Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

35 U 3086 - 147 1.6 Mavi Martı...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

Honda'nın çamurluklarına tek yaprak saplı maydanoz yakışır bence ;)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

eminpar

Arkadaş maydanoz nedir ya ;D gülmekten koltuktan düştüm hey allahım ya O0

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

mahoretti

bugün tam 1 sene oldu 147 ile birlikteliğimiz... :nazar: 
16000km yapmışız. Akşama götürüp yıkatayım, yağına suyuna baktırayım... :clover:

sp4rc0

You are not allowed to view links. Register or Login
bugün tam 1 sene oldu 147 ile birlikteliğimiz... :nazar: 
16000km yapmışız. Akşama götürüp yıkatayım, yağına suyuna baktırayım... :clover:

Nice 16bin kilometrelere kazasız, belasız :clover:
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

mahoretti

Fatihob

Mahmut abi maşşalah jantlar çok güzel olmus bayılıyorum bu jantlara.  :nazar:
..

mahoretti

hi_cazz

Jantlar çok güzel olmuş maşallah. Fakat çok düşürmemek şartı ile yay şart olmuş. -3,5 iyi gider.

egeozal1

Mahmut abi araban çok güzelmiş  :nazar: değmesin. Maşallahı var. Abi şu jantlardan bende yapmalıyım. Bende bir tavsiye de bulanacağım abi umarım dikkate alırsın jant göbeklerindeki armaları değiştirsen çok daha güzel durur. Ayrıca abi sen jantları nerede yaptırdın sırf bire bir takas için izmire uğrayabilirim :)) ;) :alfisti:

Tolga033

Fatihob

Mahmut abi araban çok güzelmiş  :nazar: değmesin. Maşallahı var. Abi şu jantlardan bende yapmalıyım. Bende bir tavsiye de bulanacağım abi umarım dikkate alırsın jant göbeklerindeki armaları değiştirsen çok daha güzel durur. Ayrıca abi sen jantları nerede yaptırdın sırf bire bir takas için izmire uğrayabilirim :)) ;) :alfisti:

Ege jant alınıp takılır yapmak biraz enteresan bir fiil jant için:) Bu jantlar ara sıra internete satanlar oluyor. Yada alfa servislerini ararsan belki elinde olan çıkar ;)
..

egeozal1

Ege jant alınıp takılır yapmak biraz enteresan bir fiil jant için:) Bu jantlar ara sıra internete satanlar oluyor. Yada alfa servislerini ararsan belki elinde olan çıkar ;)
Sağol abi yardımın için :) İnternette araştırayım ben bi  :alfisti:

mahoretti

benimki tamamen düşeş oldu. Parada gözü olmayan bir arkadaş saolsun sırf eşi başka lastik yarmasın diye 17'' janttan kurtulmaya çalışıyordu. Karşısına ATA çıktı, Ata'da saolsun beni aklına getirdi..... 40 yıl da bir düşecek bir durum belki.....

egeozal1

Anladım abi çokk şanslıymışsın :) :alfisti:

alfacan

Anladım abi çokk şanslıymışsın :) :alfisti:

evet çok şanslı  :alfisti:

mahoretti

Dün bazı güncellemeler oldu. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Paspas, pedal grubu, silecek, tüm ön far grubu (sarı olarak) değişti.

with tapatalk 2

mahoretti

Bu arada [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] olduk....

with tapatalk 2

Gouki

fevkalbeser12

Mahmut abi hayırlı uğurlu oldun yeni lastiklerin ve pedalların:) araban çok güzel ama tabi bi honda değil sonuçta :haydi:
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ByAKINCI

Alfanızla 16.000 km'lere inşallah  :alkis:
147 Blackline Red

Yiğit Doğukan

FB10ur

Mahmut abi hayırlı uğurlu oldun yeni lastiklerin ve pedalların:) araban çok güzel ama tabi bi honda değil sonuçta :haydi:
.                       
Yanlış cümle kemalim Honda bir alfa değil olacaktı :)

zephry

Hayırlı olsun lastikler Mahmut abi güle güle kullan :) Hangi ölçülerde, nereden ve kaça aldığını söyle de fikrimiz olsun abi...

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive