Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta D.I.Y Çalışmaları (Resimler 1.Sayfada, Dikkat Kota Düşmanı..)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Baskan

You are not allowed to view links. Register or Login
Hadi hayırlı olsun :)
Güle güle kullan :)
Normal de ben cumartesi günü elektriğini çektirdim ve bağlattım ama benimkilerden birine Yılmaz abi el koydu benimkilere bende seninkileri sana söz verdiğim için yolladım :)
Yoksa takmıştım benim araca onları :)

Eyvallah saolasın, yalnız biraz modifikasyon yaptım üzerinde :) ürün 7w değil ayrıca haberin olsun üzerindeki led 1w'lık bir led.. Bilseydim 1w'lık al derdimde neyse oldu artık.. Şuanda 5w power led ve yeni yaptığım kapasitör ile çalışıyor..

Alper

Hadi hayırlı olsun :)
Güle güle kullan :)
Normal de ben cumartesi günü elektriğini çektirdim ve bağlattım ama benimkilerden birine Yılmaz abi el koydu benimkilere bende seninkileri sana söz verdiğim için yolladım :)
Yoksa takmıştım benim araca onları :)

Eyvallah saolasın, yalnız biraz modifikasyon yaptım üzerinde :) ürün 7w değil ayrıca haberin olsun üzerindeki led 1w'lık bir led.. Bilseydim 1w'lık al derdimde neyse oldu artık.. Şuanda 5w power led ve yeni yaptığım kapasitör ile çalışıyor..

Hadi canım yaa vay çinli vay ulan bizi mi kazıkladı şimdi herif :(
Ama ben taktım güzel ışık veriyordu ya karanlıkta herkes de hayran kaldı bizim burada :)
Hatta Yılmaz abi el koydu işte :)
E kolaymı değişiklik bende yapayım o zaman.

Baskan

Ledi değiştirmen kolayda kapasitörü yapmak biraz zor.. Diğer partiden ses varmı bu arada?

Alper

Ledi değiştirmen kolayda kapasitörü yapmak biraz zor.. Diğer partiden ses varmı bu arada?
Sana mesaj attım bak bir istersen :)
Olmadı sana yollarım benimkileri de :) değiştirmen için :)
Bakalım bir gelsinler de.

Alfadanadam

Güzel olmuş, güle güle kullanın :)

Gouki

Baskan

4 kapı için ürünün masrafı;
100TL + 10 nescafe 3'ü bir arada + 1 paket Sigara :)

Alfadanadam

Bursa'da işçilik ücretleri çok makulmüş :)  :o

wolkanku

DIY projeleriyle mükemmel bir hale gelmiş :) güle güle kullanın.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ku2

Vay.. Başkan..
Güle güle kullan.. Güzel durmuş :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

agucba

///////////////

Baskan

Tüm yapılanları 1. sayfaya toparladım. Herkeze teşekkürler..

eminpar

Başkan şu kapı altı Led li logolar süper olmuş  8) . Onu nereden bulabiliriz yada nerede yaptırabiliriz. Tahminen kaça patlar  ;D

naxos

Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Anıl

Şu plastdip'i aldım ama ilk motorsiklet deposunda uyguladım,sonuç görüntü ve doku olarak mükemmel ama üzeri pürüzlü bir yüzey olması,kiri tutması,bez ile silmesi zor,yani temizlenmesi zor!İç aksamlara olabilir ama dış aksam bakımından uygulanmasında şüpheliyim.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Baskan

Başkan şu kapı altı Led li logolar süper olmuş  8) . Onu nereden bulabiliriz yada nerede yaptırabiliriz. Tahminen kaça patlar  ;D

Teşekkür ederim. Yurtdışından @AlperMusa getirdi ürünleri, Türkiyede de var ancak iki katı fiyat çekiyorlar..

Mustafa
Yoruldum bakarken :))

Resimler biraz fazla oldu sanırım :)

Şu plastdip'i aldım ama ilk motorsiklet deposunda uyguladım,sonuç görüntü ve doku olarak mükemmel ama üzeri pürüzlü bir yüzey olması,kiri tutması,bez ile silmesi zor,yani temizlenmesi zor!İç aksamlara olabilir ama dış aksam bakımından uygulanmasında şüpheliyim.

Büyük bir ihtimal tükürme denen olay meydana gelmiş, bu genelde tüpü iyi çalkalamamaktan, tüpün memesinin kirli olmasından veya hava tabancası ile atıldıysa hava ayarını çok açmaktan meydana geliyor..
Hepsi başıma geldiği için yazıyorum, yaparak öğrendim bende ve sonunda pürüzsüz bir yüzey atmayı öğrendim.. Aylardır scudetto, tampon altı ve spoylerde duruyor bezlede siliyorum, basınçlı su ile yıkıyorum..

Buraki

Eline saglik baskan. Cok tarz bir goruntu olusturmayi basarmissin ki aksini dusunmek namumkun. Diger orneklere gore daha bir guzel goruntu. Ozellikle smetrisi cok basarili

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

hünkar

147 1.6 Distinctive

Alper

Lazer logolar şahane olmuş.
Logoları da ben vermiştim :)
Hatta geçenlerde kendi aracıma da taktım sonunda :)

ArinFırat

bunca iş ve tadilat arasında forumada girebiecek vakit buldunya, helal walla:) bu işleri yaptırdığın usta her kimse köşe olmuştur :) beğendiğim veya beğenmediğim uygulamalar olmuş..sonuçta zevk meselesi ve işin içinde maddi manevi emek olduğu için bize düşen "güle güle kazasız belasız kullan" 

Alper

Yalnız araç satılmıştır :)
Sahibi farklı bir marka araç aldı.

ArinFırat

insan onca uğraştan ve masraftan sonra utanma belasına bile olsa 2-3 yıl biner :)

egeozal1

insan onca uğraştan ve masraftan sonra utanma belasına bile olsa 2-3 yıl biner :)
Kesinlikle katılıyorum 2-3 yıl olmasa bile 1 yıl bin usta :D :))  :alfisti: :haydi: