Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

Bence en buyu cesaret 4c alan arkadasta :) bi yeri bozulsa 50 gune cikmaz bence adamlar sase ye sarjli matkapla dalarlar falan :))
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

egeozal1

You are not allowed to view links. Register or Login
Bence en buyu cesaret 4c alan arkadasta :) bi yeri bozulsa 50 gune cikmaz bence adamlar sase ye sarjli matkapla dalarlar falan :))
İyiymiş bu :))

FB10ur

Onur doğru söylüyorsunda Guli ile Golf'u yan yana getirirsen Golf az değer kaybeder ama TR'de Vag gurbu dısında kendi segmentindekindende fazla kaybetmiyordur. Veya Golf Rla Guli Qv aynı oranda kaybediyordur. Bu tip gunluk kullanım tarzının biraz ustunde motorlu araçlar daha fazla kaybeder normaldir. Kullanıcısı pazara gitmelik değilde eylenmelik alır. Yani zevkine kullanılan şeyler alırken pahalı, satarken ucuz olur ya o misal. Tabi bunlar benim düşüncelerim yanılıyorda olabilirim.

Evet söylediklerin doğru fakat guli ve golf konusu apayrı bizim milletimizde tutmuş bir vag grubu hastalığı gidiyor adam 3 ay sonraya standart sattığı poloya gün veriyor bizim milletimiz bekliyor..Misal söylediğin örnekten yola çıkacak olursak golf r ve guli qv'yi ele alalım golf'un satılması daha yüksek ihtimal değer kaybıda bu oranda orantılı oluyor..

Dediğin gibi bazı hızlı ve pahalı otomobiller eşit oranda değer kaybeder fatihim ama bu golf r ve guli qv değil diye düşünüyorum..

Veloce

Konu dışı ama Onur sahibinden linklerine tıklayınca neden bu aralar sık sık mobil sayfayı görüntüler oldu acaba? Sitede bug var sanırım... Normal pc'de mobil olarak algılıyor browser'ı sanırım???

FB10ur

Konu dışı ama Onur sahibinden linklerine tıklayınca neden bu aralar sık sık mobil sayfayı görüntüler oldu acaba? Sitede bug var sanırım... Normal pc'de mobil olarak algılıyor browser'ı sanırım???

Abi bu aralar site üzerinde oldukça yoğun çalışamalar var iyileştirme adına onlardan kaynanlanan bir durum söz konusu sanıyorum..

Oğuz

Fiyatı yanlış mı görüyorum

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Alfadanadam

İlandaki açıklamalar ışığında pek şaşılacak bir fiyat değil :) 3 18" , 1 tane de 17"  jantı var. Değişik kombinasyon :)

Tapatalk

Oğuz

İlandaki açıklamalar ışığında pek şaşılacak bir fiyat değil :) 3 18" , 1 tane de 17"  jantı var. Değişik kombinasyon :)

Tapatalk

Hahah ona dikkat etmemişim. :))
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Utku

95 bin tl ye 1.6 tdi golf satilan bir ulkedeyiz.Soyleyecek soz yok
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Veloce

Tapatalk

Jantların tümü 17, sadece modeli değişik birinin ;)

Edit Düzeltme : Tekrar inceledim, 3 jant 18" 1 jant 17" Bülent haklıymış...  :serefe:

Kibitzer

Tapatalk

Hangisi orjinal acaba? Üç ince çubuklu mu, tek kalın çubuklu mu? Sanki kalın çubuklu olan orjinal, diğerleri ona benzesin, satana kadar idare etsin diye takılmış gibi.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Veloce

Tapatalk

Hangisi orjinal acaba? Üç ince çubuklu mu, tek kalın çubuklu mu? Sanki kalın çubuklu olan orjinal, diğerleri ona benzesin, satana kadar idare etsin diye takılmış gibi.

Hepsi orjinal jant sadece birinin modeli değişik...

Veloce

95 bin tl ye 1.6 tdi golf satilan bir ulkedeyiz.Soyleyecek soz yok

O paraya o arabayı alan kafa yapısını çok merak ediyorum...

egeozal1

O paraya 0 GQV var ayıptır. Yazık  günah değil mi sokaktan mı toplanıyo para. >:(

hi_cazz

Sağ arka jant üzerinde gelen makyajsız 17" jant, diğer 3ü sonradak takılmış makyajlı kasa jantı. Onlarda 17".

Araçtaki hasar kaydı muhtemelen perttir. Toplanırken ise çıkma parçalar kullanılmış olabilir.

Araç 109000de görünsede motorunda bir problem olabilir. Ayrıca orjinal km'ninde rahat 200000-250000 civarında olma ihtimali yüksek bence.

Motorun bitik olma ihtimali 5000tl masraf çıkarsa zaten hasarlı bir aracın gideceği fiyata denk gelmiş olur.

Sercan Keklik

Sağ arka jant üzerinde gelen makyajsız 17" jant, diğer 3ü sonradak takılmış makyajlı kasa jantı. Onlarda 17".

Araçtaki hasar kaydı muhtemelen perttir. Toplanırken ise çıkma parçalar kullanılmış olabilir.

Araç 109000de görünsede motorunda bir problem olabilir. Ayrıca orjinal km'ninde rahat 200000-250000 civarında olma ihtimali yüksek bence.

Motorun bitik olma ihtimali 5000tl masraf çıkarsa zaten hasarlı bir aracın gideceği fiyata denk gelmiş olur.

3 jant orj 18" digeri yedek lastik 17" orj. Arabanin arka camurluklari ve bagaj kapagi bariz boyali. Kisacasi arkadan hasarli jantin tanesi 900 kusur olunca almamislar yedegi takmislar devam
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login   cevher....
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Anıl

İnsan inanmak istiyor ama ne bileyim bir kurt düşüyor,kullanılmıyor diye muayne yaptırmıyor ama arabaya jant-lastik takımı alıyor,birde ilk sahibi vs denilipte 5. sahibi olan çok gördük ama düşünen varsa baksın,birde turbo olacaktı ah ah...
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

FB10ur

Anılında yazdığı gibi insanın inanası gelmiyor o kadar çok çakal var'ki gerçek anlamda iyi satıcılar hakkında bile bunu düşünür olduk..

Veloce

Beyler çakalı falan boşverin. Zaten niyetlenilirse herşey anlaşılır. Bana çok fantastik gelmedi ve ikna oldum sayılır yazılanlara. İsteyen olursa gider bakarım bana çok yakın. İsteyene bulunmaz hint kumaşı resmen ve ekstra paralarım yerim olsa alırdım bu aracı. Çok şık, maşallah...

Fatihob

Plaka No
    34fog66
Marka
    FIAT
Model Yılı
    1996
Ruhsat Tarihi
    15/03/2004
Tescil Birimi
    GÜNGÖREN
Cinsi
    OTOMOBİL
Renk 1
    GRİ (Metalik)
Renk 2
    BİLİNMİYOR
Çalıntı mı?
    HAYIR
Hak Mahrumiyeti
    VAR

Hak Mahrumiyeti Detayları Hak Mahrumiyeti    Makam / Kurum    Tarih    Dosya No
REHİNLİ (R)    İŞBANKASI CADDEBOSTAN ŞB 2004/BİLA    15/03/2004    2004/BİLA
HACİZLİ(H)    ERENKÖY VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ 8291    16/03/2005    8291
HACİZLİ(H)    ERENKÖY VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ 9921    25/03/2005    9921
Bu sayfada görüntülenen sonuçlar bilgi amaçlı olup, resmi iş ve işlemlerde geçerli değildir.
..

Veloce

Ödemeden satış yapamaz zaten noterde. Sıkıntı olmaz bu konu ;) Belki sadece borçlarını kapatmak için satıyor bile olabilir, kimbilir...

Edit : İlk sahibiyim diye yalan söylemiş...

Fatihob

Evet haciz sorun değil satıcaksa onları kapıcak. Yada bana parayı verin ben kapatıp size satışı vereyim dicek.

Sahiplik olayında 2 seçenek var. Ya bu alıcının biri ruhsatı eline laır 2004teki satışı görür diye hiç düşünmeden yalan söylüyor, yada akrabalar arasında, yada arkadaş arasında satış geçekleştirdiler. Kredi için olabilir, hacizden yırtmak için olabilir. Ama şu bi gerçek araba 9 senedir aynı kişide. Bi arabayı 9 sene aynı kişi kullandıysa temiz olma ihtimali yüksek.
..

Veloce

Evet haciz sorun değil satıcaksa onları kapıcak. Yada bana parayı verin ben kapatıp size satışı vereyim dicek.

Sahiplik olayında 2 seçenek var. Ya bu alıcının biri ruhsatı eline laır 2004teki satışı görür diye hiç düşünmeden yalan söylüyor, yada akrabalar arasında, yada arkadaş arasında satış geçekleştirdiler. Kredi için olabilir, hacizden yırtmak için olabilir. Ama şu bi gerçek araba 9 senedir aynı kişide. Bi arabayı 9 sene aynı kişi kullandıysa temiz olma ihtimali yüksek.

Bencede öyle birde araç gerçekten dipdiri duruyor. Belliki bu araç biraz atıl kalmış ve resmi işlemleriyle uğraşılmamış. İlanda yanda duran RCZ'ye biniyordur bu arkadaş eminim :)

FB10ur

Uzun zamandır dikkatimi çeken bir araç

You are not allowed to view links. Register or Login#