Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV-Spider(116-916) Teknik Konular/Çözümler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

İlk olarak döşeme rengi değişiminden başlayabiliriz.
Döşeme,taban halısı,kumaş ne varsa renk değişimi için bir öneridir, genelde kullanılan marka Dupli Color,vinyl-fabric paint veya coating diye geçiyor.Fiyatları da uygun sayılır.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Emre Sezen

You are not allowed to view links. Register or Login
Döşeme,taban halısı,kumaş ne varsa renk değişimi için bir öneridir, genelde kullanılan marka Dupli Color,vinyl-fabric paint veya coating diye geçiyor.Fiyatları da uygun sayılır.

önce sen mi yapıyorsun siyah yoksa ben mi yapayım  :)

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Anıl

Birgün dellenip yapıcam, az kaldı!Bıktım 80'lerden kalmış gibi duran tüylü yer döşemesinden :) Renk çeşidi de çok,seç beğen yap!

1998 GTV V6 TB

Emre Sezen

Birgün dellenip yapıcam, az kaldı!Bıktım 80'lerden kalmış gibi duran tüylü yer döşemesinden :) Renk çeşidi de çok,seç beğen yap!

evet, siyahın bile bi kaç tonu var, mat saten, felan, bi ara niyetlendim, her zamanki gibi burda bulamadım.

Spider_Volkan

ben çıldırıyordum halı rengime. spider varken koltuklarım kırmızı halılar da kırmızıydı ve çok güzel duruyordu. gtv de döşemeler siyah , halılar tövbe tövbe ne renk desem belli değil. füme desem değil gri desem değil, tavanı da sonra siyah yapmıştım ve gözüme çok batıyordu. döşemeleri beyaza yakın gri , halıları da siyah yapmak istiyordum. o zamanlar aramadığım yer kalmamıştı. halıcılar boyacılar... autoking... her türlü bu işi yapabilecek firmayı aramıştım fakat kimseden bir cevap alamamıştım. eğer artık imkan varsa hemen yaptırın siyah. döşemeler de kırmızı ya da taba olsa tadından yenmez :)

Emre Sezen

ben çıldırıyordum halı rengime. spider varken koltuklarım kırmızı halılar da kırmızıydı ve çok güzel duruyordu. gtv de döşemeler siyah , halılar tövbe tövbe ne renk desem belli değil. füme desem değil gri desem değil, tavanı da sonra siyah yapmıştım ve gözüme çok batıyordu. döşemeleri beyaza yakın gri , halıları da siyah yapmak istiyordum. o zamanlar aramadığım yer kalmamıştı. halıcılar boyacılar... autoking... her türlü bu işi yapabilecek firmayı aramıştım fakat kimseden bir cevap alamamıştım. eğer artık imkan varsa hemen yaptırın siyah. döşemeler de kırmızı ya da taba olsa tadından yenmez :)

dur bakayım şurdan görünüyor mu senin halıların rengi  :) :)

Emre Sezen

benim araç kırmızı olduğu için çok fazla koltuk rengi seceneğim yok, aslında döşeme boyatma,plastik vs isteğim tam şurdaki kombinasyona ulaşmak,

Anıl

Volkan aynen sana katılıyorum,eskiden bir reklam vardı çitiliyorum,çitiliyorum, kirler çıkmıyor diye :) Ya yer döşemesinde nokta kadar kir yok ama öyle lanet birşey ki bakınca kirli duruyor,nerden bulmuşlar bu rengi! Koltukların desenini ve rengini değiştirdim,zemindeki berbat renkle,şişhane-tophane durumuna geldi. Az kaldı boyuyacam,sökmesi kolay alıcam döşemeyi dışarıya kırbacı vericem :D
Arka koltuğun altında az bir görünmeyen kısım kalıyor,ilk orada denemeyi düşünüyorum,koltuklar kırmızı sayılır,tavan beyaz,yer ne olacak ona karar vermek lazım,kırmızı çok mu boğar,siyah olsa içerisi de siyah :(

1998 GTV V6 TB

Emre Sezen

Volkan aynen sana katılıyorum,eskiden bir reklam vardı çitiliyorum,çitiliyorum, kirler çıkmıyor diye :) Ya yer döşemesinde nokta kadar kir yok ama öyle lanet birşey ki bakınca kirli duruyor,nerden bulmuşlar bu rengi! Koltukların desenini ve rengini değiştirdim,zemindeki berbat renkle,şişhane-tophane durumuna geldi. Az kaldı boyuyacam,sökmesi kolay alıcam döşemeyi dışarıya kırbacı vericem :D

boyaya ulaşmak zor gibi, dediğim gibi burda yok, yurtdışı türkiye gönderimi bulamadım, bir yer de aerosol diye 50 milden uzağa yollamıyoruz dedi.

bu da boyayı araştırırken bizim araca uygulanmış hali,

mis diyorum mis

Anıl

Dupli-color Türkiye'de de üretiliyor, onlara sormak lazım.

1998 GTV V6 TB

Emre Sezen

Dupli-color Türkiye'de de üretiliyor, onlara sormak lazım.

evet, ama sanki farklı bir marka gibi ikisi, logoları bile farklı ve sitelerinde bu boyayla ilgili en ufak bilgi yok  :(

Spider_Volkan

spider:
gtv :

Emre Sezen

kaplanan arka tarafa ait resim var mı peki  :-[

Spider_Volkan

tam belli değil ama rengini uzak taraftan dokusunu da yakın taraftan anlayabilirsin az çok :

Emre Sezen

tavanla beraber gayet de güzel olmuş, harikasın hocam, anında görüntü oldu bu, bayağı fikir verdi diyebilirm.

Spider_Volkan

tabi benim tavanın orjinalı gri olduğu için tutamaklar ve güneşlik aynı renk kaldı. ilk başta yadırgamıştım ama sonrasında alıştım ve umursamadım.

Emre Sezen

tabi benim tavanın orjinalı gri olduğu için tutamaklar ve güneşlik aynı renk kaldı. ilk başta yadırgamıştım ama sonrasında alıştım ve umursamadım.

benim tavanda gri, halılarda böyle, anıl'ın da aynı o yıllarda moda buymuş, demek ki  :asagi-ok:

wolkanku

volkan senin GTV çok iyiymiş be.
GTV alıp kurcalayasım geldi o derece :)

spider'ın taban döşemesi güzelmiş ama GTV'nin taban döşemesi cidden napsan temiz durmayacak cinsten, kabus gibi :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Spider_Volkan

benim tavanda gri, halılarda böyle, anıl'ın da aynı o yıllarda moda buymuş, demek ki  :asagi-ok:

dediğin gibi o zamanlar moda buydu :)

Spider_Volkan

spider'ın taban döşemesi güzelmiş ama GTV'nin taban döşemesi cidden napsan temiz durmayacak cinsten, kabus gibi :)

hala özlüyorum gtv yi. hem gtv olmasından hem de rengi vs çok güzel arabaydı.
halılar çok kötü. renk olarak zaten kötü bir de 15 sene ekle üstüne düşün :) ama seni tanıyor olsam o halılar fabrika çıkışı rengine dönerdi :)
dikkat ettiysen volkanın brerasının halıları da aynı renkteydi

bak sana bir kaç foto yollayayım değişik fotoları var gtv'nin :)

Emre Sezen

hala özlüyorum gtv yi. hem gtv olmasından hem de rengi vs çok güzel arabaydı.
halılar çok kötü. renk olarak zaten kötü bir de 15 sene ekle üstüne düşün :) ama seni tanıyor olsam o halılar fabrika çıkışı rengine dönerdi :)
dikkat ettiysen volkanın brerasının halıları da aynı renkteydi

bak sana bir kaç foto yollayayım değişik fotoları var gtv'nin :)

bizde görmek istiyoruz,  :) :) hazır burdan devam et  :haydi:

Spider_Volkan

konuyu mahvetmeden hemen bir kaç tane ekleyeyim :)

Emre Sezen

yaylı yaylı ne güzel duruyormuş, hazır giu satılıkken bi tane daha alsan, benimkine istanbulda kardeş gelse ne güzel olur.

Volkey

Spider alabilirim her an bende. Kaşıntılar başladı :) Bu da benim eski spider ın içi...

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Spider_Volkan

farklı bir renk :