Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Motor Yaptırma

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aseptic1101

2004 156  sahibiyim..aracım yag You are not allowed to view links. Register or Login performansı gerektiği gibi değil.176.00 km de.. bu normal midir?servise gittiğimde motor yaptırmak gerek dediler.satmak istemediğim Alfama motor yaptırmak ne derece mantıklı?

aseptic1101

Alper

Yağ yakma olayı ne kadar mesela max çizgisine kadar doldurduğunuz da kaç km gittiniz ve eksilme ne kadardı.
Max-Min çizgi arası 1 litredir.
Bin km de 100-150 gr normaldir sonuçta 10 40 kullanılıyorsa.
bence hemen motor yaptırma olayına girişmeyin.
Ama tabii artık çok ciddi oranda bir sorun varsa ve araç yatak vuruyor vs. ise o ayrı.
O zaman hemen yaptırmak gerek daha fazla zarar vermeden.

Alper

Bu arada benim aracım 172 bin oldu az önce ve hiç yağ eksiltme yok.
10 60 kullanıyorum ve ciddi devirli kullanıyorum ama yağımı 4 bin 5 bin arası değiştiriyorum ben.

zephry

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu arada benim aracım 172 bin oldu az önce ve hiç yağ eksiltme yok.
10 60 kullanıyorum ve ciddi devirli kullanıyorum ama yağımı 4 bin 5 bin arası değiştiriyorum ben.

Bende eski arabamda(astra) 5000 kmde yağını değiştiriyordum eksilme yok denecek kadar azdı.Ama 8-9 binleri beklersem epey eksilme yapıyordu.Yağ belli bir km den sonra özelliğini kaybediyor ve eksiltme kaçınılmaz oluyor.

aseptic1101

yağ yakma olayı zaten serviste ortaya çıktı mavi duman eşliğinde...yağ seviyesine baktığımızda da epey düşüktü.3.5 lt yağ kondu.