Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 jtd Qtronik plus/34 AV 2520/ foruma takdimimdir..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

Alfa Romeo ile birlikteğimiz 2004 yılında 156 mk2 ile başladı ve maalesef 2006 yılında mecburiyetten ayrıldık. o gün bu gün 159 için şartların oluşmasını sabırla bekledim ve çok şükür bir ay önce aradığım 159 bulup aldım. foruma sunmadan önce de bakımları ufak oynamaları v.s bitirdim ve artık karşınızda :D

ilk iş aptal teypten kurtulup bir double din edinmek oldu..

papsasları volkan arkadaşımızın tavsiyesi ile özel olarak yaptırdım forumun faydaları ;)

sonrasında arabanın tüm iç aydınlatmasını değiştitdirdim ilk etapta beyaz düşünüyordum ama aracın içi krem ve kahve olunca günışığının daha iyi olacağını düşündük eskiye oranla 2-3 kat fazla ışık veren gün ışığı taktık gerçi baya sarımsı durdu yine  ayrıca ayak uzatılan kısımlarada ışık koydum ve en özendiğim ama ne kadar olduğu tartışmalı olan ön konsola ambiyans ışıklandırma yaptırdım takdirinize

tabi plakalık ışıklarını değiştirmeden olmazdı

bir başka kafa yorduğum konu gündüzfarlarıydı çok şükür onuda kendi halimce hallettim fotolarda çok birşeye benzemiyor ama gerçekten güzel oldu bence

evet yaklaşık 1 hafta 10 günümüz serviste geçti arabanın hiç bir arızası yoktu ama benim titizliğimden ses yapan ön takımlar nerdeyse komple temizlendi dpf egr temizliği yapıldı sonrasında ufak dokunuşlara geçtik ve arabanın iç ışıklandırması yani tavan lambaları ayak önü kapı altı aydınlatmaları ve plakalık ışıkları değişti sonra gündüz farlarını ayarladım yine forumun tavsiyesi ile lastikleri micheline çevirdim ve forumun en büyük faydalarından biri Soner beyle tanışıp boyayı kurtarabildiğimiz kadar krtarıp parlattık iç dış miss gibi oldu kendisine burdan tekrara teşekkürler ve forumdaki tüm arkadaşlara sorularıma verdikleri cevaplar için bir kez daha teşekkür ediyorum..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Erkay KAHYA

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

hi_cazz

Allah kazasız, belasız ve cezasız sürüşler nasip etsin. Güle güle kullanın.

ar.159

çok teşekkürler arkadaşlar.. 2 sıkıntım kaldıydı biri kasko onuda inş. hi_cazz arkadaşımızın yardımıyla çözüyorum ama şu kaportada belki 50 yi geçen taş izlerinden kurtulamıyorum kaputu boyasam 2. el değeri düşecek bir tavsiyesi olan var mı?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Gouki

Emre Sezen

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

TRSemih

O kadar bekledigimiz degdi. Gozumuzun pasini alan bir 159 gorduk, masallah.

Yapilan islemler icinde bir tek gunduz ledi uygulamasini gereksiz buldum. Oda sizin bileceginiz is elbette.

Guzel gunlerde, keyifle kullanmanizi dilerim.

Sent from my Calculator using Tepetaklak
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Tolga033

Alfadanadam

Maaşallah, kazasız belqsız lullanırsınız inşallah.

Tapatalk

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
çok teşekkürler arkadaşlar.. 2 sıkıntım kaldıydı biri kasko onuda inş. hi_cazz arkadaşımızın yardımıyla çözüyorum ama şu kaportada belki 50 yi geçen taş izlerinden kurtulamıyorum kaputu boyasam 2. el değeri düşecek bir tavsiyesi olan var mı?

O kadar taş izini boyamaktan başka çözüm yok. Ben boyattım, hatta çamurlukların ön kısımlarıda taş atığı dolu. Boyatsam diye geçiriyorum içimden sürekli.

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Kibitzer

Ön kısıma kaput ve çamurluklara çekilen filmlerden düşünülemez mi?
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Taner27

1998 156 2.0 Executive
2004 147 1.6 Dist.
2006 156 1.6 Dist.

KAKIRMAN

Güle güle kullan... :nazar:
Taş izi içinse boyat gitsin yahu  8)
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

alfa38

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın maşallah çok yakışıklı bendede 2004 156 mk2 var sabrediyorum darısı başımıza:(

ar.159

kusura bakmayın arkadaşlar iftar davetinde olduğumdan geç cevap verebiliyorum :-[
hoşbulduk ve güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun inşaallah :)
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

O kadar bekledigimiz degdi. Gozumuzun pasini alan bir 159 gorduk, masallah.

Yapilan islemler icinde bir tek gunduz ledi uygulamasini gereksiz buldum. Oda sizin bileceginiz is elbette.

Guzel gunlerde, keyifle kullanmanizi dilerim.

Sent from my Calculator using Tepetaklak
güzel sözleriniz için teşekkürler beğendiğinize çok sevindim..
gündüz farları şöyle bir durum herkes gibi bende alfanın bu canım makinayı üretimden kaldırmasına anlam veremiyorum bana kalırsa gündüz farı gibi ufak bir makyaj ve birkaç teklonojik zımpırtıyla daha en az 3-4 yıl satarı vardı. gündüz farlarıda hep hoşuma gitmiştir ama çok aramama rağmen alfaya uygulanan orjinal birşey bulamadım bende bunları uyguladım aslına bakarsanız fotolarda göründüğünden çok daha iyi duruyor bil hassa akşam üstü far etrfaları kromajlı olduğundan ışık direk oraya vuruyor ve ve çerçeveleri ışıl ışıl parlıyor ve ayrıca oldukları yerde normal şartlarda gözükmüyorlar ancak eğilip attan foto çekersem belli oluyor. sistem uzaktan kumandalı kumnadanında ciddi bir menzili var istediğim yerden ışıları açabiliyorum otoparkta aracı bulmayıda kolaylaştırıyor ayrıca 60 a yakın yanma kombiğnasyoınu var yani çakar dedikerinin varyosyaonları ama biraz apaçi işi olacağından ben sabit yakıyorum..
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

düşündüm ama muhakkak renk farkı olacağınbdan sırıtacak gibime geliyor.. :(
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Güle güle kullan... :nazar:
Taş izi içinse boyat gitsin yahu  8)
teşekkürler..
ya bende boyatmak istiyorum ama satarken fiyat düşer gelde adanma ben kaputu taş izinden boyattım de zaten tamponu boyattım birde kaputta boya çıkacak adam önden hasralı diyecek k.ıçı kırık bir taş izi yüzünden ama belki yetkili servisinde bir rapor tutturarak boyatırsam işte arabada herhangi bir darbe yoktur sadece taş izinden dolayı servisimizde şu tarihte boyanmıştır diye olabilir ama ne kadar işe yarar bilemiyorum..
34 AV 0020 COMING SOON!!

Kibitzer

Şeffaf film çekiliyor. Bahsettiğim karbon kaplama gibi olanlar değil. Şu linkteki gibi, tabii tüm kaputa da yapılabilir.

2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ar.159

Şeffaf film çekiliyor. Bahsettiğim karbon kaplama gibi olanlar değil. Şu linkteki gibi, tabii tüm kaputa da yapılabilir.

iyide üstad bu ultra şeffaf diyor sonuçta taş izlerinden korumak için benim mevcut taş izlerini yinede göstermez mi?
34 AV 0020 COMING SOON!!

hi_cazz

Hocam ileride şöyle olacak, böyle klacak diye hergün o taş izlerine maruz kalmak mantıklı gelmiyor. Kaldı ki expertize gittiği zaman aracın kazalı olup olmadığını dirrk anlayıp söylüyorlar. Boya var diye kazalı anlamına gelmiyor. Buna rağmen boya varsa bu araç kesin kazalıdır diyen zihniyet boşverin sizin aracınızı almasın.