Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Torpidoda Soyulma

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfacan

Merhaba , 

Aracı bayandan aldım malum  ; tırnak izleri ve torpidonun üst kısmında soyulmalar var ... Geçenlerde klima peteğine küçük parfümlerden  takıyım dedim berbat etti ...

Kalkan malzeme donmuş mum özelliğinde anlam veremedim ... Bütün 147 lerde mi böyle yoksa eski sahibi kaplamamı yapmış anlıyamadım  :( bu durumu nasıl düzeltebilirim ...

wolkanku

parçayı söküp komple plastidip ile 2 ince kat şeklinde boyuyorsunuz..pronto!

plastidip'i araştırın googleda..gerekli bilgiyi bulacaksınız. :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Gouki

Hiç uğraşamam diyorsan ebay'e temiz çıkmaları düşebiliyor 10-15 pound civarı.

mahoretti

bence "bişey" ile sildiler orayı önceden ve dokusunu mahvettiler.... bende hiç böyle görünüm yok dahası o şekilde soyulacak bir yüzey de değil gibi dokunarak baktım falan....

agucba

Teknik Yardım Arşivimiz'de aşağıdaki gibi bir başlık var. Belki uygulamak istersiniz.

You are not allowed to view links. Register or Login

///////////////

alfacan

Bilgiler icin tskler  :)

Teknik Yardım Arşivimiz'de aşağıdaki gibi bir başlık var. Belki uygulamak istersiniz.

Hangi konu acaba bulamadim ?

Yiğit Doğukan

Sanırım bu konuydu.

alfacan

Sanırım bu konuydu.

bu konu sadece temizlik amaçlı , bendeki sorun o parlak kaplamaların kalkması  :(

Onur ÖZTÜRK

5 yıl önce sattığımız Tempra'mızda buna benzer bir durum sonradan oluşmuştu.

İlk zamanlarda bir şey yoktu, ne zaman torpido parlatıcı dandik bir spreyle temizlediysem tüm macera o zaman başladı. Tırnağımı sürsem iz kalıyor elimi sürsem yapışkan bir madde gibi simsiyah iz bırakıyordu.

Buna göre tek suçlu sizden önce kullanılmış dandik bir dashboard temizleyici olabilir :)
                                                                                                                           Stile Italiano

misket

Boya soyulmuş, muhtemelen o gölgeye konan yada tutturulan aksesuarlar/eşyalar yüzünden olabilir elinizden geliyor ise parçayı söküp yeniden boyayın ya da bu işi temiz yapabilecek bir boyacıda boyatın yeni gibi olur.
Diğer bir çözüm geçici olmakla beraber karbon veya folyo ile kaplarabilirsiniz bu halinden daha şık duracaktır.

Havalandırma kanallarına asla likit yada katı parfüm/koku vb. şeyler yaklaştırmıyorum önceki aracımın orta panelinde bu kokuların şişesinden akmasından kaynaklı boyası kalkmış koskocaman bir alan vardı ve rezil bir durumdu.
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

alfacan

Boya soyulmuş, muhtemelen o gölgeye konan yada tutturulan aksesuarlar/eşyalar yüzünden olabilir elinizden geliyor ise parçayı söküp yeniden boyayın ya da bu işi temiz yapabilecek bir boyacıda boyatın yeni gibi olur.
Diğer bir çözüm geçici olmakla beraber karbon veya folyo ile kaplarabilirsiniz bu halinden daha şık duracaktır.

Havalandırma kanallarına asla likit yada katı parfüm/koku vb. şeyler yaklaştırmıyorum önceki aracımın orta panelinde bu kokuların şişesinden akmasından kaynaklı boyası kalkmış koskocaman bir alan vardı ve rezil bir durumdu.

siyah parlak bi folyo iş görebilir , ama folyoyuda düzgün kaplayacak usta bulmak zordur herhalde  :)

misket

İstanbul'da iseniz bulunur bence  :)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]