Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

satılık megane coupe & alınık 147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

afalon

bir süredir fena şekilde alfa özellikle de 147 merakına düştüm arkadaşlar. bir 147 sahibi olabilmem için önce kendi arabamı satmam gerektiğinden dün ilan açtım. aramızda ya da çevrenizde megane alacak ve 147 satacak arkadaşlar vardır belki diye burada da paylaşayım dedim ilanı. ilgilenen herkese şimdiden teşekür ederim...

You are not allowed to view links. Register or Login

sp4rc0

bende var ama satmam :)

hayırlısı olsun, umarım güzel bir 147 bulursunuz.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

afalon

yine de aklında bulunsun. koltukları kırmızı deri kaplatıp 30.000 fiyat çekmediğin sürece talip olabilirim 147'ne...  ;D

mahoretti

alfin

Tolga033

Hayırlısı olsun ,gönlünüze göre bir 147 bulursunuz umarım. :)

afalon

teşekür ederim arkadaşlar. ben de umuyorum temiz ve keseme göre bir 147 bulmayı...

sp4rc0

yine de aklında bulunsun. koltukları kırmızı deri kaplatıp 30.000 fiyat çekmediğin sürece talip olabilirim 147'ne...  ;D

:) kırmızı deri zaten benim pek tercih edeceğim bir renk değil. En sevdiğim deri rengi taba, ikinci sırada bordo geliyor.

sahibinden ilanlarına arada bakıyorum, satılık temiz 147 denk gelirse paylaşırım.

afalon

:) kırmızı deri zaten benim pek tercih edeceğim bir renk değil. En sevdiğim deri rengi taba, ikinci sırada bordo geliyor.

sahibinden ilanlarına arada bakıyorum, satılık temiz 147 denk gelirse paylaşırım.

minnettar kalırım...

FB10ur

hayırlı olsun umarım gönlünüze göre bulursunuz bir 147 bende satıyordum fakat vazgeçtim saçmaktan çünkü onun yerini dolduramam....

afalon

hayırlı olsun umarım gönlünüze göre bulursunuz bir 147 bende satıyordum fakat vazgeçtim saçmaktan çünkü onun yerini dolduramam....

teşekür ederim. şimdilik bilmiyorum ama en yakın zamanda öğreneceğim inşallah yeri doldurulamayacak bi araba nasıl oluyor...

FB10ur

bu açtığım konuyu okursanız anlayabilirsiniz ne demek isteiğimi....

sp4rc0

bu arada 147'ye ayıracağınız bütçe nedir? istediklerinizi yazarsanız ona göre bakalım.
Bir tanıdığımda 2006 kırmızı 147 vardı sizin için sordum ama satmış. Bugün serviste de bir tane 2003 lacivert gördüm.

afalon

bu arada 147'ye ayıracağınız bütçe nedir? istediklerinizi yazarsanız ona göre bakalım.
Bir tanıdığımda 2006 kırmızı 147 vardı sizin için sordum ama satmış. Bugün serviste de bir tane 2003 lacivert gördüm.
öncelikle teşekür ederim ümit kardeşim. birilerinin tanımadan bana yardımcı olmaya çalışıyor olması çok güzel. tüm samimiyetimle söylemek isterim ki foruma üye olurken bu kadar ilgi olacağını düşünmüyordum. (daha önceki forum tecrübelerime dayanarak)

istediğim arabaya gelirsek öncelikle 2006 model düşünüyorum, olmazsa 2005 makyajlı kasa alacağım. bütçem ise arabamı satmama bağlı işte. 21.000 TL gibi bi bütçem var şimdilik. ama duruma göre biraz  daha arttırabilirim sanırım...