Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sıktı Artık!...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

abi laf ediyoruz alfalara seslere ama bakın teknik bilgi ve ufkumuz genişliyor.. :) ben sesi bulcam die ne maymun şekllere girdim aradım ettim buldm :P
çözümü muamma ama olsun yerini bulduk enazından..
şunu değiştirelim geçmese başka yerdendir falan  laflarıyla uğraşmıyoruz enazından :P  (allah göstermesin)

bide o öndeki seslerin tam neden kaynaklandığını artık biliorum ya oyüzdende popom biraz göğe erdi desem yaşan olmaz :P 2 sac birbirinden ayrılıp ses yapıomuşşş yaaaaa  :P

murat

Valla servislerden verdikleri arabalarda dizel albea nın yeri başka oluyor canım
Tamamen duygusal bi araç
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

tabi ş.içi 5lt mazot ohh :P ogün km rekoru kırarım ben :P
sabah servise arabayı bırak.
öğlen dersten çıkınca aracın başına git.
servisten çık okula arkadaşların yanına git.yurttakileri al birlikte sinema ya git,sinema sonrası tekrar geri bırak :) mazot powerr :P

murat

Aman bi uyarı.Benzinden alışkanlık ile fazla almayın ööle 40 ytl filan aman haa.20 20 alın sonra bitmez size zarar olmasın hehehehe
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

n/a

quote:

Aman bi uyarı.Benzinden alışkanlık ile fazla almayın ööle 40 ytl filan aman haa.20 20 alın sonra bitmez size zarar olmasın hehehehe

tabi cnm gerek yok ztn 40 fln 20ytl mazot 100km den fazla yapar çok rahat zaten :)

en memurun = albea multijet :P

n/a

işte ses yapan parça bu ..
Register or Login" border=0>

BARLAS

quote:

Garip duruyor zaten...

n/a

quote:

quote:

Garip duruyor zaten...

yok yok fotoda garip görünüyor olabilirde normalde bakınca garip bişi göremiyorsun :) oyüzden bulması baya zor oldu ztn :)

n/a

ewt bu sabah bıraktım :) yerinede albea multijet aldım :) beyaz.. 136000kmde :) ilk seferinde 5defa fln stop ettirdim herhalde aracı :)

neyse öğleden sora dersten çıkınca gittim bakmaya..
sesler halolmuş :) sunroof u da elledim cidden kesilmiş :) ama ön sol direkte yeni bises fark etmiş usta onu da yapıp lifte kaldırıp ön takımda nelerin boşluk yaptığına bakıp ona göre ön takımda değişicekleri belirleyecekti..

ama birimi dayanmış kaputa,dizi flnmı gelmiş bilmioruz ama armam yamulmuş.. daha doğrusu armanın olduğu kaputa sabitlenmiş krom+armanın olduğu parça aşağı esnemiş..
fark ettim gösterdim düzelttircem ben dedi TSU cu ama nasıl olmuş anlayamadık.
araba falan dayamış olsalar etrafında iz olur çizik bile yok allaha şükür ama nasıl olmuşsa eğilmiş..

ama bn önceden salak gibi aceleden 20km gibi bi hızla bi megane scenic e arkadan çarpıp tam orayı denk getirmiş ve eğmiştim..
sora serviste 2 dakkada oparçanın kaputun tuttuğu sacı düzelterek tekrar düzelltirmiştik,ztn şansa başka hiçbiryere birşey olmamıştı..acaba sac bidefa öyle işlendiğinden zayıfladı buarada servisten biri dayandı fln gene bnm vurduğum gibi yamuldumu noldu?? nese aynı şekilde düzelticekler gene..

n/a

ewtttt arabamı aldım..

sol ön amortisör değişti.

TAVAN daki sunroof tan gelen ses kesildi..
sunroof kızağını şaseye bağlayan sac vida plastikle şaseye kastırarak duruomuş onu değiştirmişler..

ön Çamurluklardaki izolasyonların arkasından gelen sesler kesildi köpüğü sıkmışlar ama sol dan hafif gene gelio..blki geçer ama..

kolçak ta gıcırtı wardı onuda halletmişler walla çok sevindm  :)

albea dan sonrada araba hem sert geldi hem ben arabamı YATIYOR sanıyordum :) albea şehirhatları vapuru gibiymiş :)

n/a

bende geçenlerde arkadaşımla arabaları değişmek zorunda kaldım.3 gun boyunca opel corsa 1.7dti kullandım ve geri aldıktan sonra 156 ım bana o kadar konforlu geldi ki sanki bmw ye binmiş gibi hissettim kendimi ve arabamın değerini daha iyi anlamış oldumm..
bu arada sorunlarının hallolduğuna çok sevindim..iyi günlerde binersin inşallah..

n/a

sağol ahmet :)

BARLAS

Hadi geçmiş olsun Can, inşallah bir daha yaşamazsın bu sorunları...

murat

quote:

bende geçenlerde arkadaşımla arabaları değişmek zorunda kaldım.3 gun boyunca opel corsa 1.7dti kullandım ve geri aldıktan sonra 156 ım bana o kadar konforlu geldi ki sanki bmw ye binmiş gibi hissettim kendimi ve arabamın değerini daha iyi anlamış oldumm..
bu arada sorunlarının hallolduğuna çok sevindim..iyi günlerde binersin inşallah..

Ahmet pazar gecesi estonun arka otopark girişinde bekleyen sen miydin??
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

n/a

evet bendim arkadaşla yine arabaları değiştimek için gelmiştim otoparka..

murat

Tahmin ettim :)) Korna yapıp otoparka girdim dikat ettiysen ..Sen olduğunu bilseydim tanışmış olurduk neyse...
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

n/a

bende korna çaldım heralde duymadın..ben duydum.benim acelem vardı ondan hemen arabayı değiştirip gittim eve..

Alfadanadam

quote:

Tahmin ettim :)) Korna yapıp otoparka girdim dikat ettiysen ..Sen olduğunu bilseydim tanışmış olurduk neyse...

İkiniz de geçenlerde düzenlenen brunch'ta yok muydunuz yaw? :)) Yani mantıken tanışmış olmanız lazım :)

murat

yaw vardık da orda çok konuşma imkanı olmadı o açıdan..Hatta Ahmetin araba arkadaşında emanetti.Otopark da dolu idi ve ahmetin araba otoparkın kapısının önünde bekliyordu.Ben de hanıma dedim ki bak bizim alfisti netten arkadaşın arabası...emanet vermiş birine bizim siteden , ama helal olsun çocuk emanete gözü gibi bakıyo , arabayı dışarı parketmemek için otoparkın kapısının önünde bi arabanın çıkmasını bekliyo dedim kek gibi.Meğer o Ahmetmiş hehehe :))
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

n/a

bgnde sol ön direkten ses gelmeye başladı..
ordada 3 kat sac varmış onlarda bazen altlarında punto atmış olabiliyormuş..onada köpük sıkcaz cuma..
arka dada bi ses war bakalım nolcak!!
tavan geçti bunlar çıktı..
yaa normalde hep nazik kullanırdım arabayı ama bu sesler için çok kaldı etti nazikte kullansam bişi olmuyor sinirleniyorum ve sinirlerimde bozuk buara basıp geçiyorum aşırı bozuk olmadıkça heryerde..

diolarki 15 jant tak bak bişi kalmaz.. ee ebenin..bizde bilioruz takmayıda 15 orjianl jant kullanıyoruz şunun şurasında kafamızdan takmadık..
düşük yanak OK.. ama a3 te,astra da hiçmi yok düşük profil kullanan..
abartmıyorum arkadaşlar şu 147 bursa da üretilse herhalde daha az trim sesi olur..

yaa 2 gün kullandığım albea 136bin deydi..
onda ses yoktu ya..
tmm süspansiyon yumuşak,lastiklerde yanaklar maşallah ama 136bin bea hemde şirket arabası :)

n/a

quote:

ordada 3 kat sac varmış onlarda bazen altlarında punto atmış olabiliyormuş..onada köpük sıkcaz cuma..
yaa normalde hep nazik kullanırdım arabayı ama bu sesler için çok kaldı etti nazikte kullansam bişi olmuyor sinirleniyorum ve sinirlerimde bozuk buara basıp geçiyorum aşırı bozuk olmadıkça heryerde..

diolarki 15 jant tak bak bişi kalmaz.. ee ebenin..bizde bilioruz takmayıda 15 orjianl jant kullanıyoruz şunun şurasında kafamızdan takmadık..
abartmıyorum arkadaşlar şu 147 bursa da üretilse herhalde daha az trim sesi olur..

onda ses yoktu ya..
tmm süspansiyon yumuşak,lastiklerde yanaklar maşallah ama 136bin bea hemde şirket arabası :)

e zaten albea sana çok yakışan bir araba can
taxici imajını pekiştiriyor adeta..bence birak 147 yi albeayla devam et yola...2000-3500 devir arasi da uzuyo işte =) tam senlik..ses de yok

Sercan Keklik

quote:

quote:

onda ses yoktu ya..

e zaten albea sana çok yakışan bir araba can
taxici imajını pekiştiriyor adeta..bence birak 147 yi albeayla devam et yola...2000-3500 devir arasi da uzuyo işte =) tam senlik..ses de yok

katılmamak elde degil.. Bide YAG gibi kayıyomuş o araba. Azda yakıyor :p

can kardeşim 15-17 farkı degil bence bunlar araba cıkarken eksikleri şimdi işte yürüyünce meydana cıkıyor böyle azimle topladıgın halde fıstık gibi olucak ;) devam et sakın vazgeçme
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

admin

Can'ın gittiği serviste, servis sorumlusu olmak istemezdim doğrusu.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

ahha walla artık çok sevişir olduk servis le :)
nese çok zart zurt biri olduğumu düşünmüyorum ama kibarca herzaman inat eder diretirim :)

sercan doru yolda kasıyorum :)

VOLKAN , albea iyiydi..bitarafların tutuştu corvette,carrera turbo kovalarken :P çok pis kaçıo bea :P ahah

n/a

quote:

VOLKAN , albea iyiydi..bitarafların tutuştu corvette,carrera turbo kovalarken :P çok pis kaçıo bea :P ahah

kovalarken???

seyrederken olcakti heralde cancim..hala içkinin etkisindesin anlaşilan =)