Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 JAT 76

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

You are not allowed to view links. Register or Login
km si yüksek ama oynanmamış olduğu kesin , takas da yapar sizin araçla.
Burak ya bu araç dünyayı neredeyse 7 kere dönmüş :)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Burak

bu arada biraz önce bizim alfateknik (izmir) özgürle konuştum onun elinde de 2008 dizel otamatik varmış bitane internete ilan açmadık daha dedi isterseniz görüşebilirsiniz onunla da .
1997 Gtv V6 TB

Alfadanadam

Levent hocam satış fiyatın net-son nedir yazarsan eşe dosta söyleyelim. Düşünen varsa da irtibata geçer hem. Şu anda fiyat çok muğlak duruyor.

erdem1904

Alfa Bayrak güvenebileceğiniz en dürüst galerilerdendir. Çoğu üyemiz (Oguz,Onur Öztürk vs vs) olmakla beraber kullandığı veya eskiden kullandığı araçları oradan aldılar. Km sorununuz olmaz Alfa Bayrak bu konuda dürüst. Yalnız aracını takasta da olsa düşüğe alır. Yani aracı ertesi gün 25 e rahat rahat satabilirken sizden 4,000 TL ucuza alacak. Kar marjına bakın hatta 26,000 e kadar satabilir. Takas ve nakit alımda teklifi düşük ancak sattığı araçlara da tereddüt etmem hepsi temiz olur genellikle kötü araç almazlar km si düşürülmüş 20 takla atmış aracı satmazlar. Geçmişi sağlam her aracı alırlar. Size İstanbulda 2 galeri öneririm.

1- Alfa Bayrak
2- Alfa Corse

Bu işin ehli olan Alfa alın satımı yapan galeriler bunlar. Alfa Center da km ye çok dikkat etmelisiniz. 2010 yılında onların bünyesinde 77,000 km gözüken araç bilgisayara bağlanınca 123,000 de çıkmıştı bir nevi kandırıyorlar. Şahıs olarakta ilk kişi Berat Demirer'dir. O da kendi bünyesinde alfa alım satımı yapıyor. Bu önerdiğim iki galeriden aracı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. :)

Alfa Corse :)

Bence iyi araştır Ege.

Çöp bile almam... :) Kaç defa suçüstü yaptık.. Sahibi ilanı silmeden aynı aracı 70-80 k düşük ilanla girdikleri çok olmuştur.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Oğuz

Ben 147'yi Alfa Bayrak'tan alıp oraya sattım, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bol bol muhabbetimiz de vardır, dürüst olduklarına inanıyorum. Oradan araç alacaksanız güzel bir pazarlık payları da var. Genelde ilanın 1000-1500 altına bırakırlar araçları.

Kemal abi yukarıda pert GT vakasından bahsetmiş. Onların da haberi olmayabilir diye düşünüyorum, şahsen benim aracı alırlarken ne bir boya kontrolü ne de ekspertiz yaptırdılar. Onlar da güvendikleri insandan direkt alıyolar aracı.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

egeozal1

Alfa Corse da mı? :o Dolandırıcı tayfa bayağı çoğalmış. >:(

delimai

km si yüksek ama oynanmamış olduğu kesin , takas da yapar sizin araçla.
bu araca baktım ama km hakkaten çok yüksek düşünmedim o yüzden burak bey,alfateknik i aradım konuştuk 2008 103binde deri koltuk lu-aslında çokta istemiyorum deri- sunrooflu bir kaç parça boya var dedi bakımlı tertemiz bebek gibi araba dedi :D özgür usta...52 istiyorlarmış 30 lira üste istedi 28 e pazarlık yaptık.. bilemedim...
bülent hocam 23 e veririm benim arabayı..bu arada senin aracta 2008 88 bindeydi dimi ayıp olmazsa kaça bitirdin öm atabilirmisin bir fikir vermesi açısından...
.ha birde ''bu renk en tutulmayan renk siyah olsa daha fazla ederi olurdu bi tek renkten kaybediyor''dedi...halbuki bende ne kadar arayıp almıştım bu rengi  :(
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

egeozal1

Sizin renk  lansman rengi.  Aracı bence kendiniz satın pazarlığı öyle yapın. :) İnanın daha az fark ödersiniz 24-25 gibi rakamlara çok rahat satar sizin araç birde 2006 model. Sunroofsuz 52,000 de aynı renk 2006 modele 28,000 e kadar teklif gelmiş. Sizde çok rahat 25 e satarsınız. ;)

delimai

egecim biliyorum piyasası 25-26 ama vaktim yok uğraşmaya-gerçi şu sıralar biraz rahatız ramazan dolayısıyla-foto çekebilirsem ilan açabilirim belki... 24 ten yazarız duruma bi bakarız..şu alfa bayraktakinin km fiyat çok iyi aslı8nda emsalleri 49-50 istiyor da insan şüphe ediyor işte bir sıkıntısımı var diye..yada bize yaptıkları gibi ucuza alıp ucuz yazıyolar ki hemen satılsın sirkulasyon olsun...bi zeki ustaya göstermek lazım aslında... 
Levent Ayas

Alper

egecim biliyorum piyasası 25-26 ama vaktim yok uğraşmaya-gerçi şu sıralar biraz rahatız ramazan dolayısıyla-foto çekebilirsem ilan açabilirim belki... 24 ten yazarız duruma bi bakarız..şu alfa bayraktakinin km fiyat çok iyi aslı8nda emsalleri 49-50 istiyor da insan şüphe ediyor işte bir sıkıntısımı var diye..yada bize yaptıkları gibi ucuza alıp ucuz yazıyolar ki hemen satılsın sirkulasyon olsun...bi zeki ustaya göstermek lazım aslında... 
Bence konuşun Zeki abiye götürsünler o tamam derse alın aracı :)
Bir telefon edin Zeki abiye.
Sana aracı göndertsem bana söylermisin durumunu vs. diye.
Ekspertiz ücretini de havale yapın.
Onun dediği şeye göre aracın durumu masrafı vs. neyi varsa öğrenin ve takas işlemine öyle girin derim ben.

delimai

evet bende öyle yapıcam...önümde ciddi 3 seçenek var.. izmir alfa milano daki araçta sahibin dene ilan verilmiş, ama biraz fazla istiyorlar emsallerine nazaran...
1.You are not allowed to view links. Register or Login
2.You are not allowed to view links. Register or Login
3.You are not allowed to view links. Register or Login#
3. araca burçin bey de iken 49 isteniyordu berat demirer 51.5 yazmış..bu araç için wolkanku 46 civarına bırakırsa alınabilir demişti hatta...1 le 3 arasında tercih sebebi olabilecek 1. de deri elektrikli koltuk  var 3. de double din var her ikisi de önemli değilse denirse 2. seçenek var :haydi: hem fiyatı da daha uygun  :haydi:
Levent Ayas

egeozal1

evet bende öyle yapıcam...önümde ciddi 3 seçenek var.. izmir alfa milano daki araçta sahibin dene ilan verilmiş, ama biraz fazla istiyorlar emsallerine nazaran...
1.You are not allowed to view links. Register or Login
2.You are not allowed to view links. Register or Login
3.You are not allowed to view links. Register or Login#
3. araca burçin bey de iken 49 isteniyordu berat demirer 51.5 yazmış..bu araç için wolkanku 46 civarına bırakırsa alınabilir demişti hatta...1 le 3 arasında tercih sebebi olabilecek 1. de deri elektrikli koltuk  var 3. de double din var her ikisi de önemli değilse denirse 2. seçenek var :haydi: hem fiyatı da daha uygun  :haydi:

Abi 3. araç progression du jantı distinctive e çevrildi kanma derim ben. ya 1 ya da 2 yi seçerdim ki 1 en mantıklısı bütçeye uyuyorsa uymuyorsa direkt 2 diyorum. 3 e girme diyorum.

delimai

egecim takip süper sende maşallah-erdem bey den sonra  :yukari-ok:- değişen jant tan haberin var :)..
Levent Ayas

egeozal1

Her ilanı takip ederim abi. Benden habersiz kuş uçmaz o derece :)

FB10ur

Alfa bayraktaki araç için konuşup detaylı bilgisini alabilirim isterseniz fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım kendileriyle samimiyetim vardır..

erdem1904

Ben emekliye ayrılıp koltuğu Ege'ye bıraktım  :D

egecim takip süper sende maşallah-erdem bey den sonra  :yukari-ok:- değişen jant tan haberin var :)..
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

egeozal1

Bu takip işinde koltuğu bana vermenden onur duyarım Erdem abi. :)

erdem1904

parası çok az be Ege :D yıllardır yapıyoruz elde avuçta birşey yok :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

egeozal1

parası çok az be Ege :D yıllardır yapıyoruz elde avuçta birşey yok :D
Sen bir de bana sor abi :D Hem öğreciyiz hem çapkınlık peşindeyiz bir de arabaları takip etmek çok zor iş :D

delimai

Alfa bayraktaki araç için konuşup detaylı bilgisini alabilirim isterseniz fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım kendileriyle samimiyetim vardır..
valla çok iyi olur...hani kronik bir sıkıntısı veya yakın zamanda arıza çıkarabilecek bir durumu varmı zira burada yaptırma durumumuz çok az, arkadaşları güldürmek istemem kendime aldın geldinde sanayiden çıkmıyosun gibi :D hani istanbulda olsak bir nebze..işin açığı fiyat biraz uygun olunca acaba diyor insan ama yukardad yazdığım gibi ucuza alıp hemen satılsın diye uygun tutmuş olabilirler aracı-aynı karı aldıktan sonra uzun süre tutmak istemeyecektir elinde-.ben cuma görüşmüüştüm kadirle benim arabayı verecek üzerini tamamlayacaktım,şimdi benim arabanın gitme durumu var yani nakit verebilirim tamamını..bir de zeki ustayla görüşüp expertize göndermeyi isiyorum masrafı var mı yok mu bakım yapılacaak mı yoksa gelip alıp marşa basıp dönecek miyiz...
Levent Ayas

delimai

:yukari-ok: :haydi:
Levent Ayas