Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Nedir bu 3000 devir durumu?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

100 ml 2 ay için çok düşük bir rakam. Bence hortum kelepçelerinde falan bir kaçak olabilir.

Anıl

LPG var ise bağlantıları da su kaçağına neden olabiliyor,birde su seviyesini aynı koşullarda kontrol edin,araç ısınınca seviye biraz yükselir,aracı çalıştırmadan bakmak en sağlıklısı.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

dnr1

Motor calistiktan bir dk sonra lambda sensoru. Gerekli degerleri okuyarak ecuya bildirir ecu ise gerekli duzeltmeyi yapar bu duzeltme sonrasinda adaptasyon ayari bariz sekilde bozuk ise arac ileri dogru atilarak oh bee der. Eger adaptasyonunuz mukemmel hersey saglikli ise bu gecisi hissetmezsiniz..durum bundan ibaret..yine 3000 devir uzerinde olmuyor derseniz lambda calisma devir araligi 3000 civaridir bu devirden sonra ecu kendi haritasini okur bu yuzden 3000 devir uzerinde hissedilmez
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

Onur ÖZTÜRK

You are not allowed to view links. Register or Login
100 ml 2 ay için çok düşük bir rakam. Bence hortum kelepçelerinde falan bir kaçak olabilir.

Hortumlarda herhangi bir kaçak gözlemlemedim, Aracın arkasını kaplayan sis bulutu ile gezmek gerçekten sıkıntı veriyor :) Lpg yeni takıldı ve  sistemde de herhangi bir kaçak söz konusu değil. İstanbul Avrupa yakasında gidebileceğim güvenilir bir servis arıyorum. Carium Zeki Usta'nın yeri en çok bahsedilen yer sanırım. Sürekli dikkatimi çekiyor. Bu servisin tam adresini verebilir misiniz?
                                                                                                                           Stile Italiano

Alfadanadam

Yeri Bostancı Sanayi Sitesi'nde. Adres yerine telefonunu vereyim ben, daha pratik bir yol tarifi yapacaktır :)

Carium Zeki Usta: 0 532 324 83 00

Onur ÖZTÜRK

You are not allowed to view links. Register or Login
Yeri Bostancı Sanayi Sitesi'nde. Adres yerine telefonunu vereyim ben, daha pratik bir yol tarifi yapacaktır :)

Carium Zeki Usta: 0 532 324 83 00

İlginize teşekkür ederim.. En kısa zamanda gitmek hayırlısı olacak gibi görünüyor :)
                                                                                                                           Stile Italiano