Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Balık Organizasyonu@ İzmir+Manisa(8 Haziran 2013)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

madmax

Cansın TURGUNER
34 VE 8902 156 Selespeed
10 ACT 66 156 Selespeed
Diğer araçlarım çok da önemli değil;)

mahoretti

8 Haziran Cumartesi dimi ? Bir yanlışlık yok yani. Pazar değil.... 8)

Anıl

İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

mahoretti

Yani cuma gece yola çıkıp cumartesi balık tutucaz....

with tapatalk 2

Anıl

Cumartesi sabah 06:00'da Ildır iskelesinde buluşacaz, mesafe İzmir'den yaklaşık 75 km,1 saat sürüyor,tabi bu süre daha da kısalabilir otoban üzerinden! Akşamüstü saat 17:00 dönüş,isterseniz Ildır'da otururuz,Erithrai antik kentini de gezebiliriz köy içinde,süper de manzarası vardır. Eğer sabah erken derseniz biraz rötar yaparız ama balıklar kaçar :D

1998 GTV V6 TB

sp4rc0

Sabah daha erken çıkma şansımız varsa daha iyi olur aslında. Bu mevkiden hiç balığa çıkmadım ama genelde sabah 5:00-5:30 gibi güzel mercan oluyor sonra saat 7'den sonra bir anda kesiliyor. bir de süre çok fazla değil mi? Çok yorucu ve yakıcı olacak bence :)

Tekne çok güzel, tam balıkçı işi ama 6-7 kişi tente altı baya sıkışık olacak gibi duruyor.

Olta malzemesi için decathlon günü düzenleyelim :) kamışlı oltalar 30 liradan başlıyor. Antik kent
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

fevkalbeser12

Şimdiden heyecanlanıyorum. İnşallah hava bize süpriz yapmaz. Artık bunca gürültüye inşallah balıksız dönmeyiz:) Ümit'in dediği gibi yorucu ve epey yakıcı bi gün olucak, hepimiz amokachi gibi döneriz artık. Hadi bakalım rastgele bize:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Daha büyük tekneler de var ama onlar 12 kişiden başlıyor,fiyatı da 450TL,onlarda da yanarız! Süre bize kalmış max. dönüş saati 17:00. Yazın her koşulda yanarsın,bende de tente var ama denizden yansıyan ışık hertürlü adamı yakıyor,hem balık hem bronzlaşma daha ne istiyorsunuz :D 50 faktör krem ve kafaya hasır şapka on numara balıkçı olursunuz :p

1998 GTV V6 TB

Anıl

You are not allowed to view links. Register or Login
Şimdiden heyecanlanıyorum. İnşallah hava bize süpriz yapmaz. Artık bunca gürültüye inşallah balıksız dönmeyiz:) Ümit'in dediği gibi yorucu ve epey yakıcı bi gün olucak, hepimiz amokachi gibi döneriz artık. Hadi bakalım rastgele bize:)
Ildırı tarafının güzel yönü adaların ve koyların çok olması,hava bozuk da olsa herzaman gidilebilecek bir yer oluyor ;) Balık tutamazsak kaptanı döveriz artık :D Serkan kaptan balıkçı forumlarında da aktif,baya ismi geçiyor bilemiyorum artık...

1998 GTV V6 TB

mahoretti

nasıl gidicez ? bir yerde buluşalım. Kimler nerden geliyor ? 1 yada 2 araba ile gideriz. Benzinden de kar ederiz. aslında GTV ye doluşup gitmek var. Kaç kişi alıyordu GTV ? 4 alıyor sanırsam. arkaya 3 olur sıkışşsak )))) Kemal yok zaten.. ön koltuğa 2.... oldu 6... vay be GTV ye bak....

Anıl

Yok Mahmut Abi ben konvoy düşünüyordum,sabahın 5'inde :D GTV ile sizi götürmek çok isterdim,nasıl olsa aracın içi kocaman,tabi o kadar kişi o araca binerse kimin eli nerede belli olmayabilir ,esas beni düşündüren o kadar balığı benim bagaj almaz:-* Şaka bir yana,benim birkaç gün önceden orada olma durumum var,orada olursam yemleri de ayarlayabilirim. Kemal ile konuştuk o da birgün önce İzmir'de olabilirmiş. Ben olmazsam 6 kişi oluyorsunuz kaç araç olur bilemiyorum,samimi ortam isteniyorsa tek araçla da gelirsiniz süre kısa sonuçta :)

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Ben bir gün önceden kayınpederin evinde kalıcam. O gün sabaha karşı bence kaçta buluşulacaksa ikeada buluşalım, duruma göre 1 yada 2 araba gideriz. İsterseniz sizi honda konforu ve güveni ile götürebilirim:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Sportivo

ben Manisa'dan gelirim, Eyüp'ü de alabilirim + İzmir'den de 2 kişi daha alıp geçeriz. 2 araç yeter görünüyor.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

zephry

ben Manisa'dan gelirim, Eyüp'ü de alabilirim + İzmir'den de 2 kişi daha alıp geçeriz. 2 araç yeter görünüyor.

Evet 2 araç yeterli.Cuma akşamı İzmir'de olma durumum var oradan katılabirim, olmazsa Cem ile Manisa'dan geliriz.

Anıl

2 araç gayet yeterli, toplanma yeri kararlaştırılabilir,İkea tarafı, villaların olduğu yerlere araçlar bırakılabilir, park sorunu yok o taraflarda,hem de özel güvenlik var sürekli! Yolu bilmeyenler için açıklamayı da buraya eklerim.

1998 GTV V6 TB

Anıl

Yukarıda resimde kırmızı çizgi bizim yol planımız,hepimiz Çeşme otobanı girişini bildiğinden otobandan sonrasını işaretledim. Otobandan, Zeytinler gişesinden çıkılacak, çıkışta yol sağa ve sola ayrılıyor,sola yani Çeşme tarafına dönülecek,yaklaşık 5 km sonra sağa Germiyan tarafına yol ayrılacak,Germiyan köyüne döndükten sonra köyü vs geçeceksiniz yaklaşık 4-5km sonra yol bitecek karşınıza deniz gelecek,yine sağa ve sola dönüş var,siz sağa Ildır tarafına döneceksiniz,o yol deniz kenarından dümdüz Ildıra gider. Ben orada olursam karşınıza deniz gelen yolun orada beklerim Ildırıya beraber gideriz ya da ben direkt Ildır'a giderim.

1998 GTV V6 TB

kaos

yem lazımmı yem :-) uygun olursam bende katılmak isterim

sp4rc0

Arkadaşlar 8 Haziran'da aranızda olamayacağım.. çok önemli bir işin tarihi o gün olarak belirlendi, yapacağım hiçbir şey yok maalesef :( kusura bakmayın..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

mahoretti

Anıl

Eyvah, eyvah dökülmeye başlamıyoruz inşallah! Tekneye rezervasyon yaptım önceden, şuan 1 kişi eksiğiz!

1998 GTV V6 TB

erdem1904

Akbük'de ciddi balık tutuyordu insanlar.. Vatandaşın biri serpme ağ atarak kıyıda en 4-5 tane büyük kefal yakaladı 1-2 saat içinde.. ;) Balık avı için tur tekneleri oradada mevcut. Aklınızda olsun...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

mahoretti

Eyvah, eyvah dökülmeye başlamıyoruz inşallah! Tekneye rezervasyon yaptım önceden, şuan 1 kişi eksiğiz!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
şimdilik herşey yolunda.... KAOS yedeklerdeydi... hemen onu alalım yedek listesinden  "asil listeye"

Sportivo

Arkadaşlar bugün ortaya çıkan bir gelişme nedeniyle çok istememe rağmen maalesef gelemiyorum. Önümüzdeki hafta eğitim nedeniyle  şirket beni Madrid'e gönderiyor. Sonra da Madrid'ten de Budapeşte'ye geçeceğim. Budepeşte planlıydı ve bizim buluşmadan sonraydı ama bu Madrid işi ani olarak bugün belli oldu ve 21 haziran'a kadar ülkede yokum. Maalesef ama maalesef kendim ateşini yaktığım buluşmayı ıskalıyorum, son derece de hevesliydim , hem sizlerle yeniden buluşmaya hem de denizin dibini kurutmaya. Hatta 1 haftadır olta takımı bakıyorum Schimano'ydu Okuma'ydı derken balıkçı sitelerinde. Eğer beni ikame katılım olmaz ise gemi kirasından bana düşen payımı öderim. Gerçekten üzgünüm.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494