Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Uzaktan kumanda ile cam kapatma....

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

evet .güvenlik açısından güzel düşünmüşler.kazara kumandaya basıp aracın açık kalmasını engelliyo

n/a

evet..
ama ben yinede sinir oluyorum camların kapanmamasına :P

147TI

quote:

bişey daha farkettim 147 lerde bagaj kapagı sadece kumandadan ve içerdeki dügmeden açılıyor anahtarla açılmıyor akü biterse bagajı nasıl açıcaz

Akünün bitmesi veya elektrik sisteminde bir arıza olduğunda arka koltuk başlıklarını yerinden çıkartıp , arka koltukları yatırıp, bagaj kilit mekanizmasının sol kısmındaki dişi sola doğru çevirdiğinizde kilit açılacaktır. :)

Bunların hepsini arabanın bagajında yapmak içinse, güzelce ısınma hareketleri yapmak yardımcı olabilir

Alfadanadam

quote:

evet..
ama ben yinede sinir oluyorum camların kapanmamasına :P

Bizim camlarda "sıkışmayı engelleyici sistem" olmadığı için otomatik kapanmıyor camlar. Yani bir kaza sonucu tazminat ödeme durumunda kalmamak için bir önlem. :)

147TI

Aslında programlamdan iyi anlıyan birisi sanırımki bu sorunu halledebilir ama neren bulcan ki öyle birini?

BARLAS

quote:

Aslında programlamdan iyi anlıyan birisi sanırımki bu sorunu halledebilir ama neren bulcan ki öyle birini?

Hemen hemen tüm iyi oto elektrikçileri ayarlayabiliyor bunu...

n/a

öncelikle siteye yeni katıldım ve konuyu okudum uzaktan kumanda ile tavan kapanmıyosa tavan açma butonunu sola cevir (basarak) ve 10 saniye kadar bekle kendi kendine reset atar ve daha sonra normale döner eğer oladı ise ters istikamete dene normale dönecektir ama bu 147 için gecerli ..

BARLAS

quote:

öncelikle siteye yeni katıldım ve konuyu okudum uzaktan kumanda ile tavan kapanmıyosa tavan açma butonunu sola cevir (basarak) ve 10 saniye kadar bekle kendi kendine reset atar ve daha sonra normale döner eğer oladı ise ters istikamete dene normale dönecektir ama bu 147 için gecerli ..

Bildiğim kadarıyla bastırarak çevirmeye gerek yok. Sunroof açma butonunu hangi pozisyonda olursa olsun sadece basılı tutmak resetlemek için yeterli galiba. Bir keresinde sunroofum yarı açık kalmıştı, serviste söylemişlerdi.

O da olmazsa sunroof açma butonunun bulunduğu plastik bölümü kenarlarından kaldırarak yerinden çıkartıp sunroofu manuel olarak da kapatabiliyorsunuz.

BARLAS

quote:

Bu arada aramıza hoşgeldiniz Ali Serdar Bey (hangi isminizi kullandığınızı bilmediğim için)