuna gelmeden, sert olmadan devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. İsteyen kötüler, isteyen körükörüne bağlanır bunu kısımda görüş ayrılığı olabilir ama saygı duyulması gereklidir. Bu durumda sorunlarınız varsa eğer, kişisel sorunlarınızı lütfen pm yolu ile halledin. Lütfen...

Forumda fb butonu bulunan grup sayfası sadece sitenin grubudur, olmasıda gereklidir. Alfistiturkey olarak açık olan sayfada ise bende varım ve orda kalmayada devam edeceğim, o sayfayı seviyorum. Diğer forumun adı ve etkinlikleri bu sitede yer alsın istemniyorum, bu konuda yönetimin tavrının tamamen arkasındayım.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Alper

Ben tek bir şey belirtmek istiyorum.
Forumlar ortak paydadır ve bu yüzden forumdur.
Kişilerin katılımı ile oluşur.
Bence forum yöneticilerin (Admin- Moderatör vs.) isteğine göre değilde katılımcıların isteği doğrultusunda şekillenir ve şekillenmelidir de.
Yoksa üye kalmaz ve adminler moderatörler kendi kendilerine yazışmaya başlar.
Ama tekel durumu olmak isteniyorsa üyelerde bunu bilsinler ve gitmek isteyen gitsin.
Çünkü ben kendi özgür irademle 2 kelam edemeyeceksem ulan bu yazdığım şimdi silinir yada **** yapılır gibi bir düşünce oluşmaya başlarsa ki başladı bir nevi üye sayısı git gide azalacak gibi.

Baskan

Bende bu foruma birşeyler yazmaya çekiniyorum, özgürlük kavramı çok baskı altında burada..
Tamamen kendi fikrimdir, kimse alınmasın lütfen..

canunal

Murat sanırım Özgün ile konuşmamız biraz aydınlatır seni!

Konuşma başlangıcı: 3 Eylül

22:49
Hüsamettin Özgün Polat
Can selam. Alfistiturkey facebook grubunun admini sen misin ?
4 Eylül

10:33
Can Unal
selam, evet benim hayırdır ?

11:28
Hüsamettin Özgün Polat
alfistiturkey.com'a entegre ettiğim fb grubu farklı bir grup galiba :) Bizim grubu eklemek istediğimde guest lere açık olmadığı için yeni sitedeki likebox'ta görünmüyor. Admin'i bulup en azından grubun bir kısmını guestlere açmamız lazım. Emin saolsun ilgilendi.

12:27
Can Unal
fb grubu aslında siteye üye fakat siteden biraz kopuk bir arkadastaydı, ondan rica ederek biz de yönetime eklendik fb grubunun ve bu sayede sitede olan etkinlikleri oradan da haber verebildik, emin de aynı sekilde yönetici sitede ve sende yönetici olmuşsun sorun kalkmıştır sanırım =)
grubu kapalı yapmışsın bir de sanırım fakat bu şekilde dışarıdan grubu arayacak olan kişiler bulamayacak siteden direk ulaşma şekli mi var henüz inceleyemedim

12:43
Hüsamettin Özgün Polat
Evet yeni siteye beğenme kutusu yaptım ama olmuyor malesef abi ya bu likebox sadece page'ler içinmiş group'lar için olmuyor. Onu denemek için önce gizli yaptım grubu sonra tekrar kapalı yaptım. Eski hali kapalıydı zaten Can.

13:04
Can Unal
neyse boşver ellerine, emeğine sağlık

13:38
Hüsamettin Özgün Polat
Saol kardeşim senin de zamanını aldım. Kendine iyi bak, görüşmek üzere.

canunal

gizli örgüt olma sebebimiz de arada gizli olup tekrar karışıklıkla gizliye çevrilmesi dün düzelttim o da ayrı..