Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta ve kucuk plaka??

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unsure

Merhaba arkadaslar,
Oncelikle' forumumuzda yeni konu acmadan diger konulari aratmis ve okumus oldugumu fakat hem tam olarak istedigim cevabi bulamamis hemde guncel bilgi almak icin konu actigimi bildirmek isterim  :)

Aracimin onunda bulunan standart boy plakayi degistirmek ve onun yerine ayrilan yere oturucak boyda bir plaka yaptirmak, almak istiyorum.

Bunun icin dusunceleriniz nedir? Olculeri nedir? Gereksizmidir? masrafi ne olur? sorun cikarirmi? Nerede Kime yaptirilir?  ???

Bir onceki aracimda italik sekilde kesik kesik yazilarla olan app plaka yaptirmistim, bu plaka muhursuzdu fakat muhursuzluk yani sira biraz abarti bir goruntusu oldugundan dolayi polisler arasira cevirmekteydi, fakat kucuk olcekli plaka da bu kadar sorun yasamam diye dusunuyorum yaniliyormuyum?

Alper

unsure

iyi guzel var da..  :DNerden ne kadara nasil aldiniz acaba ? :)

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login

Mesaj atıyorum.

wolkanku

Mesaj atıyorum.
ben de alayım o mesajdan :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Lbe

O mesajdan ben de alsam aslında  :D

Murat Sağlam

çift mühür zorunlu değil artık...(17 eylül 2011 itibari ile)

unsure

mesajinizi aldim fakat 180-200 lira plaka icin cok yuksek geldi, sanirim kucuk plaka yaptirip ondekini bagaja atip 20 liraya riskleri ile yaptiricam  ;D

Alper

Tercih sizin sonucta.
Bu isin ticaretini yapmiyorum ben sordunuz soyledim kendimde para kazanmiyorum.
Kendi aracima ve arkadaslarimin araclarina yaptirdim bu gune dek hicbir sorunda yasanmadi cunku plakanin muhurleri orj. Digerleri gibi cakma degil.
Muhursuz olursa da muhurluleri en azindan bagajda tasiyin ama ceza kesin yersiniz.
Ceza yiyip birde sahtecilikten yargilanmakta var dikkatli olun.
Resmi belge sayiliyor plaka.
Murat abi artik tek muhur yeterli zaten cift basmiyorlarda artik.

Anıl

Artık trafiğin mühürü kalktı sadece cemiyet mühürü var plakalarda,geçenlerde You are not allowed to view links. Register or Login'da vardı,çift app mühürlü 100TL idi...

Niye aradım derseniz geçen ay APP plakadan ceza yedim,çeşme otoyolu çıkışında,polis amcamlar gelene geçene bahaneyle yapıştırıyordu,kemer,alkol vs kontrolden,evraktan birşey çıkmadı,aracın etrafında bir tur döndü,bu plakalar orjinal mi dedi,bende orj. bagajda dedim,çıkardım gösterdim,tak bunları dedi,bende plakaları silikonlamıştım,vida vs deliği de yoktu,takamam şimdi dedim.İyi o zaman gel böyle dedi 54 TL nakit cezayı yapıştırdı,esasında sadece ceza ile bu iş bitmiyor bana dediği şuan senin aracını kapatırım,orj. plakan bagajda olsa da farketmez dedi ama sadece ceza yazıyorum,bir daha denk gelirsen kapatırım dedi,sonuçta cezayı yedik,onuda kemerden yazıyorum dedi mebla aynıymış,plakadan yazarsam niye kapamadın diye sorarlarmış kendisine.Eski aracımda 2 sene app kullandım hiçbirşey olmamıştı şans işi işte,özellikle sene sonu yaklaşıyor,uçana kaçana ceza yazmaya başladılar ;D
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

unsure

Size kesinlikle katiliyorum, trafik polisleri gercekten kontrolden cikmis durumda. Gercekten ceza yazmak icin yer ariyorlar, bugun bu yagmurlarin baslamasina gercekten cok sevindim, havalar boyle olunca ozellikle gece saatleri cevirmeler nispeten azaliyor bari. Trafik polisleri kontrol yapsin, kesinlikle bu konuda hemfikirim fakat bunu trafik duzeni icin yapmalilar ceza yazmak icin degil..

Alper bey beni yanlis anladiniz, belki yaptirmak isteyen biri icin fiyat uygundur. Ben eski aracimda da muhursuz kullaniyordum ara sira polis sordugunda tampon yeni degisti, servisten takmislar, durun degistiriyim gibi yalanlarla geciyordum, taktirmak isteyene fiyat elbet uygundur samimiyetinize inaniyorum fakat bana plaka icin 200 tl fazla geldi o yuzden oyle dedim lutfen yanlis anlamayin  :)