Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Baskın Basanındır :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egeozal1

Bu 159 un sahibi buradaysa Kozyatağı Bayar Caddesinde basıldınız..  :) Selamlar. :serefe: Çok temiz ve bakımlı bir 159 a benziyor  :yukari-ok:

ihsany

Beykoz'da devlet tiyatrosunun yanındaki beyaz 147..

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

hi_cazz

Dün Sorgun'da 06 plaka kırmızı MK2 sunrooflu bir 147 gördüm. Plakasının sonu 771 ya da 772 olması lazım. Siteden mi acaba? Baya bakımlıydı.

depeche101

Bugün yolda rastladigim bir Spider ...[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Emre Sezen

böylece sanırım sercan'ın yeni jantları görmüş olduk  :D

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Calibra

You are not allowed to view links. Register or Login
Bugün yolda rastladigim bir Spider ...[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Vaay süper olmuş Sercancım güle güle kullan :)

böylece sanırım sercan'ın yeni jantları görmüş olduk  :D

Evet resmi tanıtımdan önce basına sızan araçlar gibi oldu :)
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Fatihob

Ohh bee o yanaklı tombul tombul lastikler gitmiş, zarif narin 19lar gelmiş :) Okan abi senin fotonuda belkiyoruz yeni cicilerle. Hatta spiderla yan yana yandan çekilmiş fotonuz olsa süper olur.
..

FB10ur

Basına sızan fotolardan spider yeni jantlarıyla oldukça can alıcı olmuş :)

wolkanku

ben TI beklemiştim oysa ki :)
BRERA S jantı da şık olmuş ama foto açısından 18" gibi durmuş.
hayırlı olsn
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

depeche101

hayırlı olsn

Aslında Sercan'ın jantlar Ti lar sayılır. Bu yaz bitimi Ti ları Sercan alacak benden. Ben Brera S Prodrivelarla devam edeceğim. Maksat değişiklik olsun aksiyon olsun. Gözler değişik kombinasyonlar görsün.

Fatihob

Okan abi iyi ama Brera jantları kadar değil bence. 7. ay sonu değiş tokuş yapın hem Sercanda yazın bir kısmını TI ile geçirsin :D
..

depeche101

Okan abi iyi ama Brera jantları kadar değil bence. 7. ay sonu değiş tokuş yapın hem Sercanda yazın bir kısmını TI ile geçirsin :D

Senin ziyaretçin olmuş anlaşıldı  :yukari-ok: . Biraz böyle dolanayım dur bakalım söz verdim zaten Sercan'a.

Fatihob

Dün sanayide Sercanla karşılaştık o söyledi böyle böyle diye çok şaşırdım 145e Qv ararken TI mı aldı diye :) Hatta bu kadar erken olcagınıda düşünmemiştim 1-2 haftaya falan gelir diyordum jantlar :) Okan abi biara uzaktan çekte bide öyle bakayım. TI sanki sedan araba jantı gibi geldi sendeki bu durusunu gördükten sonra. Güzel olmasına güzel fabrikadan böyle çıksa alırdım bu jantla bir Guli ama senin koyu renk jantların daha iyi duruyor. Belkide renginden dolayı. Neyse zaten değiş tokuş olcak TI lada Guli kullandım biara dersin artık :) Hayırlı olsun ikinizde ;) :clover:
..

depeche101

Ya zaten dediğim gibi değişiklik olsun , jantların gelişi sürpriz oldu aslında Almanya'dan bir arkadaşımız sayesinde , çok niyetim yoktu ama Sercan bahane oldu , dedim biraz ben takayım sen Brera S leri tak , yaz sonu değişeceğiz işte.

KAKIRMAN

145 QV jantları var hediyelik  >:D diyerekten cümlenin burasında heyecanınızı bitireyim. O ne öyle Giuya TI jantı. I'ı' ıhh olmamış vallaha olmamış. Simitçi arabalarına benzemiş Giu. Yani bu saatten sonra da yalanmaz bu jantlar dilimize yazık.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

egeozal1

hayırlı olsn

Aslında Sercan'ın jantlar Ti lar sayılır. Bu yaz bitimi Ti ları Sercan alacak benden. Ben Brera S Prodrivelarla devam edeceğim. Maksat değişiklik olsun aksiyon olsun. Gözler değişik kombinasyonlar görsün.

Çok beğendim Okan abi :yukari-ok: :serefe:

Sercan Keklik

:) herkese tesekkürler, biraz göz gönül degişikligi yaptık.. Okan abi sıkılana kadar TI lardan TI lar onda sonra devir teslim yapacagız :))  :serefe: :arkadasim: :rock: :haydi: :alfisti:
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

FB10ur

:) herkese tesekkürler, biraz göz gönül degişikligi yaptık.. Okan abi sıkılana kadar TI lardan TI lar onda sonra devir teslim yapacagız :))  :serefe: :arkadasim: :rock: :haydi: :alfisti:

Sercanım böylesi önemli bir devir teslim töreni tek başına olmaz toplantı olması gerekiyor herkes eşlik etmeli :)

depeche101

Çok beğendim Okan abi :yukari-ok: :serefe:

Sağol Ege
145 QV jantları var hediyelik  >:D diyerekten cümlenin burasında heyecanınızı bitireyim. O ne öyle Giuya TI jantı. I'ı' ıhh olmamış vallaha olmamış. Simitçi arabalarına benzemiş Giu. Yani bu saatten sonra da yalanmaz bu jantlar dilimize yazık.

KAKIRMAN üstad seni bekledik gelirsin diye ama artık Spider üstündeyken bakarsın tadına  :haydi: :yukari-ok:

Sercan Keklik

Sercanım böylesi önemli bir devir teslim töreni tek başına olmaz toplantı olması gerekiyor herkes eşlik etmeli :)

Insan der doping yapym ilanina sat kurtul 18 leri :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

FB10ur

Insan der doping yapym ilanina sat kurtul 18 leri :)

Olsa dükkan senin be doping'in lafı mı olur :)

hi_cazz

Şu Ti lar acayip canımı sıkıyor. Replikaları bulunsa 18" alıcam ama bulamıyoruz.

depeche101

Bügün yolda gördüğüm bir Spider . [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Fatihob

Hah jantlar değişmiş. Bence 2niz içinde en güzeli böyle oldu :)
..

delimai

ben bunları daha çok beğendim :yukari-ok:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD