Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sıktı Artık!...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bado

valla haberinz olurmu bılmıyom ama.. bunda da gacır gucur sesler var fakat koltuklaran kaynaklnıyor.koltukların derisi vitesin olduğu yere araç hareket halindeyken çok sürtyo ve rahatsız edici bir ses verıyor...ama derinin görünümüde bi başka yawww..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

n/a

siyah TI güzel araç..
kırmzıı da murat bey in dediği gibi biraz tükenmiş bir araç :)

bado

sonunda 1 haftalık aradan sonra.arabama kavuştum..debriyaj çok ii olmuş yumuşacık..bakalım ömrü nekadar olcak küçükyalıda göya değişişti balatayı ama iğrençti çok ağırdı..şimdi gerçekten ii olmuşş.araçdaki performans düşüklüğü geçmiş.bide boya koruma yapmışlar..

şu sunroof olayı çözülememiş..oradan gelen ses gitmemiş tavanı falan sökmüştüler ama olmamış ya.. hızlı giderken otoyollardaki ufak kasislerde yine ses gelıyor..sanırım sunroofun altındaki güneşlik onda bi problem var..nyse artık başka bi zmana artık... valla şuanki izlenimimde zincirlikuyu küçükyalıdan biraz daha iyi geldi bana ..uzun bi müddet bişi olmadıı sürece artık servise gitmeyi düşünmüyorum..

sadece yakın bi zamanda cantlarımı deişcem o zman uğrarım :) herkeşe sorunsuz sürüşler..

n/a

geçmiş olsun bahadır..
sunroof un geçmemesine üzüldüm..

orjinal jant takmıyorsan aman hiç uğrama daha iyi :)

bado

saolasın can..

sana ozel mesaj atmıştım..cantla falan ilgili gelmedimi..

n/a

jantlarım değişecek derken bahadır?

bado

yani ben değiştrcem :D yakın bi zamanda onlar mı deiştrcek zannetin ahmet.. :D

BARLAS

Zincirlikuyu kesinlikle > Küçükyalı

bado

quote:

aynen katılıom.. ama trim çözemediler tam :((

n/a

yok yok 17 mi diorum senin değiştireceklerin ??

bado

ewt 17 alıcammm..

BARLAS

quote:

quote:

aynen katılıom.. ama trim çözemediler tam :((

Arabanı götürdüğünde oradan birini yanına alıp birlikte yol testine çıktın mı?

bado

ewt çıktık ama ses gelmedi orada tabiki her zamanki gibi....

BARLAS

quote:

Dişçi koltuğuna oturunca geçen diş ağrısı olayı yani...

bado

quote:

quote:

Dişçi koltuğuna oturunca geçen diş ağrısı olayı yani...

aynen öyleee... :D

Sercan Keklik

hadi sorunsuz güle güle kullan bahadır :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

BARLAS

quote:

valla haberinz olurmu bılmıyom ama.. bunda da gacır gucur sesler var fakat koltuklaran kaynaklnıyor.koltukların derisi vitesin olduğu yere araç hareket halindeyken çok sürtyo ve rahatsız edici bir ses verıyor...ama derinin görünümüde bi başka yawww..

Birmot'a götürelim, araya selpak sıkıştırsınlar, ses geçer...

n/a

bnde bugun evsan a gittim..
TSU cuyla tecrübe ye çıktık..
seslerin 2 si yani sağ ve sol önlerden gelenler belliydi yeri zaten.. (ön kapıları açında ön-A sutununun altına doğru bakın siyah bi lastik parça war.izolaston parçası o yapıyordu sesi biliyorduk)
meğer o parçanın arkasında aracın kaportasının altı 2 parça kıvrım olduğu için. kazalı yeni bi 147 nin çamurluğunda gösterdi orda farketmiş ve bulmuş onlarda.. o 2 parça birbirinden ayrılıo araç esnedikçe ve ses yapıyor bu nedenle(gırc gırc die)
oraya yapıştırıcı köpük vs skıyorlarmış haloluyor dedi. bakalım görcez. 2 tarafada yapılcak..
sonra ASIL BAŞ BELASI tavandan gelen sesi bulduk ! :)

ne kapı ne tavan döşemesi :) sunroof kızağı :)
sunroof un sağ taraftaki kızağı ses yapıyor :) o da benzer şekilde oynaması engellenicek yada değiştirilecek..

ön takımlarımda ufaktan bir boşluk başlamıştı :) daha çok çok hafif hissediliyordu..
onlar içinde kollar ve viraj demirleri değiştiririz dedi :)
ama bugun ciddi çok kalabalıktı :) yrnda doluymuş :) ptesi sabah bırakcam salı akşama kesin bitiririz dedi ama ön takımlar için parça warsa dedi yoksa zaten ön takımları daha sonra yaptırıcam çnkü çarşamba istanbul dışına gidicem 1 hfta olmucam.

gıcırtıların sebep,yer ve çözümlerini tek tek öğrendiğim için kesileceklerinden ümit liyim :)

hea buarada dedim benm okulum falan uzak ayrıca 1günden fazla sürüyor araca ihtiyacım war sağlamanız gerek dedim..
önce 15 gün geçince dediler :) dedim o tüketici kanununda genel madde ama alfa romeo da farklı uygulama warmış,24 saat den fazla sürünce talep edebiliyoruz dedim :)
tofaş ı aradılar hemn peki dediler :) ama araçları yokmuş ama bulcaz dedi araştırdı :) 2 günlüğüne bi albea dizel im olcak :P evsan çok büyük bir yer olmadığı için bence normal ve bence sakıncası da yok albea olmasının enazından 2gün için :)
kısaca böyle :)

n/a

yaşasın sunroof tan gelen gıcırtının nerden kaynaklandığı ortaya çıktı..şu bayram tatili bi gelsin ilk işim bunu yaptırmak olucak.
Bu arada sercan bizim 156 ların kapılarındada bu candaki gibi bi sorun olabilirmi kanka??

BARLAS

Albea iyidir, n'olucak alt tarafı 2 gün. Ben de kullanmıştım. Hem de o zaman Albea da yoktu, Siena vermişlerdi.. Arabada saat yoktu yaw!!

Sercan Keklik

quote:

yaşasın sunroof tan gelen gıcırtının nerden kaynaklandığı ortaya çıktı..şu bayram tatili bi gelsin ilk işim bunu yaptırmak olucak.
Bu arada sercan bizim 156 ların kapılarındada bu candaki gibi bi sorun olabilirmi kanka??

sanmam senin kapılarda fazla bi sorun yok galiba hatta senin duydugun şu sesler deri sesi bile olabilir :D
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

bado

quote:

hadi sorunsuz güle güle kullan bahadır :)

sagol sercan teşekkür ama bu sunroofun oradan gelen ses çözülmediiiii... :(:(

bado

quote:

ahmet nereden gelıyor ses..bnmkini söktüler bütün tavanı fakat..yine aynı ses devam edıyor..bu sunroofun altındaki sürgü varya bnm tahminimce ondan kaynaklanan bir ses o...artık sıkıldım valla gıtmıcem servise onmli bi sorun olmadıkça idaree edicem..böle :(

n/a

quote:

ahmet nereden gelıyor ses..bnmkini söktüler bütün tavanı fakat..yine aynı ses devam edıyor..bu sunroofun altındaki sürgü varya bnm tahminimce ondan kaynaklanan bir ses o...artık sıkıldım valla gıtmıcem servise onmli bi sorun olmadıkça idaree edicem..böle :(

yukarıda yazdım bahadır.

yarın fotoğrafını çeker koyarım.
önce tavan sacıyla altındaki 2.kat sacın birleşme noktasından zannettik..çnkü sunroof u açıp elinle saca baskı uygulayınca garc gurç etmeye dewam ediyordu sora daha aşağı inip bide sunroof un kızağını bastırdık saca bastırmadanda aynı ses çıkınca sesin kızaktan geldiğine karar verdik.

n/a

valla sercan baktım ben abi 100 kere koltuktan değil..arka sağ kapının içinden geliyor tahminimce.