Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Doğum günü kutlamaları...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Doğum Günün kutlu olsun Emin. Daha nice Alfa'lı yıllar dilerim.

///////////////

fevkalbeser12

İyi ki doğdun Emin Allah nice yeni alfalar nasip etsin. Yalnız 4 aralık hanımın doğum günü şu an hediye almak için hepsiburadayım acil tavsiyelere ihtiyacım var:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

may-alfa

Doğum günün kutlu olsun Emin. Sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşlanman dileğiyle...
Mehmet Arif

emin

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login
herkese çok teşekkürler

gecikmelide olsa doğum gününüz kutlu olsun...

agucba

İyi ki doğdun Emin Allah nice yeni alfalar nasip etsin. Yalnız 4 aralık hanımın doğum günü şu an hediye almak için hepsiburadayım acil tavsiyelere ihtiyacım var:)

Yapmış olduğunuz tabaklardan birine sizin ve eşinizin beğendiğiniz bir resmini işleyin ve üstüne de sevdiğiniz bir şiir, yazı, şarkı sözü, özlü söz ve saire bir şey ekleyin.

///////////////

fevkalbeser12

Yapmış olduğunuz tabaklardan birine sizin ve eşinizin beğendiğiniz bir resmini işleyin ve üstüne de sevdiğiniz bir şiir, yazı, şarkı sözü, özlü söz ve saire bir şey ekleyin.
Öneri için teşekkürler. Yaptım onu flört aşamasındayken:) dün akşam buldum hepsiburadadan aldım hediyesini. Yarın gelir kısmet olursa:) çok sağolun ilginize:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

depeche101

herkese çok teşekkürler

Geç olsun güç olmasın Emin doğum günün kutlu olsun  8)

ihsany

Emin doğum günün kutlu olsun, herkes seni çok sevdiğinden kutlamalar bir hafta sürebilir :)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

emin

Öneri için teşekkürler. Yaptım onu flört aşamasındayken:) dün akşam buldum hepsiburadadan aldım hediyesini. Yarın gelir kısmet olursa:) çok sağolun ilginize:)

vay arkadaş demek evlenince hepsiburada =) çok teşekkür ediyorum herkese iyi varsınız hep beraber güzel günlere inş.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Murat Sağlam

ismet

vay arkadaş.. 7 aralık'ta beni pas geçmişsiniz  :'(
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

agucba

Kemal Bey (fevkalbeser12) doğum gününüz kutlu olsun...  :)

///////////////

Alper

Kemal Bey (fevkalbeser12) doğum gününüz kutlu olsun...  :)

Kemal , dostum doğum günün kutlu olsun :)

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

fevkalbeser12

Ooo çok teşekkür ederim arkadaşlar:) çok sevindim sabah sabah sayfayı böyle açıp doğum günü kutlaması görmek gerçekten güzelmiş. Çok güzel bi ortam var sitede alfa romeo fani dostluklar baki burda:) şu an Türkiyenin neresine gidersem gideyim heryerde bi arkadaşım olması çok sevindirici iyi ki varsınız çok teşekkürler:) Ayrıca hepinizin Selçukta bi evi var unutmayın:)
                         jeremy clarkson

Fatihob

Doğum gününüz kutlu olsun Kemal Bey ;)
..

Gouki

Dentist

Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Alfadanadam

Mutlu yıllar fevkalim kemalim :)

FB10ur

Sevdikleriniz ve ailenizle nice mutlu yıllara...

Gouki

Serkan abim, über adminim. Mutlu yıllar 8)

fevkalbeser12

Vay demek adminimizin doğum günü bugün:) doğum gününüz kutlu olsun nice senelere nice alfalara:)
                         jeremy clarkson

dragut

"Alfa sevgisi"

Alper

Doğum günün kutlu olsun Serkan abi.