Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Tavanı delik,içeriye su alan giulietta sorunu!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dentist

Arkadaşınız uzun sürecek yasal süreci beklemek istemedi herhalde.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Anıl

Herkesin görüşü farklı tabi,kimisi zora gelemiyor,uğraşmak istemiyor,bir kaç uygulamaya konuyu kapatabiliyor,bizdeki durum öyle oldu,sonuçta 3-4sene sonra satarım aracı düşüncesinde!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

agucba

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Eğer Uğur Bey sonuçtan memnun kaldı ise bize sadece sevinmek kalıyor.  :)
Kendisi memnun olduğu için ben bu konuda yorum yapamıycam,sadece aracı gösterip almasına neden olduğum için üzerimden yük kalktı ama hala çok güzel araç diyor,keşke almasaydım diye bir cümle söylediğini duymadım ;)Kendisi oradayken daha yeni alınmış bir Jeep gelmiş,içi akvaryuma dönmüş,kapı lastiklerinden içeriye su almış,sonuçta her markada böyle sıkıntılar,sorunlar çıkabilir.
Bu arada agucba(Serkan Bey) sorunun çözümündeki çabalarınız ve bağlantılarınız içinde kendim ve arkadaşım adına çok teşekkür ederiz,kendisi de teşekkür etmemi belirtti size ;)

Anıl Bey, önemli bir şey değil. Sadece telefon görüşmesi ve e-Posta ile bağlantı kurdum. Önemli olan Uğur Bey'in sorununun kendisini tatmin edecek şekilde sonuçlanmış olması.

///////////////