Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gönüllü sahiplendirme

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Arkadaşlar fotoğraftaki cihaz bizim şu obd cihazlarından, alfamı satmadan 1 hafta önce elime geçti. Hiç kullanma şansım olmadı. Yani sıfrdan farksız:) sadece poşetini açtım. Şu an Hondada pek işe yaramıyor:) o yüzden aramızda ihtiyacı olan bi arkadaşa ücretsiz göndereyim. İhtiyacı olan birine gitsin.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

İlhan Hocaya(Kakırman) gönderelicektir.Konu kapanabilir.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

alfacan

You are not allowed to view links. Register or Login
Eyvallah Kemal Hocam...

Merhaba İlhan Bey , kargo elinize gectiginde cd deki programi  upload edebilirmisiniz ?

Full versiyondur diye tahmin ediyorum  , bendeki ecuscan programi 20. Dakikada kapaniyove kisitli ozellikte  ..

fevkalbeser12

O program tırt diye biliyorum ben fiatecuscan programı olması lazım. Doğrusunu Alfadanadam bilir.
                         jeremy clarkson

Gouki

Eyvallah Kemal abi, adamsın.

Ercan o cd'den program çıkmıyor kardeşim. Driver cd'si o.

Alfadanadam

İçinden çıkan cd'den sadece birkaç universal program çıkar. En güzel ve etkili programlar multiecuscan(eski adı fiatecuscan) ve Alfaobd'dir. Özellikle Android telefonda alfaobd türünün tek örneğidir.