Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bendeki tutku :) (resimler son sayfada)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mahoretti

çok güzel resimler... ama 147 güzelde o yüzden resimler güzel.....

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login
cok güzel maşallah
teşekkür ederim...
maşallah, gece siyah bir jaguar görse aşık olur :)

valla jaguarı bilemiycem ama ben ilk görüşten beri aşığım kendisine:):)
çok güzel resimler... ama 147 güzelde o yüzden resimler güzel.....

teşekkürler güzel sözleriniz için gözümden sakınıyorum onu valla benim nazarım değecek diye korkuyorum..

Alfadanadam

FB10ur

Maaşallah maaşallah :)

teşekkür ederim :)

FB10ur

Evet arkadaşlar aracı temizlik için vermiştim içi harika olmuş sanki sıfır almış gibiyim..Arkadaşlar saolsunlar dışına ufak bir el atmışlar cilalama işlemi yapmışlar ben zaten düzenli olarak cilasını atıyordum zaten fakat bu işlemden sonra oldukça güzel görüntü elde etmişler..Paylaşmak istedim sizinle

Yiğit Doğukan

alfacan

Nazarlık şart  :)

bencede  :nazar:

FB10ur

Nazarlık şart  :)

En yakın zamanda edineceğim inş :)

Gouki

FB10ur

Şart.

Kanka sana kesinlikle katılıyorum jant konusunda bu tarz bir jant düşünüyorum bakalım kismetse :):)

sp4rc0

'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

FB10ur

Hepsi aklımda :) sırayla yapacağız inş

Haftaya yapmayı planladığım olaylar var bakalım app siparişi verdik çift çıkış egzoz yapmayı planlıyorum,olmazsa güzel bir egzoz ucu,artı olarak ya spoiler yada cam filmi tercihi yapacağım...

asklepios

çift çıkış egsoz 147'ye pek yakışmıyor bence...tek-oval en güzeli  :yukari-ok:

FB10ur

çift çıkış egsoz 147'ye pek yakışmıyor bence...tek-oval en güzeli  :yukari-ok:

Uçları çok abartılmadığı takdirde yakıştığını düşünüyorum tabi'ki yaptırmaya gidince görüntüsüne göre karar vereceğiz bakalım :):)

sp4rc0

bence de uçlar abartı büyük olmadığı sürece ve tamponun orjinalliğini bozmadığı sürece çift çıkış yakışıklı olacaktır. GTA'da ki gibi mesela..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

FB10ur

bence de uçlar abartı büyük olmadığı sürece ve tamponun orjinalliğini bozmadığı sürece çift çıkış yakışıklı olacaktır. GTA'da ki gibi mesela..

Zaten çok büyük çıkış düşünmüyorum tampona herhangi bir işlem yaptırmadan olmasından yanayım örnek olarak ilandaki arkadaş yaptırmış.. fakat ben o kadar büyük düşünmüyorum uçları

antihero

zevk meselesi tabi ama bence de çift çıkış pek güzel durmuyor
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

FB10ur

zevk meselesi tabi ama bence de çift çıkış pek güzel durmuyor

Tabi'ki saygı duyarım düşüncenize şuan için düşünme aşamasındayım zaten,fikirler önemli ya çift çıkış yada güzel tek uç takmayı düşünüyorum..

agucba

Tek taraflı çift egzoz olabilir aslında. Yani solda, GTA'lardaki gibi. Veya eski üyelerimizden Orkun'un MOP plakalı "turuncu" 147'si. Yanlış hatırlamıyorsam Supersprint çift çıkışlı egzozu vardı. Biraz fazla dışarıda durmasının haricinde benim hoşuma gidiyordu ama tabi ki zevkler kişiden kişiye göre değişir.

///////////////

FB10ur

Tek taraflı çift egzoz olabilir aslında. Yani solda, GTA'lardaki gibi. Veya eski üyelerimizden Orkun'un MOP plakalı "turuncu" 147'si. Yanlış hatırlamıyorsam Supersprint çift çıkışlı egzozu vardı. Biraz fazla dışarıda durmasının haricinde benim hoşuma gidiyordu ama tabi ki zevkler kişiden kişiye göre değişir.

Serkan abi araştırdım fakat Mop plakalı 147'de yapılan işleme dair bir foto bulamadım.Düşüncem arka tamponda olan karlık bölümünü bozmadan yapmak o zaman tek tarafta çift çıkış nasıl durur görmek lazım..

FB10ur

Evet arkadaşlar çift çıkış olarak yapmayı plandığım egzoz olayını hayata geçirdim sizinle paylaşmak istedim..

wolkanku

Evet arkadaşlar çift çıkış olarak yapmayı plandığım egzoz olayını hayata geçirdim sizinle paylaşmak istedim..

hayırlı olsun onur.
keşke tam yuvarlak ve biraz daha iri uçlar seçip tam doldursaydın ama bu da ince ve zarif olmuş.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

FB10ur

hayırlı olsun onur.
keşke tam yuvarlak ve biraz daha iri uçlar seçip tam doldursaydın ama bu da ince ve zarif olmuş.

saolasın volkan aslında aklımda yuvarlak olması vardı oraya gittim yuvarlak olarak koyduk ilk başta ama tampon hatlarıda yuvarlak olduğu için biraz daha asi olsun diye böyle yaptık..biraz böyle takılalım olmazsa yuvarlak yaparzı :)

Gouki

Hayirli olsun Onur guzel gorunuyorlar.

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

delimai

hayırlı olsun...bence oval olanlar daha çok yakışıyor..yuvarlakları pek begenmiyorum...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD