Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Dünya'dan Farklı Fotoğraflar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kutay

Ankara Kentpark .

You are not allowed to view links. Register or Login
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

wolkanku

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Gouki

agucba

Servisle eve doğru giderken yolda buların SW'sinden gördüm. Ön ızgarası Irmscher idi. Sonra aklıma bir tane Vectra SW alıp biraz modifiye etmek geldi. Bu Vectra'lar modifiyeye oldukça açık modeller.

///////////////

erdem1904

Vectra güzel görünüyor.. Keşke jantlardaki alfa amblemini sökselerdi :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Anıl

Vectra'nın en sevdiğim kasasıdır,zamanın da deli gibi satmıştı,hele ki 2.0 GT olacak tadından yenmez,birde 2.5 V6 versiyonundaki ses!Ama asıl iyi giden GT'ler bundan bir önceki kasa 94-96 modellerdi şimdi bile adamı üzecek araçlardır.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

erdem1904

2.5 leri de baya uygun fiyatlı oluyor ...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

zephry

Ama asıl iyi giden GT'ler bundan bir önceki kasa 94-96 modellerdi şimdi bile adamı üzecek araçlardır.

Efsane olarak kaldı C20XE.Daha sonra euro normları sebebiyle gücünü azalttılar.Hala saygı duyduğum makinelerdir Astra gsi(94) vectra gt.

A.S.GÜMÜŞ

Vectra'nın en sevdiğim kasasıdır,zamanın da deli gibi satmıştı,hele ki 2.0 GT olacak tadından yenmez,birde 2.5 V6 versiyonundaki ses!Ama asıl iyi giden GT'ler bundan bir önceki kasa 94-96 modellerdi şimdi bile adamı üzecek araçlardır.

Bizim eski muhasebe md ünde vardı, 2,5 v6, 156 nın 2.5 v6 sı ile sesi kıyaslanamaz bile homurdanıyor ama ben tatmin olmamıştım dışında ve içinde

07 DH 800

sp4rc0

Geçen gün İzmir'de Türk plakalı, bir önceki kasa Vauxhall gördüm, ama modeli okuyamadım.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

A.S.GÜMÜŞ

Bak şimdi, vauxhall görsellerine baktım gugıl dan, bu Opel vauxhall mı yoksa Opel mi anlayamadım, aynı araba farklı amblem, ben çakma araba mı aldım ??? :o

07 DH 800

sp4rc0

Bak şimdi, vauxhall görsellerine baktım gugıl dan, bu Opel vauxhall mı yoksa Opel mi anlayamadım, aynı araba farklı amblem, ben çakma araba mı aldım ??? :o
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

EskiTüfek

Görgüsüzlüğün bu kadarı...

wolkanku

otoparkımızın girişi yüzünden katil olucam.

gördüğünüz sarı araba bir gece önce otoparkımızın hizzasını geçerek park ettiğinden önce burnumu otoparktan ileri gidip geri geri girerek arabamı içeri sokuyordum. bu araba 2 gün böyle kaldı.

dün spordan bir geldim ne göreyim, kırmızı corsa arabasını öylece bırakıp gitmiş..arabayı geçtim, 2 bisikletli bile yanyana oradan birbirine çarpmadan geçemez. daracık bir alan bırakmış. e tabi haftasonu b.k varmış gibi herkes bağdat caddesine geldiği için arabamı mecburen 2 sokak aşağıya bıraktım.

ulan be insafsız, evde anneme bir şey olsa, bir hastamız bir acil durumumuz olsa 2 sokak aşağıya arabayı bırakıp koşacakmıyım?

bu kadar insafsız olunur mu arkadaşım? 

sonuç; komple koparttığım arka silecek (su tesisatı dahil) , ön silecek tamamen eğik.

1 saat kadar da evde bekledim, gelip bağrınsın çağrınsın "kim yaptı" desin ağzını burnunu bir kırayım diye ama nafile.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Alper

Bence her ikisininde 4 lastiğini birden indirecektin.
Geldiğinde de hareket edemeyeceği için illa sesini duyar ona göre haydarla beraber inerdin.
Benim bir arkadaşımda Cevy Tahoe var önde kocaman bir koruma barı.
Zaten durumu da oldukça iyi :) 5.7 V8 e benzinli binip ayda 100 bin km yapabilecek kadar diyeyim.
Sokağa böyle birimi park etmiş hiç üşenmez koruma barıyla direk alır kenara :)
Birde zaten 195 boy ve 130 kg lık sportif bir arkadaştır ki kel falan :)
Görende bir şey demek için biraz deli olmalı :)
Bana dediği 6 ay da bir korumayı boyat başka masrafı yok :)
Dert yok tasa yok :)
Alayına gider takılıyor.
Koymasaydın birader derim geçer giderim modunda.
Sigortam karşılıyor seninkini hallederiz diyor en kötü zaten kendi aracına birşey olmadığı için :) kaskoyu da bozmuyor :) bozsa da koymaz da neyse...
>:D
Yani emin ol oradan o koca Tahoe yu geçirir arkasına bile bakmazdı :)

wolkanku

valla görünce adrenalinle arkasından tutup kaldırayım kıçını yola atayım dedim, sonra diğer insanların geçişlerini zorlayacak, suçsuz insanların canı sıkılacak diye bana sıkıntı verene sıkıntı verdim.

159'um değerli olmasa kanırta kanırta iterdim de ama bir tahoe değil malesef :)

ikisinin lastiğini indirsem, daha uzun süre otoparkıma giremeyecektim alper..belki 2-3 gün bile kalırdı orda.o riski almadım.

ama artık taktik edindim böyle zarar vermek yerine, hatalı park mı yapmış?
ön-arka silecekleri al çöpe at :) al sana 45 liralık ispark :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Alper

valla görünce adrenalinle arkasından tutup kaldırayım kıçını yola atayım dedim, sonra diğer insanların geçişlerini zorlayacak, suçsuz insanların canı sıkılacak diye bana sıkıntı verene sıkıntı verdim.

159'um değerli olmasa kanırta kanırta iterdim de ama bir tahoe değil malesef :)
Bende bazen sırf bu yüzden bir kocaman Jeep alıp önüne kocaman koruma takıp gezmek istiyorum :)
Özellikle de dar sokaklarda bak ne dert kalır ne tasa yemin ediyorum :)
Tek sorun biz onu nereye park edicez :)

smlcvsgl

Garaj kapısının önüne park etmişse şayet arayın polisi çektirin araçları neden cezayı siz vermeye yönelik bir davranışta bulunuoyrsunuz ki. Sizi de karşı tarafı da geriyorsunuz boşu boşuna.

wolkanku

Garaj kapısının önüne park etmişse şayet arayın polisi çektirin araçları neden cezayı siz vermeye yönelik bir davranışta bulunuoyrsunuz ki. Sizi de karşı tarafı da geriyorsunuz boşu boşuna.

senaryo 1*evde annem rahatsızlandı, otoparka girmem gerekiyor. giremediğim için 2 sokak aşağıya park edip yürüyorum. ya da tam tersi, evdeyiz, acil bir durum oluştu hızla hastaneye gitmemiz gerekiyor..

senaryo 2*evde dinleniyorum, 3 saat sonra uçağım var uçağa yetişeceğim, kalktım arabama bindim ve önümde bu araç.

polis yaklaşık 1 saatte müdahele ettiğini göz önünde bulunduralım. (ki arkadaşımın başına aynı durum geldiğinde 3 saatte gelmişti)

siz olsanız ne yapardınız?

herhangi bir hak iddia edebilir misiniz? kaybedilen dakikalar neticesinde bir hayat kaybedilse geri getirebilir misiniz?

zaten aman ne olacak canım germeyin ortamı boşuna rahatlığından bu durumlar oluyor.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

smlcvsgl

senaryo 1*evde annem rahatsızlandı, otoparka girmem gerekiyor. giremediğim için 2 sokak aşağıya park edip yürüyorum. ya da tam tersi, evdeyiz, acil bir durum oluştu hızla hastaneye gitmemiz gerekiyor..

senaryo 2*evde dinleniyorum, 3 saat sonra uçağım var uçağa yetişeceğim, kalktım arabama bindim ve önümde bu araç.

polis yaklaşık 1 saatte müdahele ettiğini göz önünde bulunduralım. (ki arkadaşımın başına aynı durum geldiğinde 3 saatte gelmişti)

siz olsanız ne yapardınız?

herhangi bir hak iddia edebilir misiniz? kaybedilen dakikalar neticesinde bir hayat kaybedilse geri getirebilir misiniz?

zaten aman ne olacak canım germeyin ortamı boşuna rahatlığından bu durumlar oluyor.

Seneryo yaratmaya gerek yok, çözümleri de basit Allah göstermesin acil durumda takside kullanabiliriz.

Benim dediğim farklı bir şey insanlar hata yapabilir bu süreçte müdahale edecek ve cezasını verecek olan mercihler güvenlik güçleri, mahkemelerdir. Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz. Siz hem hakim olmuşsunuz hem polis adamın cezasını da kesmişsiniz 50tl silcek+haydar.  O zaman herkez hoşuna gitmeyen, yasa dışı bir durum olduğunda cezasını kendisi kessin. Yok öyle bir dünya. Demek istediğim adamla kavga etseniz ve birbirinizden davacı olsanız ne yazık ki siz haklıyken haksız duruma düşersiniz.

Tabi ki ben dost tavsiyesi olarak sizinle konuşuyorum, istediğiniz gibi davranabilirsiniz.

KAKIRMAN

Ortamı germek babında değil de tamam siz de haklısınız Volkan da haklı. Peki bunu yapan insan bunu yaparken hangi hakla bunu yapabiliyor onu irdelemek lazım. Yazmak istemem ama yazayım. Sabah işe gideceğim (sırf rahat gideyim yakıtla uğraşmayayım babında motor aldım) bir de baktım çıkacağım yere sıfır servis aracı park etmiş. Üstümü başımı giyinmişim. Yaptığım işlemleri sırayla yazayım...
1. Yandaki binadaki tüm şahıslara (ulaşabildiklerime) zillerine basıp servis sahibinin ordaysa rica ederekten servisin çekmesini söyledim. Sahiplenen çıkmadı.
2. Servis camına baktım Kartal Anadolu Adliyesi yazıyordu. Eve çıktım telefonlarını buldum aradım ama saat sabahın 7 si kim açacak. (sinirlenmeye başlıyorum)
3. Akabinde yılmadık kendi kendime sakin ol sakin ol deme modunda bu sefer servisin ait olduğu firma logosu var. Tekrar eve çıktım logodan (serviş şirketi) telefonları bulup bizmillah deyip aradım. Şükür açan oldu. Plakayı verdim var mı böyle servis kaydı vs vs... Biraz bekledikten sonra Bingo elemanın numara düştü.
4. Elemanı arıyorum telefonu açan yok. 1-2-3 derken telefon açıldı. Bir kadın eşimin telefonu der uyuduğunu söyler. Durumu izah ettim. Fakaaat şaka değil gerçek işte eleman 1. adımda kontrol ettiğim binanın camından bakmaz mı...
5. Sakin ol sakin ol... Rica ettim biz zahmet şu aracı çekerseniz motorumu çıkarabileceğim işe geç kalıyorum dedim. Hazır olun elemanın cevabı: Orda garaj mı var...

Şimdi ne yaparsınız ne hakkı ne hukuku. Ben terk edeceğim buraları diyorum ama malum sağlık çoktan bozulmuş. Şimdi bu ve bunlar yüzünden bozulan sağlığı toparlamakla meşgulüm.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

wolkanku

dediğinizde tamamen haklısınız.
ancak malesef Türk bile demenin suç olduğu gerçek bir muz cumhuriyetinde yaşıyoruz.
ne yasası yasa, ne polisi polis.
dolayısıyla herkes kendi hakkını aramaya,kendine hak yaratmaya çalıştığı için, benim otopark girişimi de kendine otopark alanı olarak kullanıyor.
eh onun dilinden malesef bu şekilde konuşulabiliyor.

tek katılmadığım, taksi ile de gidebilirsiniz cümlesi oldu.
neden elin hıyarı yüzünden sabiha gökçene 80 lira taksi parası vereyim, git gel 150 lira bayılayım? o 5 lira ispark parası vermemek için bu şekilde davranacak ben 150 lira vereceğim. yok öyle bi dünya.
inşallah sizi de kimseyi de, kan kaybı yaşanan bir durumda taksi beklemek durumunda bırakmaz.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

smlcvsgl

Ne diyim sizlerde haklısınız.

A.S.GÜMÜŞ

Istanbuldakilere yani size valla helal olsun, küçücük şehire 20 milyon kişi sığmaya çalışıyorsunuz, hayatımda 2 defa istanbula geldim, sanırım taksimde kaldırımdan yürüyeyim dedim ama ne mümkün karşımdan binlerce kişi geliyordu ! herşey dipdibe herkes iç içe hiç bana göre değil

07 DH 800

zephry

Manisa ve İzmir'de de park sorunu yaşanıyor ama genelde insanlar camlarına tlf numaralrını bırakıyorlar, bende öyle yapıyorum hemen 2 dklık mesafede biyere gideceksem ve park yeri sıkıntıysa numaramı bırakıyorum arayan olursa hemen çekeyim aracımı diye.Volkan Allah'tan adamla karşılaşmamışsın, sinirli olduğunda insan çoğu zaman kendine hakim olamıyor, iki kere düşünmek lazım...