Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık Giulietta Dizel

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Sıfırların yanında bir gözle de ikinci elleri takip ediyorum da dikkatimi çeken bir husus var. İlanlardaki birçok Giulietta AVİS'ten çıkma. Avis plakalıklarını sökmeyi akıl edemediklerinden yakalanıyorlar. Belli ki AVİS elindeki jülyetleri çıkarmış. Yenilerini mi aldı, Alfa'yı mı bıraktı bilinmez. O bakımdan referanslı Giulietta değerlendirilebilir.
Buraya yazmak istemeyenler özel mesajla iletişim kurabilir. İsteyen telefonla da arayabilir, muhabbet etmiş oluruz :)

Calibra

You are not allowed to view links. Register or Login
Sıfırların yanında bir gözle de ikinci elleri takip ediyorum da dikkatimi çeken bir husus var. İlanlardaki birçok Giulietta AVİS'ten çıkma. Avis plakalıklarını sökmeyi akıl edemediklerinden yakalanıyorlar. Belli ki AVİS elindeki jülyetleri çıkarmış. Yenilerini mi aldı, Alfa'yı mı bıraktı bilinmez. O bakımdan referanslı Giulietta değerlendirilebilir.
Buraya yazmak istemeyenler özel mesajla iletişim kurabilir. İsteyen telefonla da arayabilir, muhabbet etmiş oluruz :)

Abi bence değerlendirebilirsiniz. Avis sürekli 0 km araç alıp bunları değiştiriyor daha çok çok düşük km.lerdeyken...
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Alfadanadam

Bir öyle bir böyle derken finale geldik.
Sıfır alıyoruz. Derin mavi renginde, Distinctive donanımda Giulietta dizel için anlaştık. Derin mavi yeni renklerden biriymiş, car configurator'den de beğendik.
Gaziantep gerçekten iyi fiyat vermişti ama İstanbul'dan bir bayi onun da altına indi sağolsun :)

egeozal1

Derin Mavi muhteşem bir renk çok başarılı bir tercih.  :yukari-ok: :yukari-ok: :yukari-ok:

ozoozo

Sıfır alıyoruz. Derin mavi renginde, Distinctive donanımda Giulietta dizel için anlaştık. Derin mavi yeni renklerden biriymiş, car configurator'den de beğendik.
Gaziantep gerçekten iyi fiyat vermişti ama İstanbul'dan bir bayi onun da altına indi sağolsun :)

Kısmet değilmiş antepe gelseydinizde keşke güzelce ağırlasadık sizleri ama hayırlısı diyelim :) hayırlı uğurlu olsun bu arada Derin mavi Ha-ri-ka bir renk :) bugün gaziantepten ankaraya geldik Ankaraya 150 km kala karşı şeritten bir giulietta geliyordu öyle dikkatimi çektiki babam bile o renk neymiş yav dedi :) mat gibi bir mavi ve harika görünüyor,süper seçim hayırlı ugurlu olsun güle güle binin.

Calibra

Abi hayırlı uğurlu olsun, şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim :)
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Alfadanadam

Sağolun dostlar, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :)

KAKIRMAN

Hayırlı olsun Bülentim darısıbenim başıma artık  8)
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Kibitzer

2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Oğuz

Hayirli olsun,bir mahsuru yoksa ne kadara aldiginizi soylerseniz sevinirim. :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

LUCI0

Avisten ya da başka bir araç kiralama şirketinden 15000kmde ikinci el araç alacağıma ilk ve tek sahibinden 50000kmde ikinci el alırım çok daha iyi diyecektim ki siz en iyisini yapıp sıfır tercih etmişsiniz Bülent Bey,

Bence çok güzel bir tercih olmuş, hayırlı olsun...

Alfadanadam

Derin mavi+fonksiyonel paket= 67.000. Yarısı şimdi yarısı seneye ödeme seklinde. Hepsi peşin olsa 62 küsür olabilirdi

Transformer TF101 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oğuz

Guzel fiyat almissiniz,hayirli olsun tekrar :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

erol1903

Hayirli olsun :) arac 2013 olarak mi 2012 model olarak mi geciyor acaba? 2013 Giu fiyatlari firlamisti diye biliyorum.
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Alfadanadam

2013, Şu anda gümrükten çekiliyor. Cumaya kadar plakalar çıkar diye umuyoruz :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Lbe

Abi hayırlı olsun, merak ettim derin maviyi

egeozal1

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Allah daha iyilerini de versin :)

Gouki

Hayırlı olsun Bülent abi.

Alfadanadam

Ben de daha canlısono görmedim. Görenler güzel diyor ama :) Bir gaza gelip aileye 2 belki 3 yeni jülyet gelebilir her an. Kısmet :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

egeozal1

Derin mavi Giu gördüm ben çok güzel. Başarılı bir renk tercihi. :)

Alper

Hayırlı olsun Bülent abi çok güzel renk.

Fatihob

Caddebbostanda buluşma yaptıgımızda önümüzen geçmişti o renk bir Guli çoğumuz beyenmiştik. Hayırlı olsun şimdiden ;)
..

Alfadanadam

Konu devam ediyor :)

Biradere sıfır aldık, ben de aşka geldim.

Düşük kilometreli uygun fiyatlı dizel jülyet bilen-gören haber versin :)

egeozal1

Bülent abi derin mavi bulalım sana da :D

egeozal1