Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

clio 1.6 rte 2000-araç tavsiyesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KUY65

meraba abilerim 1 senedir üniversite sınavı stresinden kaçmak için siteyi sürekli takip ediyorum.çok istediğim ve hayranı olduğum alfa romeo 147 yi, babamla tartışmamdan dolayı alamıyorum  :'( 3 ay içinde 15.000 civarında bir araba almayı düşünüyoruz. önemli olan iyi gitsin, ara hızlanması iyi olsun görünüşü de çok eski olmasın. aklıma 2000 clio 1.6 rte geldi 90 hp olmasına rağmen ağırlığı az olduğundan iyi kaçıyor gibi. başka araba öneriniz olursa güvendiğim insanlardan, sizlerden duymak isterim   :D
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

egeozal1

Alfa 156. Nokta atışı olacaktır. Sitemizde Anıl Bey'in aracı var tam da istediğiniz rakamlarda ancak siz alana kadar durur mu bilmem.

KUY65

linkini atma şansınız var mı bana anıl beyin aracını bulamam sanırım direkt ben burdan :D

egeozal1

Alfa 156 ilanlarında 2.0 Katagorisinde + sitedeki ikinci el bölümüne bakabilirsin.

Edit: Araç satılmıştır.

KUY65

ilginize teşekkür ederim şimdiden 17-18.500 civarlarında mk1 147 aramaya karar verdim

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login
ilginize teşekkür ederim şimdiden 17-18.500 civarlarında mk1 147 aramaya karar verdim

Aradığınız rakamlara mk1 147 bulabilirsiniz ama olmazsa 15 milyar barajında alınabilecek çok sayıda araba var..

egeozal1

Çok kaliteli masrafsız bir mk1 bulabileceğinizi sanmıyorum mk1 156 bulabilirsiniz masrafsız.

FB10ur

Çok kaliteli masrafsız bir mk1 bulabileceğinizi sanmıyorum mk1 156 bulabilirsiniz masrafsız.

Bir önceki yazıdan sonra hemen You are not allowed to view links. Register or Login'dan baktım yanlız mk1 temiz olarak çok nadir var onlarında fiyatları tavanlarda hatta temiz alfa sanırım sadece sitemizdeki üyelerde var sanırım..

KUY65

yürüyeni sağlam bir 147 bulduktan sonra dışını yavaşça halledebiliriz çok masraflı olmadığı sürece  :haydi: 15 bin civarlarındaki araçlara baktım fakat FB10ur bey o araçlarda dışı alfa kadar cezbeden bir araç kestiremedik gözümüze ve alfa alırsam değiştirmeyi düşünmüyoruz. öbür araçlar alfa parası birikene kadar durucak ev halkını alfisti yaptım  :rock: :haydi:

egeozal1

Biraz daha biriktirin derim adam akıllısını alın derim. Neticede mekanik masrafsız kaporta ufak masraflıysa kim 20 edecek aracı 18 e versin? Bizdeki aracın sağ çamurluğunda göçük var fiyat kırmadım bile isteyene yaptırır veririm 250 ye düzeltip boyanıyor yon farkı olmaksızın hemde. Ama aklımdaki rakamın bir kuruş aşağısına akrabama bile vermem ederi ne ise o. ;)

KUY65

kmsi yüksek bakımlısı belki bi sıkışan olur verir diye bekliycez artık. bütçe daha fazla yukarı çıkmaz gibi duruyor :/ şuanda bile 4-5 ilan var fena durmayan ama 3 ay sonra nolur bilinmez tabi. Ciddi olarak almayı düşündüğümüz aracı ilk sizle paylaşıp yorumlarınızdan sonra kesin karara varıcaz zaten böylesine samimi iyi niyetli forum görmedim daha ben :) :alfisti:

FB10ur

Niyetin alfa ise biraz daha beklemeni üstüne para koyup güzel düzgün bir alfa almanı tavsiye ederim..

egeozal1

Niyetin alfa ise biraz daha beklemeni üstüne para koyup güzel düzgün bir alfa almanı tavsiye ederim..
+1 Kesinlikle katılıyorum. İyi bir kondisyondaki bir Alfa'yı o paralara beklemeniz biraz hayal olur.

KUY65

belki kışın da etkisiyle düşer bitane :/ yoksa 1.5 senelik alfa 147 hayali suya gömülücek..

mesela şunlar;

bakımlı olma ihtimalleri yok mu sizce ?

chao

belki kışın da etkisiyle düşer bitane :/ yoksa 1.5 senelik alfa 147 hayali suya gömülücek..

mesela şunlar;

bakımlı olma ihtimalleri yok mu sizce ?

İlandan aracın durumunu bir yere kadar yorumlayabilirsiniz, serviste ne çıkacağı önemli..

Bu rakamlara alacağınız bir 147 ye hiç olmasa 2000 tl bakım için harcarsınız.. Acil ihtiyaçtan satan denk gelir ayrı tabi.. Şahsi tavsiyem Alfa da en ucuzu olsun ama alfa olsun gibi bir yaklaşımda bulunmayın.. Alabildiğiniz en iyi kondisyondaki aracı almaya çalışın..
Kolay gelsin
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

erdem1904

kurban bayramından sonra 18-19 aralığında temiz mk1 147 alırsınız. Acele etmeyin...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alfadanadam

Alfa alırken toplam bütçe önemli. Ben aldığım alfanın bakımlarını kendi ustamda ve gözümün önünde yapılmasını seviyorum. Motorun genel durumu ve kasa-şasi iyi durumdaysa her alfa alınır. Ama hem bakım bütçesi ayrılmış olacak hem sanayide vakit geçirmeyi seviyor olacaksınız. Yoksa alfa alfistadan alınır bu bir gerçek.

Tapatalk

Alper

Valla bana gelipte 15 e de var diyenlere gidip onu al diyorum direk.
15 e alınıp da sanayide kalfalık sertifikası alacak kadar bilgi edindirir o araç alana.
Açıkçası benim aracı 18 e vericem diyorum hala 15-16 teklif ediyorlar inanılır gibi değil.

KUY65

araç zaten ekim sonu kasım başı gibi alınıcak dediğiniz gibi araçları bide servise göstermek lazım o zaman gelince hangi servise göstermem gerekiceğini yine size danışıcam yardımınızı bekliyorum o zamanda  :haydi:  aklımdaki soru işaretleri gitmiş oldu ilginiz için hepinize teşekkür ederim :)

fevkalbeser12

Valla bana gelipte 15 e de var diyenlere gidip onu al diyorum direk.
15 e alınıp da sanayide kalfalık sertifikası alacak kadar bilgi edindirir o araç alana.
Açıkçası benim aracı 18 e vericem diyorum hala 15-16 teklif ediyorlar inanılır gibi değil.
Şu an Alperin 156 sitedeki en iyi 156 lardan ayrıca fiyatta çok iyi. Bütçeyi bence biraz zorlayıp tanıdık bildik araç almak en mantıklısı olucaktır ki ilerde süpriz olmasın.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson