Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 155 Q4

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

rumbler

E niye tanışmadık o zaman?
'91 75 3.0 QV America

rumbler

'91 75 3.0 QV America

rumbler

güncel, fiyatını da birkaç günlüğüne düşürdüm.
'91 75 3.0 QV America

depeche101

Hocam şu diğer yatan kuzu 75 1.8 America ile ilgili bir kaç foto bilgi vs alsak ? Merak ediyorum ilanı ilk gördüğümden beri.  8)

rumbler

Onu aslında imzamdan kaldırmam gerekiyor. Arabayı eski sahibine geri sattım. Fotoğraflarını daha sonra yükleyebilirim.

'91 75 3.0 QV America

rumbler

Araçta şu an MegaSquirtII ECU var ve boost 1,3 - 1,5 Bar seviyesine kadar açıldığında araba 220 HP'nin üzerinde güç üretiyor. Bunu ölçtürmedim ancak 220 HP bir 75'i daha önce kullanma şansım olduğu için biliyorum.

MSII dışında Water-to-Air intercooler, free flow bir eksoz, Bilstein amortisörler vb. olan standardın çok ötesinde bir araba. Ben trimini elden geçiriyordum ama çocuk bekliyoruz, bu nedenle ilerleyen zamanlarda ilgilenemeyeceğim için ilgi alakası benden eksik kalmayacağından emin olduğum bir abimize verdim.

Q4'ü de zaten evlendikten sonra ikisi birlikte göze battığı için satılığa çıkarmıştım. Şu ara nakit sıkışıklığım var, bu yüzden fiyatını biraz düşürdüm. Bir süre daha satılmazsa onu da satmaktan vazgeçebilirim. Klima radyatörünü taktırıp, muayenesini de yaptırırsam onun da bir eksiği kalmayacak zaten.

Eski 75 1.8ie. Şu anda nerede kim bilir...
You are not allowed to view links. Register or Login

Sorduğunuz araba da budur:

Başka merak ettiğiniz bir şey olursa lütfen sorun.
'91 75 3.0 QV America

rumbler

'91 75 3.0 QV America

redromeo156

masallah mükemmel gözukuyor.
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

rumbler

'91 75 3.0 QV America

rumbler

'91 75 3.0 QV America

rumbler

'91 75 3.0 QV America

rumbler

hala satılık, sahibinden ilan fotoğrafları güncellendi.
'91 75 3.0 QV America

rumbler

Araç satıldı. Hatta çoktan pert oldu... :'(
'91 75 3.0 QV America

tfnsmsk

üzüldüm :( 155 iniz harikulade idi. umarım cana bir şey gelmemiştir..
sportif ruh.

Tolga033

rumbler

sormayın, nasıl da uğraştım onu adam edebilmek için... fotoğrafını görünce içim acıdı
'91 75 3.0 QV America

tfnsmsk

sormayın, nasıl da uğraştım onu adam edebilmek için... fotoğrafını görünce içim acıdı

nerede/ne olmuş, fotoğrafı paylaşır mısınız?
sportif ruh.

rumbler

Bu arada aklıma gelmişken yazayım dedim ama mesaj sınırına takıldım...
Zamanında Gouki'nin elinde olan ve almayı düşünmediğim ama şimdi ihtiyacım olan 147 direksiyon kumanda düğmelerine sesleniyorum:

"Bulun beni" :)

Bu arada malum siteye bazı ilanlar ekledim, buradan beni bilen birileri almak isterse lütfen kendilerini tanıtsınlar, pişman olmazlar ;)
'91 75 3.0 QV America

rumbler

nerede/ne olmuş, fotoğrafı paylaşır mısınız?

Fotoğrafını ulu orta paylaşmam etik olur mu bilemem ama adam 10 metreden burun üstü çakılmış. Karoserde görünen bir şey yok ama turbo manifoldundan arka diferansiyele kadar altta ne var ne yoksa, dashboard dahil olmak üzere kırılmış...

Yanarım üzerinde giden graham goode bov'a ve defi link controller 2 ve turbo saatine...
'91 75 3.0 QV America

rumbler

üzüldüm :( 155 iniz harikulade idi. umarım cana bir şey gelmemiştir..

Mesaj diğer sayfada kalmış, göremedim. Kazayı yapanlar sıyrıklarla atlatmışlar, ciddi bir şey yok. Bu arada aynı arkadaşlar şu anda düzgün bir 164 turbo ya da 3 litre arıyorlar.
'91 75 3.0 QV America

Gouki

Orhan abi selam, 155'i satmış olmana çok sevindim ama hikayenin sonu üzdü. Bu arada malesef 147 direksiyon kumanda düğmelerini sattım.

rumbler

Biliyorum senin sattığını, başlığı bir ümitle arayıp buldum... Nasılsın görüşmeyeli?
'91 75 3.0 QV America

Gouki

Çok teşekkür ederim siz nasılsınız? Egzoz işinize yaramıştır umarım.

rumbler

Daha aldığım gibi duruyor desem? :)
'91 75 3.0 QV America