Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

giulietta tct 34 rvp 46 satılık

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spider_Volkan

Arkadaslar aracimi satmayi dusunuyorum. Sahibinden ilan numarası:118458747. Ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler. Aracim 8500km civarinda. Kullandigim icin 9000 km diyebiliriz. Daha fazla bilgi veya fotoğraf isterseniz pm atın.

Distinctive versiyonuna ek olarak aşağıdaki ek paketler bulunmaktadır.

Spor Paket 3 (Sportif Süspansiyon,Aliminyum Spor Pedal takımı,Koyu renk fırçalanmış aliminyum ön panel,Siyah iç tavan,Yan eteklikler)

Görüş Paketi (Yağmur, Koku, Nem Sensörleri, Elektrocromic iç ayna,Otomatik yanan farlar)

Güçlendirilmiş Kırmızı Brembo fren kaliperleri.

Koyu renk camlar (Fabrika cikisi arka camlar koyu, daha sonra on kapi camlarina da 2 numara ayni renkte film yapildi)

Otomatik katlanabilir elektrikli aynalar

Metalik boya

Elektrikli cam tavan

Direksiyondan kumandalı vites

Blue&Me Türkçe Paketi

Aluminyum yakıt depo kapağı

Ön çamurluklarda QV logoları.

Arka tampon difusoru ve cift cikis egzoz

Yukardaki fabrika paketleri dışında aracımda sonradan taktigim xenon far kiti bulunmaktadir.

Aracimi standart 17" jantlari ve standart yay ve amortisorleriyle satiyorum. Jant ve lastikleri 200km , amortisorleri ise yaklasik 4000km kullanildi.

Aracim kumas koltuktur.

agucba

Çok beğendiğim bir Giulietta. Yanlış zaman ve imkanlar diyorum kendi adıma...  :(

///////////////

Spider_Volkan

Değerini bilecek birine gitmesini çok istiyorum aslında çünkü her ne kadar birlikteliğimiz az olsa da giuliettaya da emek harcadık baya bu hale gelmesi için.

Volkey

Satılması çok sürmez, sıfır gibi araba. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olsun. Umarım forumdan birine gider..

Alper

Volkan çok güzel Gui.

Alan inşallah kıymetini bilir.

Spider_Volkan

Temennim o yonde benim de. Ilk sifir aldigim Alfam. Hala da sifirdan farksiz hatta sifirdan daha iyi :)

Volkan

evrenalpar

Yollarda hep böyle güzel Giu'lar görsek keşke..

Aracın hiç anlamayan birine gitmesi gerçekten adama koyuyo..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

Sportivo

muhteşem bir rengi var, hayırlısı olsun, umarız sitede kalır.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Volkey

Mevsimi geldi bugünlerde gider seninki de...

Volkey

Calibra

Hayırlı satışlar.

Renk şahane, çok güzel bir Giulietta.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Spider_Volkan

Tesekkurler herkese. Bir kac ilgilenen var. Umarim istedigim sekilde gercekten isteyen birine gider aracim :)

Volkan

Spider_Volkan

internetteki ilanı güncelledim, iç fotoğrafları eklendi :)

erol1903

Bugün Kadıköy rıhtımdaki otoparkta karşılaştık, önce aa Giulietta dedim, sonra jantları gördüm RVP mi derken plakayı görünce tamam dedim:) Aceleyle park ettiğim için yanınıza tanışmaya inemedim ama canlı canlı görmüş oldum bu güzelliği:) Hayırlı satışlar, umarım iyi bakacak birine gider.
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Spider_Volkan

ben de farkettim :) kız arkadaşım zaten ilk gösterdi bak giu diye, benim de acelem olduğu için tam bakamdım bile :)

pierrecardin

Hayırlı olsun
Var mı bir gelişme acaba?
A     R
L     O
F     M
A     E
       O

emrah

Hayırlı satışlar, çok güzel bir araç. Umarım değerini bilecek birisine gider.  :clover:

enginkablan

Eski araç: Giulietta 1.4 TB
120HP Distinctive

Oğuz

You are not allowed to view links. Register or Login
Satıldı galiba

Yıl oldu :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive