Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV V6 TB 1997

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

Maşallah yanıyor,nazar değmesin...İyi ki bu GTV'yi aldın Emre ,kimbilir hangi apaçinin eline düşüp,yok olup gidecekti...
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Emre Sezen

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah yanıyor,nazar değmesin...İyi ki bu GTV'yi aldın Emre ,kimbilir hangi apaçinin eline düşüp,yok olup gidecekti...

sağolasın, daha yolu var ama, bi kaç ay daha uğraşmam lazım ki, tam kıvama gelsin. :) :)

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Anıl

Gidiş olayı ne oldu, bir sorun varmıymış? Bende kırmızı istiyordum ama 2. elde ne olursa şansı var,siyah denk geldi,kırmızı renk GTV'ye ayrı bir güzellik katıyor.

1998 GTV V6 TB

Emre Sezen

Gidiş olayı ne oldu, bir sorun varmıymış? Bende kırmızı istiyordum ama 2. elde ne olursa şansı var,siyah denk geldi,kırmızı renk GTV'ye ayrı bir güzellik katıyor.

renk konusu çok dert değil bence, elinde olmayanı beğeniyor insan genelde, mesela bende siyah istiyordum :) artık çok kolay biliyosun kaplama yapıyorsun bi günde hop başka renk :)

başka bi başlığa yazmıştım aynen kopyalıyorum,

bostancı sanayi gezisine çıkardım bugün, carium zeki ustayla tanışmaya ve baktırmaya gittim. carium sanayinin az dışına çıkmış sora sora bulduk. zeki usta sağolsun kırmadı, işi olmasına rağmen epey vakit ayırdı. birlikte tecrübeye çıktık, hiçbir  şikayetimi söylemedim (zaten tek şikayetim turbo    ) ilk başta sokak arasında kullanırken sanki turbo eksik gibi dedi, ses çıkarmadım, sonra çıktık e-5 vurdu kırbacı üzerine üzerine, dediki debriyajın dışında hiçbir şeyi yok maaşallah dedi, turbo da sorun yok yola çıkınca anladım dedi. dükkana döndük açtı kaputu dinledi, eğildi, söktü taktı, dedi ki bi ara getir,baskı balata değişsin, çok sert debriyaj dedi, bir de subap ayarı yapılması gerekiyor ve fincanlara bakalım dedi. teşekkür edip ayrıldım

emin

ben de siyah istiyordum, kırmızı denk geldi Anıl abi sonra kırmızı manyağı olduk.

Emre vallahi maşallah ilk koyduğun fotoğrafları hatırlıyorum da nereden nereye =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Volkey

Beyaz duman, eğerki araba su eksiltmiyorsa korkulacak birşey değil. Dumanın rengi mavimsi ya da siyahımsı ise, o zaman farklı sebepleri vardır. Zaten ustalara da göstermişsin. Sıkıntı yok. Aracın gayet güzel. Haftasonu seninle konuşacağım her konuda ;)

KAKIRMAN

Bir de o plakanın (öndeki) yerini değiştir be kardeş. EVlatlık gibi olmuş... Bu arada şu su eksiltmeye değinmeden geçemeyeceğim. Benim termostat değiştikten sonra su haznesi az da olsa su eksiltmeye başladı. DÜn 2. defa başıma geldi nerdeyse yedek su tankının dibine çökmüştü. Tuhafıma gitti açıkçası.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Emre Sezen

Bir de o plakanın (öndeki) yerini değiştir be kardeş. EVlatlık gibi olmuş... Bu arada şu su eksiltmeye değinmeden geçemeyeceğim. Benim termostat değiştikten sonra su haznesi az da olsa su eksiltmeye başladı. DÜn 2. defa başıma geldi nerdeyse yedek su tankının dibine çökmüştü. Tuhafıma gitti açıkçası.

plakayı yeniden bastırtıp ya tamponun soluna alacağım, ya da komple sökeceğim zaten, geçen çevirmede polis zaten orijinal değil dedi, baktım kastırmıyor, koydum kafaya.  :)

bagaj kapağında vernik atması var, o boyanırken tamponları da boyatıp icabına bakacağım :)

agucba

Eğer plaka takmayı düşünüyorsanız sola takmaktan ziyade ortaya kare olanlardan veya yine ortaya Alper'in 156'sındaki gibi küçük olan bir tane taktırın.

145, 164, GTV gibi modellerde sola takınca hoş durmuyor bence.

///////////////

Anıl

Bizim plakalarında maşallahı var,tablo gibi kocaman. Böyle olunca GTV'de yer bulda tak,ben aldığımda solda kare şeklindeydi,altta sinyali perdeliyordu,kare gitti normal plaka geldi onu takayım dedim sola,o ince tampon şeridine berbat bir görüntüde oldu,ortaya plakalıkla takayım dedim baktım bu sefer,altta hava kanalının yarısını perdeliyor sonra en güzel yeri buldum,bagajın içi :) İlk nesil GTV'de bu plaka gerçekten dert,küçük yaptırıp taksak bu sefer çakma diye ceza kesiyorlar,olmasa dedim,2 senedir bir sorun yaşamadım ama bu işin garantisi yok,her çevirmede acaba durduracakmı diye heyecan yaşamaktan bıktım >:(

1998 GTV V6 TB

Alper

Arkadaşlar benim ön plaka gibi yaptıralım size de :)
Mühürlü hemde :) kimse birşey de diyemez bu sayede

Emre Sezen

bayağı olmuş resim koymayalı  :p :p :p

TRSemih

bu aracın performansını çok merak ediyorum.

nadide bir parça gerçekten. umarım uzun yıllar kazasız belasız kullanırsınız ;)
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Emre Sezen

bu aracın performansını çok merak ediyorum.

nadide bir parça gerçekten. umarım uzun yıllar kazasız belasız kullanırsınız ;)

Buluşmaya gelebilirseniz ve ortam uygun olursa deneyebilirsiniz :)

TRSemih

oldukça centilmence bir teklif oldu, teşekkür ederim (:

umarım kısmet olur bi'gün..
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

redromeo156

2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

wolkanku

bu arabaya iç dış bir girişesim var..bir iç temizlik üstüne bir cila..mis olur mis :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Emre Sezen

bu arabaya iç dış bir girişesim var..bir iç temizlik üstüne bir cila..mis olur mis :)

iç dış girişmeden önce, şu halı işini bir çözmemiz lazım, sonra bir çok yerde okudum, seninle şu bitüself izolasyon işini halletmemiz lazım, o arada ben koltukları yeniliyor olacağım, bitince de cilaya bakarız.

bunlar mecburen bugüne kadar kaldı, zaten araç bana geçeli henüz 2 ay gibi bir süre oldu, ve mekaniğe yürüre yaptım ilk masrafları, kozmetik yeni başlıyor.

Alper

iç dış girişmeden önce, şu halı işini bir çözmemiz lazım, sonra bir çok yerde okudum, seninle şu bitüself izolasyon işini halletmemiz lazım, o arada ben koltukları yeniliyor olacağım, bitince de cilaya bakarız.

bunlar mecburen bugüne kadar kaldı, zaten araç bana geçeli henüz 2 ay gibi bir süre oldu, ve mekaniğe yürüre yaptım ilk masrafları, kozmetik yeni başlıyor.

Bende gelirim :)

Emre Sezen

ya en baştan beri, senle konuştuk tüm bunları zaten ama yeni sıra geliyor işte, malum harcadıktan sonra sonu yok araba işinde, bir anda sen gidiyorum diyince üzüldüm de dedim daha izolasyon yapacaz, dedim kendi kendime  :) :)

Alper

ya en baştan beri, senle konuştuk tüm bunları zaten ama yeni sıra geliyor işte, malum harcadıktan sonra sonu yok araba işinde, bir anda sen gidiyorum diyince üzüldüm de dedim daha izolasyon yapacaz, dedim kendi kendime  :) :)

Hemen gitmiyorum ya :) yaza doğru inşallah oda belirsizliğini devam ettiriyor şuan bazı anlaşmazlıklar var :)

Emre Sezen

Hemen gitmiyorum ya :) yaza doğru inşallah oda belirsizliğini devam ettiriyor şuan bazı anlaşmazlıklar var :)

o zaman olur bu iş yetişir sen gitmeden, 3 koldan gireriz :)

redromeo156

benıde yaz emre abi ask olsun ya  ;)
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Emre Sezen

benıde yaz emre abi ask olsun ya  ;)

ettiği lafa bak :) yazmama gerek mi var gökhan, :)

ATA

Pampiş gtv'lerimize siyah halı, taba koltuk, siyah tavan diliyorum ikimize  :arkadasim:
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts