Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

16 Aralık 2012 (Pazar) İzmir Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mahoretti

soğuk olmasın da.... 2 gündür böbrek ağrısı çekiyom  :)

sp4rc0

Kemal, buluşmada sana bahsettiğim kırmızı bir 159 vardı.. ilanını buldum:

You are not allowed to view links. Register or Login
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Anıl

Bu 159,vatan bilgisayarın yakınındaki milangaz lpg istasyonunun yanında duruyor,galeride. 2006 modelleri pek tavsiye etmiyorlar,bunlarda kurum yapma sorunu oluyormuş,2007'den itibaren bu sorunu düzeltmişler...Bence buna alternatif 2008 model aynı renk,aynı özellike otomatik viteslisi var,Enriko'da 158binde 1 sene veya 30bin km garantili,yakından inceledim yıpranmamış düzgün bir 159,fiyatları da yaklaşık aynı ama km'ler yüksek...
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Arkadaşlar neden böyle şeyler yapıyorsunuz?:) kanım kaynıyor:) kilometreleri çok yüksek sanki o model araca göre, Önderle bi orta yol bulacağıma inanıyorum ilk hedefim Önderin 159.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

GokhanALFA

Kemal abi 159 gör
nce 159 istiyorsun Guiletta görünce onu istiyorsun :) ne olucak böyle :)

fevkalbeser12

Kemal abi 159 gör
nce 159 istiyorsun Guiletta görünce onu istiyorsun :) ne olucak böyle :)
Ah Gökhan:) sarışın mı esmer mi gibi ikilem bu:) ama nihai kararım 159:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

mahoretti

olmuşken o da olsun diğeri de olsun... fazla hatun göz çıkarmaz.. pardon fazla alfa demek istemiştim... yenge okumasın   :-[

Anıl

Kemal'in bu durumu umarım sadece otomobiller için geçerlidir,yenge yine duymasın :)

1998 GTV V6 TB

Alper

Kemal yenge üye değil değil mi farklı bir nick adı ile falan :D

fevkalbeser12

Yok yok kendisi üye değil hatta bi ara kendisine önermiştim gel sende üye ol diye ama sonra başka laf karıştı, rafa kalktı mesele:) esmer sarışın hatun muhabbeti sadece benzetmeydi giuleitta yada 159 arasında yoksa kendi halinde birisiyim ev iş, iş ev:) arada bi alfa işte o da tek hobimiz:)
                         jeremy clarkson

Gouki

Bu benzetmeler bana J. Clarkson'un Brera'yı tanımlamasını hatırlattı; Cameron Diaz on wheels :D

asklepios

şimdi gördüm,güzel buluşma olmuş...buna iştirak edemedik,bir dahakine inşallah :)

erman

Anıl

Serkan Bey'in büyük emeği ve özverisi ile stickerlar elimize ulaştı,İzmir ve çevresindeki arkadaşlardan talep edenler stickerları gönderebilirim,haftaiçi İzmir-Bornova,haftasonu da Manisa'da isteyen arkadaşlara elden teslim edebilirim. Ya da ben beklerim diyenlere buluşmada verebilirim,bahane ile biraraya gelmiş oluruz :)

1998 GTV V6 TB

mahoretti

Anıl

1998 GTV V6 TB

kaos

mahoretti

fevkalbeser12

jeremy clarkson

mahoretti

MART başı toplanalım yine... Sen "kupa"larıda getirirsin hemde... Bizde HONDA'ya bineriz...

fevkalbeser12

Tamamdır Mahmut abi. Bence siz gelin artık güzel bi organizasyon yapalım:)
                         jeremy clarkson

Anıl

Şirince olur, burası olur, havalar güzelleşsin toplanırız.

1998 GTV V6 TB

sp4rc0

'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

ATA

Gidersek erken gidelim bende erken kaçayım  >:(
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts