Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Brera

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asklepios

yahu bu insanlar neden değişen parçası olan araba almaktan bu kadar çekiniyor acaba?

cevabı basit: türk insanının şerefsizliğinden...

adam diyor ki; yaaa,parkederken sürttüm çamurluğu,titiz olduğumdan değiştirdim...sonra bi bakıyosun,araba ciddi kazalı...

insanlar bu ve bunun gibi olaylar yüzünden birbirine olan güvenini kaybetmiş...haklılar da...herkes tuttuğunu öpmek istiyor...öpülmek istemeyen vatandaş da " neme lazım arkadaş,ben değişeni olan araba almayayım da,işim garanti olsun" diyor...olay bu

Sercan Keklik

You are not allowed to view links. Register or Login
yahu bu insanlar neden değişen parçası olan araba almaktan bu kadar çekiniyor acaba?

cevabı basit: türk insanının *******liğinden...

adam diyor ki; yaaa,parkederken sürttüm çamurluğu,titiz olduğumdan değiştirdim...sonra bi bakıyosun,araba ciddi kazalı...

insanlar bu ve bunun gibi olaylar yüzünden birbirine olan güvenini kaybetmiş...haklılar da...herkes tuttuğunu öpmek istiyor...öpülmek istemeyen vatandaş da " neme lazım arkadaş,ben değişeni olan araba almayayım da,işim garanti olsun" diyor...olay bu

Ben boyacıdan ötürü abi :) bilsem ki benim boyacı boyamış, pert arabayı bile alırım. Boyacılar kaportacılar düzgün iş yapmadıgından çekiniyorlar.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Alper

cevabı basit: türk insanının *******liğinden...

Ben boyacıdan ötürü abi :) bilsem ki benim boyacı boyamış, pert arabayı bile alırım. Boyacılar kaportacılar düzgün iş yapmadıgından çekiniyorlar.
Aynen katılıyorum Sercan sana.
Benimde Çorlu da arkadaşım var boyacı.
Çok samimi bir arkadaşımın aracını sattık ama vuruk halde ön çamurluk , kapı ve arka çamurluk zaten araç tek kapı olduğu içinde satmakta zorlandı en sonunda bir müşteri çıktı aldı aracı ama dediki yaptırıp vereceksin.
Oda bana sordu işte var mı düzgün boyacı diye gittik gösterdik aracı.
Tek kapı Focus araç.
Komple sol taraf vuruk içinde e sağ tarafta da çizikler falan var dedi ki ben aracı tavan hariç komple boyarım yoksa hiçbir şeye benzemez bu.
Tamam dedik anlaştık neyse boyandı etti adam geldi aldı aracı gitmiş direk yetkili servise sormuş işte boya var mı falan diye.
Yok demişler oradan ayrı 2 adet daha yere gitmiş sanayide boyasız demişler :)
Sonrasında adam geldi neredeyse elimizi öpecekti çünkü vuruklu halini gördü ve ona göre bir fiyatla aldı aracı.
İleride satarken kendisi söylemezse o aracın boyalı olduğunu anlayacak usta sayısı çok azdır ülkemizde.
Öyle makine ile bakmakla falan olmuyor bu işler.
Düzgün usta lazım bunu yapmaya.
Her ustaya güven olmaz

miracozdag

Ben bir kaç ay önce mesajlaşmıştım ilan sahibiyle. Jeep almak istediğini ve 54500 teklif edenlere vermediğini söylemişti.