Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bankacılık Sistemi ve Dünyayı köleleştirmek için 10 ipucu!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

Kesinlikle izlenmeli diye düşünüyorum.
Arkadaşlar gerçekten de çok güzel bir anlatım.
Neyin nasıl olduğuna cevap diyebiliriz.

bugra

Alper

Koca günde 1 kişi izlediyse :(

O zaman herkes memnun demek ki durumdan , gidişattan.

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
bende calışmıyor

link bu abi.

fevkalbeser12

Ben yeni izledim Alper dükkanda internet yavaş sistem böyle ve biz hiçbirşey yapmıyoruz yarın öbür gün araba alıcağım zaman çekicem gene krediyi:(
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ATA

Borç sahibi olmadan mal sahibi olunmaz =) Ben daha ilk koyduğun anda izledim videoyu ama bazı şeyleri değiştiremezsin. Para olarak varlığını kabul ettiğimiz şey olmasa hatta onu sanallaştırıp kredi kartı kullanmasak dünyanın bir ucundan otomobilimize nasıl parça alacaktık? Bu otomobiller kredi çekilip alınmasa nasıl üretilecekler, üretilseler bile nasıl gelişip ilerleyecekler. Zaten video kendi içersinde mal takası ile büyük işler yapılamayacağını söylüyor. Büyük işler olmasa teknoloji olmaz, tıp ilerlemez vs vs. Örnekler çoğaldılır, konu çok derinlere iner. Kapitalist düzen tabi ki  hoş değil ama dünya düzeni bu malesef...
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Kibitzer

Günümüzde biraz bilinç sahibi herkes bu sistemin farkında az çok. Fakat Ata'nın da dediği gibi bu sistemin getirileri de var. Mümkün olduğu kadar krediye girmeden alışveriş yapmak lazım ama bazen olmuyor.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login
Borç sahibi olmadan mal sahibi olunmaz =) Ben daha ilk koyduğun anda izledim videoyu ama bazı şeyleri değiştiremezsin. Para olarak varlığını kabul ettiğimiz şey olmasa hatta onu sanallaştırıp kredi kartı kullanmasak dünyanın bir ucundan otomobilimize nasıl parça alacaktık? Bu otomobiller kredi çekilip alınmasa nasıl üretilecekler, üretilseler bile nasıl gelişip ilerleyecekler. Zaten video kendi içersinde mal takası ile büyük işler yapılamayacağını söylüyor. Büyük işler olmasa teknoloji olmaz, tıp ilerlemez vs vs. Örnekler çoğaldılır, konu çok derinlere iner. Kapitalist düzen tabi ki  hoş değil ama dünya düzeni bu malesef...

Video'yu izledim evet düzen tamamen bu şekilde işliyor ama atanın söyledikleri önemli bir yer tutuyor hem video içinde hemde hayatımızda evet sadece mal takasıyla hiç bir yere varılmıyor buna örnek vermek gerekirse arabanızı takas etmek istediğinizde üstüne para veriyorsunuz. yani sizin zamanında yüksek fiyatla aldığınız arabayı değiştirmek için yine para devreye giriyor...

asklepios

bankacılık sektöründen nefret ederim,adamlar bildiğin kan emici sülük...

imkanım olsa hiç muhattap olmam ama bu da mümkün değil...

ama kendimizi minimum derecede öptürmek elimizde:

-kredi kartı lazım ama en fazla 1 tane.onu da mecbur kalmadıkça kullanmayın...ekstreniz için bir miktar belirleyin( mesela 100 tl) onu asla aşmayın,ekstrenizin hepsini ödeyin.

-asla araba için kredi çekmeyin...sadece ev-işyeri gibi yatırımlar için çekin...yani boşa kira ödemektense faiz ödemek daha mantıklı...

-kredi çektiğinizde mümkün olduğu kadar erken You are not allowed to view links. Register or Login kadar erken kapatırsanız o kadar az faiz ödersiniz.

-sanal paranın harcaması daha kolaydır,o yüzden alışverişlerinizde mümkün olduğunca nakit kullanın.

-paran varsa ye-iç-gez-toz-arabanı yenile v.s. ama paran varsa...yoksa alma...mesela,30bin liran varsa 30binlik araba al...ileride paran olursa yenilersin.

aklınıza gelen başka önlemler varsa burada paylaşın lütfen