Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hasarlı Alfa Romeo alırken nelere dikkat etmeliyim?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egeozal1

You are not allowed to view links. Register or Login
evet bartında cok toz maalesef,
benım kapalı tozdan korumak ıcın deıl amacım evde tavuklar var ustune cıkıyor lar ondan =) cızılmesın dıye kapatmayı dusundum yola uzak benım garaj
Branda işinizi görür bence ;)

rcpydmr

74 BU 007

TRSemih

Konuyu yeni gördüm. Alfa'n hayırlı olsun, sonunda gönlüne göre bir araç bulmuşsun :)

Resimlerini de paylaşırsan memnun oluruz ;)

Branda ve özellikle kapalı garaja alternatif olarak aşağıdaki ürünü değerlendirebilirsin park yerin müsaitse;

"TURTLE Portatif Garajın Özellikleri
1.Kalite branda ve 1. sınıf metal aksamdan oluşmaktadır
Yaylı mekanizması ile açılıp kapanması kolaydır.
Yer kaplamaz.
Araca temas etmediği için idealdir.
Brandası 1.kalite TIR brandasıdır, yırtılmaz. Herhangi bir nedenden dolayı zarar gören branda tamiri mümkündür.
Metal aksamı aliminyum ve galvanizli borulardan oluştuğu için pasalanmaz.
Tam kapanır, güneş ışığı , toz, yağmur, kar, dolu v.s. gibi doğal olaylara karşı aracınınzı korur.
Aracınızı park ettiğiniz yere 4 noktadan sabitlenir. Açılan taraf kilitlenebilir.
Yuvarlak hatları sayesinde rüzgardan etkilenmez.
Değişik renk seçenekleri mevcuttur. İsteğe göre iki renk yapılabilir.
Her türlü binek araca uygundur."
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

egeozal1

Alper

Nereden temin edeceğiz acaba?? :-[
Bunu bizim çorluda yapıyorlar
Fiyatta bin TL civarıydı.

egeozal1

Bir telefon numaraları bişeyi var mı ulaşmak istesek illa çorluya mı gideceğiz Alper hocam? :-[

Alper

Bir telefon numaraları bişeyi var mı ulaşmak istesek illa çorluya mı gideceğiz Alper hocam? :-[
Nette var biraz araştırırsan bulabilirsin.

egeozal1

rcpydmr

Konuyu yeni gördüm. Alfa'n hayırlı olsun, sonunda gönlüne göre bir araç bulmuşsun :)

Resimlerini de paylaşırsan memnun oluruz ;)

Branda ve özellikle kapalı garaja alternatif olarak aşağıdaki ürünü değerlendirebilirsin park yerin müsaitse;

"TURTLE Portatif Garajın Özellikleri
1.Kalite branda ve 1. sınıf metal aksamdan oluşmaktadır
Yaylı mekanizması ile açılıp kapanması kolaydır.
Yer kaplamaz.
Araca temas etmediği için idealdir.
Brandası 1.kalite TIR brandasıdır, yırtılmaz. Herhangi bir nedenden dolayı zarar gören branda tamiri mümkündür.
Metal aksamı aliminyum ve galvanizli borulardan oluştuğu için pasalanmaz.
Tam kapanır, güneş ışığı , toz, yağmur, kar, dolu v.s. gibi doğal olaylara karşı aracınınzı korur.
Aracınızı park ettiğiniz yere 4 noktadan sabitlenir. Açılan taraf kilitlenebilir.
Yuvarlak hatları sayesinde rüzgardan etkilenmez.
Değişik renk seçenekleri mevcuttur. İsteğe göre iki renk yapılabilir.
Her türlü binek araca uygundur."
çok saol semih, inş musait oldugum bı ara cekıp koyacagım bu çok guzel ama benım garaj dar maalesef buyuk ıhtımalle kapı yabtırıcam care kalmadı
bu arada lpg taktırmayı dusunuyorum ama ankarada taktırıcam sanırım burdakılere guvenmıyorum pek
74 BU 007

egeozal1

çok saol semih, inş musait oldugum bı ara cekıp koyacagım bu çok guzel ama benım garaj dar maalesef buyuk ıhtımalle kapı yabtırıcam care kalmadı
bu arada lpg taktırmayı dusunuyorum ama ankarada taktırıcam sanırım burdakılere guvenmıyorum pek

Lpg için bence de Ankara'ya gidin orada Alfa'ya binlerce kez lpg bağlayan ustalar var tecrübeli ve daha deneyimlilerdir.  :)Önerim BRC

156_meraklısı

branda olayı çok güzel tebrikler arkadaslar ben 156 almayı düşünüyorum lpg kullanıldığında yakıtı ne kadr km ne yakıyor bilginiz varsa sevınırım tesekkurler  lpg taktırcak arkadaslar benım arkadasım lpg parçaları satıyor onunla konuşup foruma yazarım ist bulda daha iyi kim takar lpg yi alfa romeo ya saygılarımla

:yukari-ok:

156_meraklısı

arkadaslar istanbulda kartal oto sanayide mucip otogaz bu konunun ehli diyebilirm ist genelinde en fazla tüp montajı yapan firma birde cevizli tugayyolu var orda lpg montajcıları varmış iyi derecede

Ferhat_27

branda olayı çok güzel tebrikler arkadaslar ben 156 almayı düşünüyorum lpg kullanıldığında yakıtı ne kadr km ne yakıyor bilginiz varsa sevınırım tesekkurler
:yukari-ok:
156 1.6 cc ş.içi 8-12 lt/100 km benzin ( +%10-15 lpg  )
156 2.0 cc ş.içi 10-14 lt/100 km benzin(+%10-15 lpg  )
Gaza az basarsan az,çok basarsan çok,,, 2-2 daha 4

156_meraklısı

tesekkur ler kardes bende önceden megane 1 vardı 1,6 benzinli şehir içi 30 ile35 kurus uzun yolda ortalama 150 civarı asgı dusurmedim 250 krş yaktı km ist çıktım yola kartaldan otoban çıktım 150 160 410 km sonra depoyu fulledim 102 lira yakıt aldı yarım depo yakıt vardı alırken