Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhabalar - CLV 88 - Giulietta QV

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login
maşallah

Teşekkürler ,

Bence 14" ile kalsın. 145 nispeten sert bir model, 15" veya 16" takınca biraz daha fazlalaşacaktır ki eşin kullanacak 145'i. Bence hiç ellemeye gerek yok.

Hocam GQV 'yi de kullanıyor zaten 19 jantlarla  , alışık yani . Zaten çok dokunmam araca sadece jant bakıyorum şimdilik.

Alfadanadam

Ahanda ilk Alfamın ikiz kardeşi :)
Hayırlı olsun hemşerim, projeyi merakla bekliyoruz :)

Alper

Alper ebatlara göre değişiyor ama 400-600 arası fiyatlar sanırım. 235/35/19  F1 Asimetrik 2 ler kampanyalıydı o zaman 480 e almıştım , şu an 550 civarı sanırım.

Bu ne abi :) ben vazgeçireyim şunu getirmesin :) batarız o lastikleri alırsak :)
En az 2 bni TL lastiğe vercez birde 19 larla zıp zıp gezcez :)

depeche101

Ahanda ilk Alfamın ikiz kardeşi :)
Hayırlı olsun hemşerim, projeyi merakla bekliyoruz :)

Hemşerim teşekkürler , araç yaz sonu İst'a dönsün ondan sonra. Biraz bekliyeceksin yani  :yukari-ok:

@alper ,  19lar öyle kardeş gayet fiyatlılar.

Alper

@alper ,  19lar öyle kardeş gayet fiyatlılar.
Abi fiyatı geçtim çok yormaz mı yaa 19lar :(
Çekiş olarak falan.

depeche101

Alıntı Yap
Abi fiyatı geçtim çok yormaz mı yaa 19lar :(
Çekiş olarak falan.

Tahmin ettiğinden az. En azından benim araçta. 156 da ne olur bilemiyorum. :)

Veloce

Aracı buradan gördüğüm kadarıyla çok beğendim. Güle güle, kazasız belasız, sorunsuz sürüşler diliyorum... Jant konusu da aklımızda ;)

obasar

kesinlikle harika görünüyor.
kazasız belasız inşallah.
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

depeche101

Aracı buradan gördüğüm kadarıyla çok beğendim. Güle güle, kazasız belasız, sorunsuz sürüşler diliyorum... Jant konusu da aklımızda ;)
Teşekkürler Volkan ,  İzmir'i aradım ama istediğim jantlar değil . Aklında olsun yinede.

Teşekkürler , GT 'yi güncelle biraz yahu , GT rüzgarları yeniden esmeye başladı  :nazar:

Fatihob

Nereye baksam bu GQV çıkıyor karşıma :)
..

emin

vay videoyu da ben çekmiştim :) supersprintin sitesine koymuşlar, bi son susturucuyu da kargosuz yollasınlar =) kıyak yapıp =) şaka bir yana, Okan abi gibi sessiz derinden temiz ve sonuç odaklı çalışan başka bir alfacı görmedim. Adam net. Noktayı koyuyor tartışmaya açmıyor.

Ben iyi niyetimden, kararsızlığımdan, herkese danışıyorum, fikir de alıp kendi bildiğimi yapıyorum ama gördüm ki GT konusunda insanlar birbirini kırmaya başlamış.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ku2

Okan hayırlı olsun 145 :)) Kazasız belasız  :nazar:

Supersprint'in sayfasında da senin araç :))) Çok iyi ya :)
Adamlar direk koymuş valla..!!

@Emincim..
Sen soruyorsun, kararsız kalıyorsun evet...Olabilir.
Ama Okan öne bunu takıcam, arkaya bunu takıcam..hopp bitti.
Komple egzozu alıyor..Bitti.

Senin öyle değilki.. :)) Egzozu ime yaptıralrım, Arkaya diffuzor nerede yaptıralım..??
Sen yaptırıyorsun.. O direkt alıyor..QV için yapılmış, üretilmiş.. Hopp alıyor.

Fark burada :))
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

depeche101

@Fatih @Emin @Selim teşekkürler sayın alfisti ,

Bu videoyu Riva gezisinde Emin çekmişti  sonra youtube'a koymuştum . Supersprintten mail geldi " videoyu sayfamızda kullanmak istiyoruz bir de aracın hızlanıp geçerken videosunu çekebilir misiniz ?" diye fakat fırsat olmadı o videoyu çekmeye. Araç özellikle Alfa Romeo facebook officialda çıktıktan sonra acaip mailer geldi bana . Benim en hoşuma giden ise oyun firması Codemasters 'dan gelen oldu. Adamlar nerede olduğumu sordular ve şartların uygun olması durumunda aracın 3d çekimlerini ve ses kayıtlarını yapmak istediklerini söylediler ama Türkiye'de olduğumu söyleyince ekipman vs yüzünden teşekkür edip vazgeçtiler. Alfa Owner'da birkaç duyuru yapmışlardı daha sonra ne oldu bilemiyorum. Güzel şeyler bunlar bu kadar uğraştıktan sonra bunları duymak.  :yukari-ok:

Alper

Bu videoyu Riva gezisinde Emin çekmişti  sonra youtube'a koymuştum . Supersprintten mail geldi " videoyu sayfamızda kullanmak istiyoruz bir de aracın hızlanıp geçerken videosunu çekebilir misiniz ?" diye fakat fırsat olmadı o videoyu çekmeye. Araç özellikle Alfa Romeo facebook officialda çıktıktan sonra acaip mailer geldi bana . Benim en hoşuma giden ise oyun firması Codemasters 'dan gelen oldu. Adamlar nerede olduğumu sordular ve şartların uygun olması durumunda aracın 3d çekimlerini ve ses kayıtlarını yapmak istediklerini söylediler ama Türkiye'de olduğumu söyleyince ekipman vs yüzünden teşekkür edip vazgeçtiler. Alfa Owner'da birkaç duyuru yapmışlardı daha sonra ne oldu bilemiyorum. Güzel şeyler bunlar bu kadar uğraştıktan sonra bunları duymak.  :yukari-ok:
Adamlar emeğin hakkını veriyorlar abi :)

ku2

iyiymiş ya..codemasters :)
yazık olmuş..ülkeden kaybediyoruz.. Adamların gözünde nasılsak..!!
--

Alfadanadam

Emeğin karşılığının alındığının müspet göstergesi. Ne mutlu hep nokta atışı yapmışsın sevgili hemşerim :)

KAKIRMAN

Valla helal olsun be Okanım.
Dıt Dııt:
Alo: (Biz Codemasters makinanızı incelelemiz gerek neredesiniz, hemen gelelim)
Okan: 'Vay hacım Türkiye İstanbul'dayız buyurun gelin çay kahve..)
CM: 'Türkiye mi, hımm uzak be kardeş hem ne diyelim ki Türkiye'ye gelip gelmeme konusunda çekincelerimiz var, yatar bu iş...'
Okan:'Siz bilirsiniz güle güle'...
ÇOTAAA(Telefon kapanır)
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

obasar

Teşekkürler Volkan ,  İzmir'i aradım ama istediğim jantlar değil . Aklında olsun yinede.

Teşekkürler , GT 'yi güncelle biraz yahu , GT rüzgarları yeniden esmeye başladı  :nazar:

far işini çözmem lazım. artık ondan sonrası ne olur bilemem. ama çok ta benim gözümde yapılacak bir şey kalmadı gibi :)
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

Alfadanadam

Okan Türkiye meselesini ekipman vs şeklinde izah etmiş arkadaşlar hemen ülkemizi 3. dünya ülkesi görüyorlar paranoyasına girmeyelim.

ku2

Okan Türkiye meselesini ekipman vs şeklinde izah etmiş arkadaşlar hemen ülkemizi 3. dünya ülkesi görüyorlar paranoyasına girmeyelim.

Paranoya mı?? :)

Farklı ülkelerde yaşıyoruz be Bülent sanırım :)
--

Veloce

:serefe: Mevzu çok iyi ya :) Bir bölümünü (Supersprint) biliyordum bu mevzunun ama Codemasters kısmını yeni öğrendim, çok hoşuma gitti. Çıldırmadan abuk subuk denemelere girmeden gerçek bir zevk ile yapılan araç her konuda hakettiği muameleyi görmüş... Ne mutlu  :nazar:  :clover:

depeche101

19' Ti jantlar yaz sonuna kadar bende . Konuda fotoğrafı bulunsun  ;)

Oğuz

Çok güzel araç,güle güle kullanın. Metalik kırmızı artık getirmiyorlarmış :(
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

depeche101

Çok güzel araç,güle güle kullanın. Metalik kırmızı artık getirmiyorlarmış :(

Teşekkürler , doğrudur bende duydum Rosso Metallizzato Avrupa'da hala sipariş verilebiliyor ama buraya artık gelmiyormuş.

egeozal1

Okan abi bir öneride bulunmak istiyorum. Spor tampona orjinal sislerini taksan daha hoş bir görüntü elde edeceğin kanaatindeyim.  :)