Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'nizi kullanmaktan cok zevk aldiginiz yollar?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

:) gayet yavaş bir hızda yaklaşık 30 saat uyumamışlığın üstüne uyanık kalmaya çalışınca oluyo böyle şeyler..

n/a

ben uludag yolunda yada benzeri dag yollarında kullanmayı cok seviyorum ..

n/a

en cok göztepe konak arasını saat gece 10 11 arası seviyorum!! sert olmayan virajlar ama hıza elverisli yol ve az sayıdaki arabanın makaslara verdigi olanak!!! Register or Login" alt=""/>

murat

her türlü virajda arkamdaki arabanın aynada yavaş yavaş küçüldüğünü gördüğüm her yer bana çok zevk veriyor
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

147TI

Yeni incek bulvarında o virajları icten icten alıp kimsenin peşimden gelememesine bayılıyorum :)

burcintun

quote:

Efesten izmire giden bi da? yolu var. Bikaç sene önce tavsiye üzerine girmi?tim pi?manda olmam??t?m, acayip zevkli bir yoldu.

Bektaş Bey o yol Ortaklar - Selçuk(Efes) yolu. Yani benim haz duyduğum yol. Çok severim orayı. Ama otoban açıldıktan sonra gitmez oldum o yoldan. O yol eski Aydın -İzmir yoludur.Ortaklarda çöp şişçiler meşhurdur hatırlar mısınız bilmiyorum? Birde Antalya Korkuteli arasına bayıldım. Antalya da ki yol daha geniş ve sollamaya daha müsaitti. Arabamın yol tutuşunun mükemmel olduğunu buralarda farkettim.

BARLAS

çok hafif yukarı eğimli yolları seviyorum. hem o zaman araba da daha çok kendini buluyor...

AlfistiKerem

Valla ben otoban hastasıyım.Oraya çıkınca basmadan duramıyorum.Zaten şu Alfisti leri hayran bırakan ses varya makinada offff.Arabamı ilk aldığım zamanlar memleketim olan Bartın'a gittim.Giderken her zaman geçtiğim ve sevdiğim Düzce otobanında 252 gördüm 145 Qv ile.Allahtan yol bomboştu.En sevdiğim yollardan birtanesidir orası.Sakarya hendek gümüşovadan sonra kaynaşlı gişelere kadar olan kısım.Ayrıca bol viraj diyorsanız Türkiyenin sayılı virajlarının olduğu Amasra-Cide yolunu bir deneyin birde.Valla memleketim diye demiyorum hem manzara dehşet hemde virajlar...

krm

asfaltı düzgün-çukursuz her yol iyidir

AlfistiKerem

Aslında doğru diyosun adaşım...

carmaniac

sahil yolu,beykozdakı dag yolu(maalesef takla attgım yol ama cok cok zevklı,kafadan kaymalara dikkat!!!!!),tem,ankara asfaltı,altınoluktakı antreman yolum:))3 serıt mıcırdı ve bombos ama artık kesfedıldı ve asfalt doktuler:((.kıbrısta magosaya gıden yol ve ford taunusumla gırdıgım cemberler:))

n/a

birincisi otobanlar özellikle izmir-aydın kendinin de arabanın da sınırlarını rahatca zorlarsın adrenalin yani
ikincisi orman ve ege-akdeniz sahil yolları mesala ıstıranca orman yolu, kaş-antalya sahili gibi arabanın farkına varırsın, doğanın tadını çıkarırsın...

n/a

benim için en zevk aldıgım yer, yavaş gittigim yerler olmuştur.şöyle süzüle süzüle giderken arkasından baktırması yokmu

agucba

Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm yolları

///////////////

gurbuz1972

sıkışık bol şeritli yollarda, sağlı sollu herkesin dönüp bakması hoşuma gidiyor.

n/a

kesinlikle ortalama km si 50-60 kilometreyi gecmeyecek bol virajlı u lu yollar(eski şile yolu-teke-acarkentten polonezköy gibi) bozhane, mehmet abime selamlar bozhane 131 abarth falan....

n/a

Rumeli kavağından rumeli fenerine doğru giden üzerinde koç ünv.'ün de bulunduğu yol.. Bol virajlı..

Yalova-Bursa arası
Manisa-izmir arası özellikle sabuncubeli
Çeşme otoyolu olmazsa olmaz..
Çeşme'de Alaçatı ile Seaside arasındaki yol..

n/a

erhaan erhaan konileri denersin artık manisa yönünden, izmire giderken sabuncu beli rampa virajlarında... :)

n/a

quote:

erhaan erhaan konileri denersin artık manisa yönünden, izmire giderken sabuncu beli rampa virajlarında... :)

Ancak Temmuz sonunda gidicem izmire yaz okulu ruleZ..
Zaten daha konilerde ayarlanmadı 590km kaldı ayara..

Bu arada güneyde toroslarda ve kemer-kaş-kalkan taraflarında güzel yollar vardı ben eskiden gittiğimde..

n/a

hep aynı yaz okulu yaz okulu...bende haziran 18, agustos 16 arası istanbulda mecburen yaz okulundayım aynı senin gibi... :) bakalım ben bu çarşamba final arasında balikesire gidicem..hafta sonu bir izmir yapıcam...sabuncubeli çok tehlikeli virajlara sahip.ama oraları tempolu bir şekilde tırmanmak o kadar zevkli ki...çok çok sert virajlar mükemmel.. :)

Sportivo

Valla İzmir- Fethiye yolu tam Alfa'lık. Yolun her türlüsünü yaşarsınız. Önce İzmir-Aydın otoban zevki, sonra Çine-Yatagan arasındaki mükemmel beton asfalta sahip uzun ve sert kesilebilecek arka arkaya çok hızlı virajlar. Ardından ünlü Sakar Geçidi. Sonrasında Köycegiz'e kadar iki şeritli dar yol, her türlü sollama tadı. Ve muhteşem Göcek Beli ( gerçi şimdi tünel yapıldı ama isterseniz yine eski virajlı dag yolunu kullanabilirsiniz, hem yol da boş artık)
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

BARLAS

İstanbul - Bodrum arasındaki her kilometre..

agucba

Mesela Pamukova Bilecik arası olabilir. Bol virajlı, ağaçlı ve bazen bir de hafif bir yoğunluk olunca vites küçültüp araç sollamak güzel oluyor. Gerçi onu yaparken trafiği tehlikeye düşürmeyecek varyasyonlardan bahsediyor. Bazı kendini bilmezler gibi sollanmayacak yerde sollayıp sonra aralara girerken başkalarının sinir katsayısını yükseltmemek lazım.

///////////////

ermansavut

2. kopru 4. Levent cikisi sola dogru viraj ve uzun bir rampa.. kopru trafiginden sonra makaslar ilac gibi geliyor :)
34 AE 4277
2001 156 selespeed

n/a

bu hafta sonu cumartesi günü balikesirden altınoluk tarafına gidicektik fakat bir yol varmışki balyadan girip yenice, kalkım üzerinden edremitin kaz dağları tarafından ,altınoluk'a gidiliyormuş...bu yolu kullanmamızın amacı bol virajlı tırmanış ve yokuş aşağı olması idi,etap vari bir şekilkde.. :) arkadaşımın aracı olan ford fiesta st ile bu yolu kullandık,değimi yerindeyse mükemmeldi,allahtan çok fazla bilinen ve kullanılan bir yol değildi...o yüzden pek kalabalık değildi...yolu çok fazla bilmediğimiz için fazla zorlamadık aracı...fakat kombine virajlar,jumplar,tırmanışlar mükemmeldi,yeniceye kadar yol çok dardı bazı yerler bozuktu ve çok çok fazla virajlıydı,özellikle kalkımdan sonrası asfaltın güzelleşmesi ve yolun genişlemesi ile virajları dıştan içe keserek daha hızlı ve zevkli bir şekilde ilerledik...sonuçta 100km lik olan normal balikesir-altınoluk yolunu dağlardan etap şeklinde giderek 160km ye çıkarttık...sonuç olarak çok eğlendik ,çok zevkliydi,ama çok yorulduk... :) aracın lastiklerinide bir aylık kadar eskittik...devamlı olarak gaz -fren  yapmaktan frenler biraz şişip tutmadıysada,tempoyu düşürerek bu sorundan da geçiçi olarak kurtulmuş olduk... :) ayrıca yoldaki ormanlar ve manzarada mükemmeldi,yanımda foto makinası olmadığı için çekemedim ancak görülmeye değerdi... :))