Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

320'de sıkıntı yok 340'ta titreme oluyor

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Musty

Aracı bizzat mudanyada kaza günü gördüm sonrasinda  hurdacidada gördüm alperim ama araçta para edecek bisey görmedim..

Volkan

dnr1

Vay sen bana durduk yere niye carptin değil,yol senin benim... yüzünden çıkan kavgada arkadaşım,arşıdaki surücünun burnunu kirdigindan dört aydır içerde,haftaya cikiyo..bilek gücü eskidenmis..bu devirde artık yasalar konuşuyor..benden demesi..
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

asklepios

You are not allowed to view links. Register or Login
Vay sen bana durduk yere niye carptin değil,yol senin benim... yüzünden çıkan kavgada arkadaşım,arşıdaki surücünun burnunu kirdigindan dört aydır içerde,haftaya cikiyo..bilek gücü eskidenmis..bu devirde artık yasalar konuşuyor..benden demesi..

4 ay mı  :(  demek ki zor da olsa asla aracı terketmemek lazımmış

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login

kimin ne olduğu, ne iş yaptığı belirsiz... Tartışmaya bile gerek yok... Uzatmadan tadında bırakmak lazım...

Geçenlerde focusun birine arkadan tıkladım. Gayet sakin indim adam da indi.. Hatalı olduğum için özrümü diledim. Eşi arabadan inip kabus gibi üstüme çöktü çenesiyle :) Hanımefendi sakin olun demekten yoruldum... 2 tarafta da hasar olmadığı için ayrıldık ama kadın tam bir felaketti...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ihsany

Hayat öyle hızlı akıyor ki günümüzde, kimsenin biraz beklemeye tahammülü kalmamış. Birisine yol verdiğimde yanımda oturan dahi şaşırıyor bazen, veya yoldan geçen vatandaşa yol verdiğimde arkamdaki basıyor kornaya..
Üzücü maalesef, söylenecek fazla söz yok..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

alf15

Hız felaket diye boşuna demiyolar, ama yolunu bulunca insanın da basası gelmiyo değil.  :p
Önününü görecen, Yol düz olacak, Trafik boş olacak, Radar olmayacak  :))
* Uzun süre değil, içindekini atana kadar, yoksa kendinden çok arkandakileri düşünmek lazım  :arkadasim: