Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

c-max baskı balatayı zorladıkda bırazcık.. :/

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkyaa

öncelıkle merhabaa.  :)
Arkadaşımda 2012 model c-max var bu gece bir yokuştan inerken yokuşun yarısına geldiğimizde cesaret edip devamını inemedik hafif buzluydu yokuş. Geri geri çıkmaya çalıştık fakat araç patinaja düştü ve biraz zorlandı geri vitesteyken dahi asr devreye girdi çıktık her ne olsada fakat sonrasında acayip bir baskı balata kokusu duyduk.. Farkına vardık ki çok zorlamışız baskı balatayı şimdi bu olay sorun yaratırmı ne gibi zararı olur ne derece baskı balatanın ömrünü yemişizdir bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.. kafamıza takıldı da.. Herkese keyifli forumlar dilerim.  :)
"Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V Distinctive"

asklepios

debriyaj balatasından yemişsiniz biraz,hepsi bu...anlattıklarınıza göre bir sorun yok :)

ismet

bence de çok fazla bir sorun yok. zamanında benim de başıma gelmişti ve o koku çok fena :) az biraz balatadan yemişsinizdir, öyle hemen bitmez balata. geçmiş olsun yine de..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Alper

Ben eski aracımdayken 2006-2007 yıllarında bu kokuyu çok fazla duyuyordum malum Beşiktaşın iç taraflarında dik rampalarda geri geri aracı park etmek için cebelleşirken bu koku artık normal gelmeye başlamıştı benim için ama merak etmeyin bir şey olmaz.
O araçta ben 140 bin kmde daha hala orj balata ile geziyordum bir sorun da yoktu.

brkyaa

anladım yardımlarınız için cok teşekkür ediyorum..  :)
"Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V Distinctive"