Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık Alfa Romeo ve Alfistiturkey logolu 22 Cm çini tabak

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sportivo

hocam sıkma canını , hiç önemli değil, gayet güzel bir tabak, hanıma güzel bir sürpriz olacak.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

agucba

Sonradan aklıma geldi ya... Kendi adımın yanına eşimin adını yazdıracaktım...  :(

///////////////

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
Sonradan aklıma geldi ya... Kendi adımın yanına eşimin adını yazdıracaktım...  :(

Abi sen bence onu sakla 1 adette eşinin adına siparişi ver :)

Alfadanadam

hocam benim kargo 30 TL tuttu, bi selçuk yapardık lpg ile sanırım izmirden :) kargo biraz tuzlu oldu ama ambalaj sağlam.
Arkadaşlar çok özür dilerim bu kadar tutacağını tahmin etmemiştim cidden çok üzgünüm:(

Ben de üzgünüm ama asıl uğraşan değil de çanta niyetine taşıyan daha çok kazandı diye :)
Yoksa emeklerine sağlık Fevkalim, sana nice 30binler feda olsun.

fevkalbeser12

Ben paketi sağlam olsun diye öyle paketlettim ama bu kadar tutacağını hiç tahmin etmemiştim. Vallahi kargocu bizden çok kazanmış oldu:(
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Arkadaşlar buda tabakların kalan kısmı adresleri alayım bende size tabakları roketleyeyim hemen:)
Birde saatlerin mekanizması takılıp gönderilecek.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

mahoretti

Kemal'im, ben mümkünse elden alayım ilk görüşmede, hem bu ara bi görüşelim bahane ile ))))

fevkalbeser12

Tamamdır Mahmut abi aslında bi bozdağ mı yapsak, kar görsek biraz:)
                         jeremy clarkson

mahoretti

fevkalbeser12

Artık kendi imkanlarımızca gittiğimiz yere kadar gideriz:)
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Alfistiturkey tabaklarıdan biri boşa çıktı arkadaşlar ilgilinen olursa bana mesaj atsın.
                         jeremy clarkson

mahoretti

fevkalbeser12

benimkinimi satıyon ?  >:D
Yok canım olur mu öyle başka bi arkadaşımızın:) Seninki evin en güvenli yerinde abi:)
                         jeremy clarkson

ATA

Kemal ya bende tabaği bir şekilde elden alsam olur mu?
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

fevkalbeser12

Haftaya gelicem Ata o zaman getiririm sana tabağı.
                         jeremy clarkson

Alper

Oğlum çok güzel olmuş bunlar yaa  :)

erdem1904

benimkinimi satıyon ?  >:D
Yok canım olur mu öyle başka bi arkadaşımızın:) Seninki evin en güvenli yerinde abi:)

Son günlerde depreşen isimli tabak sebebiyle satılık olan benim tabağa yok mu talip  :) Son saatler :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

fevkalbeser12

Arkadaşlar tabaklar alan arkadaşlardan ufak bi ricam olucak. Tabakları koyduğunuz yerin fotoğrafını çekip buraya koyabilir misiniz?
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

jeremy clarkson

Gouki